torsdag 5 maj 2011

 TISNAREN
Bor du i trakten av Tisnaren så glöm inte Rädda Tisnarens årsmöte på lördag i Brenäs skola klockan 11.00. Som ev. ordförande på mötet lovar jag att de tradiga frågorna kommer att gå fort och att vi snabbt kommer fram till väsentligheter som handlar om sjöns sviktande syreförhållanden, engelska sjömansvisor med den ständigt lika eminente Fred Lane och en kanonintressant (jo, faktiskt!) liten föredragning om gös av Fiskeriverkets Ulrika Beier. Ni kan för övrigt vara lugna, jag kommer inte säga ett ord om vare sig Cadillacs eller rocklegender...

2 kommentarer:

 1. Hej Birger!

  Jag fann ingen kontaktupgift till dig, så jag prövar den inovativa vägen - här.

  Jag engagerar mig mycket för skogen - att skog, människa, natur, ekologi OCH ekonomi skall fungera tillsammans. För detta finns nu en väl beprövad modell, en modell som har naturens egna metoder som förebild.

  Om detta skulle jag gärna jag berätta för dig - ja för alla faktiskt. Det är jag o min kollega som driver www.silvaskog.se

  Skicka mig gärna ett e-post, fins på hemsidan, så kan vi se om/hur vi går vidare.

  Hälsningar Mikael Karlsson

  SvaraRadera
 2. Efter att ha gått ner 10 kilo är jag inte längre lika eminent.

  Fred

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.