söndag 1 januari 2006

Du har sökt dig fram till reklam (3)....



Fiat


Punto Bi-Power




OK, det bär mig emot, det här med Fiat. Men vad ska jag göra. Fiat Punto 1.2 Bi-Power är bäst på att vara minst dålig när det gäller bilar och miljö. Vilket även Gröna Bilister anser.

Skönt att den inte går på etanol - utan på fordonsgas. Synd att det inte finns att tillgå än överallt. I närheten av mig till exempel...


Här hittar du mer info!


Reklam ska man inte utsättas för mot sin vilja. Men en del saker är bättre än andra. Därför finns det reklam på den här bloggen - för den som själv söker den. Reklam här kostar inte något. Och man kan inte köpa sig plats. Bloggägaren tar själv initiativ. Om företaget som presenteras ändå känner att man vill betala får man göra det - annars låter man bli. Vill man betala så sätter man in valfri slant på ProVokas plusgiro. Hälften av intäkterna används för att att delfinansiera arbete med bloggen - t ex kolla upp företag som får reklam... Hälften används för att ProVoka skall kunna bygga upp en liten kassa för att stötta ideella miljöprojekt. ProVoka når du på provoka@telia.com.ProVokas plusgiro: 51224-4Birger Schlaug, Lena Rosén-Schlaug, Mikaela Holm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.