tisdag 1 maj 2007

Valborgsfylla i Washington?

USA och EU hade igår toppmöte i Washington om global uppvärmning. Den skall åtgärdas. Sen.

Samtidigt beslöt man att öppna upp för lågprisflyg över Atlanten. Kan kosta under tusenlappen att ta en shoppingtripp till New York. Visserligen ökar utsläppen av växthusgaser, men det får vi ta itu med sen. När tillväxten ökat.

Var det valborgsfylla i Washington?

4 kommentarer:

  1. Trodde inte att det var sant när jag hörde om de planerna för flyget. Flyget släpper ut allt mer koldioxid och det möter man med att medvetet ändra relgerna så att flygtrafiken kan öka! Men man kan köpa ett avlatsbrev, eller hur? I form av en utsläppsrätt...

    SvaraRadera
  2. Svar på din fråga, Birger: Ja!

    SvaraRadera
  3. Yes! Och jag har bilderna från festen :)
    Kolla här:
    http://imagineit.wordpress.com/2007/05/02/31/

    SvaraRadera
  4. Färre mellanlandningar för transatlantiska flyg är knappast dåligt för miljön (även om fler flygresor totalt sett naturligtvis är det). Tycker däremot att det skulle bli billigare att resa med tåg på halvlånga sträckor (typ Stockholm-Göteborg, nu är det tyvärr billigare att flyga...) och inom Europa.

    SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.