måndag 1 juni 2009

Krossa rynkfascismen!

Egentligen borde man väl känna sig kränkt. För att rynkor retuscheras bort av sådana som vill bli valda till statsminister eller vill dumpas i EU-parlamentet. Som om rynkor var något problem. Som om man måste se ut som ett babygli på affischerna om man vill bli statsminister, företräda arbetarpartiet socialdemokraterna i EU-parlamentet eller bli premiärminister i Italien. Som om man ser ner på rynkor. Krossa rynkfascismen!

För övrigt bör en del politiker se upp så att de inte möts med frågan varför deras partier skickat affischbildernas föräldrar till skolaulan inför EU-valet.

Jaja, detta inlägg kan tolkas som ett desperat försök att försvara egna rynkor - se bild till vänster - i det schlaugska nyllet. Den tolkningen är alldeles förbannat rätt.

9 kommentarer:

  1. Du ser själv oförskämt fräsch ut i teverutan på fredagarna! Är det sminket som gör det, eller är du inte fyllda 60?

    SvaraRadera
  2. Affischnamnens föräldrar. Den var kul!

    SvaraRadera
  3. Jag beundrar mina egna rynkor varje morgon i spegeln och gläder mig över att mitt ansikte inte är som en oskriven bok. Erfarenhet och liv har skrivit mina rynkor - de är vackra och ger mig karaktär, liksom mina alltfler gråa hår.

    P.Gr.

    SvaraRadera
  4. Vad gör du av din (återstående) tid på jorden, Birger?! Kan du inte låta bli att sticka näsan i allt och sedan kommentera?

    SvaraRadera
  5. Anonym 14:44 borde fundera på vad han eller hon skall göra resten av sin tid på jorden. Kan han eller hon inte låta bli att sticka näsan i sådant han inte vill läsa?
    Mika

    SvaraRadera
  6. Mika, high five! :-)

    SvaraRadera
  7. Den här bloggen skulle kunna bli ett riktigt bra debattforum om den ansades något. Släpp in åsiktsmotståndarna först och främst, deras inlägg tycks vara väl så seriösa som bloggkramarnas. Bloggskrivare som bara söker bekräftelse bland likasinnade är lite trista.

    SvaraRadera
  8. Marcus: Det stängs inte ute några blogginlägg, förutom att några då och då tas bort eftersom de är uttalat rasistiska eller innehåller sådant som kränker eller hotar ngån annan som gett en kommentar.

    SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.