onsdag 1 april 2009

Klimat-porr till salu

Med viss förundran kan man ta del av den så kallade marknadens intresse för klimatfrågan. Allt fler prylar säljs som "klimatprodukter".

Den här klimatporriga prylen säljs som "en spännande grej" under rubriken Veckans klimatprodukter i socialistiska ETC.

Den visar datum och tid med hjälp av en banan.

Prylen kostar 225 kronor. Frukten tillkommer. Säljaren tycks mena att klimatet blir bättre ju fler av dessa man kränger. Gröna socialister som leker marknad??

Ibland är det svårt att veta vad som är aprilskämt.

ETC gör bättre ifrån sig när det gäller egenel. För du visste väl att man kan koppla in solceller och vindkraftverk direkt i elkontakten? Det är inte heller aprilskämt, det är bara det att Vattenfall, Eon och de andra gjort allt för att inte tala om det...

11 kommentarer:

  1. Vi bör ta avstånd från allt falskt prat om klimatet. Politikerna är förda bakom ljuset. Sök själv korrekt information på nätet. Kritiken av den s k AGW-hypotesen är massiv.

    SvaraRadera
  2. Lena O:
    Varför inte söka information i seriösa vetenskapliga tidskrifter i stället? Där finns ingen massiv kritik mot AGW-hypotesen.

    SvaraRadera
  3. Haha! Aprilskämt som några gick på tydligen!
    Men den ironiska gliringen om gröna socialister som leker marknad avslöjar dig...!! Grejen finns inte på ETC konsumentsida... Antar att du tänker erkänna att det var aprilskämt så småningom.

    SvaraRadera
  4. Birger. Du som har många åhörare. Fortsätt upplys om ETC. Som till skillnad från oss andra inte bara pratar.
    Lite nedvärderande att kalla det för "leka marknad" ?

    SvaraRadera
  5. De flesta seriösa vetenskapsmän avfärdar AGW-hypotesen. Det är en myt att denna hypotes skulle ha ett utbrett stöd, det har den inte.

    SvaraRadera
  6. Det är tyvärr INTE ett aprilskämt! D"Klimatprodukten" skall kanske utläsas KliMat-produkt. Hur som helst finns den här hos ETC klimatshopping: http://varuhuset.etc.se/sv/article/62780/fruktklocka

    Verklighet och aprilskämt är svåra att skilja.

    SvaraRadera
  7. Se inlägg kl 19:56 den 30 mars!

    SvaraRadera
  8. Till alla "klimatskeptiker" som fortfarande tror att vetenskapen är oense om människans påverkan på klimatet. Läs detta!

    http://www.vof.se/folkvett/20084vetenskap-och-pseudovetenskap-exemplet-stockholmsinitiativet

    SvaraRadera
  9. Lena O: De konspirationsteorier som klimatförnekarna ägnar sig åt är märkliga, att så intensivt, med så dåliga underlag, förneka det som en i stort sett enig forskarvärld är överens om nästan i klass med att hävda att jorden är platt.

    Eric: Jodå, ETC gör en hel del som är bra, Johan Ehrenberg är en nödvändig bulldog, även om jag på intet sätt delar hans uppfattningar i allt.

    Något skämt var det inte, man säljer en rad prylar som ingen behöver, men som skall ge klimatstatus till ägaren. Känns fånigt. Fruktkalendern hoppas jag få köper, det är inte nya onödiga prylar vi behöver, vilket de som tror att tillväxt och konsumtion är lösningen på världens problem.

    SvaraRadera
  10. Birger, det är klimatalarmisterna som har dåligt underlag, erbarmligt dåligt. Det har underkänts av nära nog samtliga seriösa forskare! Du som brukar vara vaken - här sover du!

    SvaraRadera
  11. Det roligaste aprilskämtet hittas på www.sdkuriren.se

    Klicka Inrikes nyheter. Rulla ner till rubrik "Ledningen för Sveriges radio...", därefter rubrik "Sveriges radio dementerar".

    SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.