onsdag 29 juni 2011

Skrivardag...

Kisel
Sol, varmt, borde dra ut med kanoten även efter frukost. Eller gå ut i skogen med Kisel. Men har en skrivardag. Skyller på att det är för varmt för att putsa en mur, inte blir det väl så hållbart när det torkar för fort? I datorn får Ray Charles flöda så här.

På eftermiddagen blir det nog så här - snopet Monica?

Och skulle jag bli alltför upplivad för att grotta i djupare texter så kan man ju ta till den här.

4 kommentarer:

 1. Förvånad? Jag har för mig att du avslöjade dig som U2 fan för ett bra tag sedan.

  Kul att hitta den där U2jukeboxen. Lindrar hösnuvan på något konstigt sätt.

  Hur lyckas du förresten gå i skogen med din katt? När jag försökte få med våra katter i barndomshemmet på promenad så stannade de alltid envist på en osynlig gräns, utkanten av reviret antar jag, och gick inte ett steg längre. Men satt och väntade på mig när jag kom tillbaka.

  SvaraRadera
 2. Monica, frågan är inte hur man låter bli att få med sig katten ut i skogen, frågan är hur man ser till att han inte följer med... Efter några kilometer kräver han att bli buren...

  SvaraRadera
 3. Tips: vänta till kvällningen med att putsa, vattna noga innan natten och vattna igen på morgonkvisten samt fler gånger på dagen om det ligger i solen.
  Murarn

  SvaraRadera
 4. Vilken katt! Såå fin.

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.