onsdag 13 april 2011

Avslappnat...

Hinner inte få ner något denna morgon - förbaskade väckarklocka! - så det blir avslappnade heminspelade låtar... http://www.youtube.com/watch?v=MZpEJ8Wc93c&feature=related

För den som inte gillar hembakat kan jag tipsa om korseld med Gustav Fridolin, där jag av någon anledning figurerar i en välvilligt redigerad form. Gustav utmanas för övrigt på kongressen av Trulpen, vars blogg finns här.

10 kommentarer:

 1. Joakim Pihlstrand Trulp vore en lycka för MP. Helst tillsammans med Annika Lillemets.

  Ifall han och hon väljs till rör, så innebär det ett magnifikt återvändande av gamla avhoppare.

  Men samtidigt lär partiets tillväxtkramare fly.

  SvaraRadera
 2. En ovanlig version av sången som de kinesiska undersåtarna inte fick höra när Dylan var där.

  Makten sa nej - och Dylan lydde.

  Kanske var Elvis en större revolutionär!

  SvaraRadera
 3. men 7:21 hur ska mp kunna rösta på dessa om de som skulle välja dem inte är där och röstar utan likt Birger lämnat partiet och hukar hemma och tänker återvända först när de är valda?

  SvaraRadera
 4. Trulpen rules.

  (bara namnet äger ju monumentalt)

  SvaraRadera
 5. Bra Birger att du slår ett slag för Trulpen. En jätteduktig miljöpartist som kommer att gå långt. Måhända har inte hans tid kommit än, men den gröna rörelsen och världen behöver honom!

  MVH
  EW

  SvaraRadera
 6. 21:22

  Din inställning är hoppingivande.

  MVH
  RL

  SvaraRadera
 7. Anonym 18:16

  Man stannar och slåss för det man tror på, mot dem som vill rasera. Men när man med tiden ser, att energin skulle komma bättre till pass i ett annat parti, då slutar man ödsla kraft på de man upplever som dött. I annat fall kunde man ju lika gärna gå med i (S) och kämpa för att göra det partiet grönt.

  Men du kan likväl ha en poäng. Trulpen och Lillemets skulle kunna bli valda, om turen är framme.

  SvaraRadera
 8. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 9. Oj! Tack för alla fina ord! Det värmer! :-)

  Jag avskydde förresten smeknamnet "trulpen" när jag var liten parvel. Började gilla det i mitten av tonåren dock, i identitetsutvecklandets tidevarv. Then it stuck with me.

  Om det "äger monumentalt" vet jag inte riktigt. Jag är emot ägande generellt (hehe), men namnet är i varje fall speciellt. Och rim är vackert. :-)

  SvaraRadera
 10. Här är förresten en förhoppningsvis underhållande debatt om basinkomst mellan Annika Lillemets och statsrådet Maria Larsson (Kd).

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.