torsdag 14 februari 2013

Tillhör du anhanget, så dra dig in i din håla...

Svensk dagligvaruhandels vd kallar oss som vill ha goda regler på marknaden för anhang som bör dra sig ner i sina hålor. Han heter Thomas Svaton. (Här hittar du det, dra fram till 8 minuter)

Det var så - anhang och hålor - han bemötte Carl Schlyter i en debatt i teve idag på morgonen. I anhanget ingår en majoritet av EU-parlamentet och förmodligen också en majoritet av de kunder som besöker ICA, Coop och Axfoods butiker. Det är dom som återfinns inom Svensk Dagligvaruhandel och leds av Thomas Svaton - tidigare verksam i Unilever.

Bland huvuduppgifterna för Svensk Dagligvaruhandel finns att utveckla produktsäkerhet, näringspolitik och att lobba mot politiker, myndigheter och media. Ett tips till Coop, ICA och Axfood : avveckla er vd med det snaraste med noll kronor i avgångsvederlag. Skitstövlar är skitstövlar om än i gyllene skor.

5 kommentarer:

 1. Med att dra sig ner i sina hålor menade han att återgå till närproducerat.

  SvaraRadera
 2. Vilket påhopp det var! Carl Schlyter svarade snyggt, men borde inte programledarna ha reagerat?

  Han kanske menade att det var i fängelsehålor som hans anhang borde begrunda sina brott och varför de lägger så mycket kraft på att hindra kommuner från att kräva kvalitet i upphandlingar.

  Kan en oväntad bieffekt av detta bedrägeri vara att branschen har klimatkompenserat och nu inför en ”köttskatt” genom ökade kontroller även om svenska politiker försöker sträva emot sådana? Eskil Erlandsson snor sig rejält.

  SvaraRadera
 3. Syftningsfel - Han avser förstås Thomas Svaton!

  SvaraRadera
 4. Gomorron Sverige i SVT.

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.