fredag 18 oktober 2013

Festen kan börja...

På lördag klockan 14.00 presenterar MP sina strategier inför valrörelsen nästa år. Valet av plats för pressträffen är Hilton Hotell på Guldgränd 8.  

Mycket har hänt sedan partiet bildades på temat Vi lovar inte guld, men gröna skogar och var noga med lokaler som hyrdes var någotsånär ideologiskt valda.

Fast det kanske det är nu också. 

Det ryktas om att strategierna skall vara nyskapande. Festen på Hilton med ABBA-show börjar klockan 17. Bäst att ta festen före valet, efter vet man ju inte hur det kan bli. Kanske blev det lite tårta över från partiledardebatten.
5 kommentarer:

 1. Lila färg, lila är en blandning av rött och blått. Rött för höjning av arbetsgivaravgifter och blått för vinster i välfärden?

  Grön är dock varumärket, men det drunknar i det röda och blå.

  SvaraRadera
 2. Vad snackar han om restaurangmomsen ang. tårtan; jag vet att man bakar tårtor i bageriet och säljer dem i konditoriet. Men det vet herr R kanske inte, så långt har han kommit från verkligheten.
  Dessutom priserna har inte gått ner i restaurangerna; man har inte heller anställt flera personal efter man sänkte restaurangmomsen.
  Bagateller kanske men sånt här diskuteras i Riksdagen och höger klappar sina händer fast det finns viktigare saker att ta hand om, just såna som Fridolin tog upp.

  SvaraRadera
 3. Hahaha! Där fick du in ganska syrlig kritik i några få meningar! Hilton Hotell - Guldgränd, jo, jag tackar jag! Vad står MP för nuförtiden, jag blir inte klok på det partiet!

  Följer också G, det nya mörkgröna partiet, och deras tankegångar känns fräscha - men denna fragmentering . . .

  Vi har ju alla samma mål för ögonen: en rimlig värld för våra barn och barnbarn. Eller?

  SvaraRadera
 4. Vad sägs om historieskrivningen i denna ledare?
  http://www.barometern.se/ledare/historisk-reinfeldt(3986607).gm
  Citat: ”Det är, markerade Reinfeldt, med Regeringen Bildt och efterföljande ministärer så inkluderades också Perssonåren som Sverige har upprättats. När statsministern yttrade orden inga fler socialistiska experiment var måltavlan icke nämnda Vänstern och Miljöpartiet samt delar av socialdemokratin - de två förstnämnda partierna är hårt två hårt kopplade till 68-åren. Sensmoral: Vänstern hedrar inte den svenska modellens politik.”
  Jag trodde Miljöpartiet bildades 1981. Björn Gillberg och en del andra var väl tidigare, men inte hårt kopplade till 1968..
  Att Sverige upprättades under Bildt-åren är det humor?

  SvaraRadera
 5. För många av oss, vänner av denna blogg, stod väl vårt hopp till just MP.

  Sedan uppträder partiet som nästan alla de andra. Så tomt det känns.

  Gt

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.