fredag 30 juli 2010

Hrm...(Kan du inte se fimrutan, så kan du klicka här).
MER OM MILJÖPARTIETS HISTORIA HITTAR DU HÄR!

9 kommentarer:

 1. Du var kanonbra i nyhetspanelen idag. Snyggt att med hetta försvare dina fienders rätt att tala och effektiviteten i avslutningen var 100 procent. Som vanligt är nyhetspanelen där du och Thomas Idergard dessutom rolig. Ni tycks gilla varandra fast ni inte tycks ha en enda åsikt gemensamt.

  SvaraRadera
 2. Håller med, du var super!
  Mona

  SvaraRadera
 3. Partiledarintervju? Med vem? När var det? 1991???
  Häxan

  SvaraRadera
 4. Debattörer kan mycket väl hålla med, ja rent av byta åsikt under pratets gång. Men se, det tillåts inte. Varje aktör kör sitt lopp, som i ett rollspel.

  Därför är SAMTAL vida bättre än debatt. I den sistnämnda formen gäller det mest att skjuta i mål, att samla poäng. Sådant är föga upplysande.

  Idergard kan mycket väl, inom sig, hålla med Schlaug.

  Gt

  SvaraRadera
 5. Annars kan man ju alltid springa i väg till patentverket och varumärkesskydda det man inte orkar förklara genom samtal eller debatter, om verklighetens folk till exempel är för dumma att begripa vad man talar om ja då är ju denna lösning att föredra. På samma sätt jobbar nu världens livsmedelsföretag stenhårt på att få söka patent på "guds skapelse" entreprenören Gud har ju skapat på broccoli och potatis och företagen står nu på kö för att söka patent så att inte vilken riot-bonde som helst kan få för sig att sätta potatis utan att punga ut til dem...

  vore faktiskt befriande om vi OCKSÅ kunde efterlysa en debatt om vad kristdemokraterna har för sig och hur långt de vandrat från sina ursprungliga rötter - eller var de hit de var på väg?

  Jag tycker på inga sätt att de är mindre farliga än Sverigedemokraterna och vi bör belysa och bemöta båda partierna på allra bästa sätt. Till exempel genom att bemöta dem i debatter.

  Bakom kristdemokraterna finns dessutom mäktiga företag som verkar genom till synes banala uttalanden från "vanligt folk".

  Men när de väl eller inne i riksdag - eller tom regering - så glömmer de så snabbt tanterna på kyrkkaffet och börjar lobba för vapenexport och kärnkraft. Ut i ljuset så att trollen spricker!

  SvaraRadera
 6. kan inte se filmen, den stoppas efter ett par sekunder. Har någon en youtubeadress eller liknande var man kan hitta den?

  SvaraRadera
 7. Kunde inte MP ta patent på ordet "miljö", gällande i alla sammanhang?

  SvaraRadera
 8. Normalt syns en stor ruta på bloggen, när det finns en film att titta på. Man bara klickar i mitten på bilden, så startar filmen.

  Just idag är där bara ett stort vitt fält med ett litet rött kryss upptill. Inget händer om man klickar där. Varför?

  Gt

  SvaraRadera
 9. Gt, kanske har du för dålig mottagning i ditt modem? Här finns länken om du vill gå direkt:
  http://video.yahoo.com/watch/2724106/7934927

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.