söndag 3 maj 2009

Pete Seeger fyller 90...

... och hör sen. Får han inte Polarpriset i år så bör juryn lämna in.

6 kommentarer:

  1. Grattis grattis pete seeger född 3 maj 1919. Som betytt mycket för fredsrörelsen i us under 60-70 tal.Har läst att han på ålderns höst delvis ägnar sig åt miljökamp.

    SvaraRadera
  2. Den som vill läsa ett mycket sanningsenligt inlägg om situationen i dessa tider bör läsa Rune Lanestrands blogg under www.smabrukaren.se
    Hur ställer sig Mp till detta ??

    SvaraRadera
  3. We shall overcome bad Birgit Friggebo oss alla att sjunga och nu är vi där.

    SvaraRadera
  4. En mycket vacker inspelning med Joan Baez. Lite för vacker och för kort. För att friska upp minnet lyssnade jag på en inspelning med Pete Seeger själv, där han hamrar in fredsbudskapet: Where have all the soldiers gone? - Gone to graveyards everyone. Den kompletta texten är mycket aktuell idag.
    /Börje i Torp

    SvaraRadera
  5. Kanonbra Birger! Har ikväll fått foton från hyllningskonserten för Pete Seeger i Madison Square Garden igår med 50 världsartiser och Bruce Springsteen i spetsen. Har sänt dom till din fru, men du får gärna lägga ut dom på bloggen din.

    Mvh
    Staffan Svensson
    Regnagården

    SvaraRadera
  6. Blev påmind om Seeger för ett tag sedan och gjorde en sökning på Spotify. Det tog mig en vecka att lyssna igenom allt materialet, för det GICK inte att slölyssna på! Alla underbara undervisningstracks om politik, historia och annat som finns inspelat.

    Den som inte hört Seeger bör lyssna. Om fler gjorde det skulle världen bli en mycket bättre plats.

    SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.