tag:blogger.com,1999:blog-551783461526146314.post9117435551143312185..comments2023-11-05T08:20:17.066+01:00Comments on Birger Schlaug: Den engelska överklassen mobbar liten fransk stad...Unknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-551783461526146314.post-76184312270045196682014-11-29T14:49:34.714+01:002014-11-29T14:49:34.714+01:00Birger!
Jag såg ett program liknande Historieätar...Birger!<br /><br />Jag såg ett program liknande Historieätarna i England. Jag tror att det är dieten hos en aristokratisk del av folket som beskrivs. På senmedeltiden och renässansen hölls kalvtunga högt i ära men den låg utanför de flestas ekonomiska räckvidd. Romarna är kända för vin, fyllda möss, höns, fikon, granatäpplen, odlad fisk, garum, vitlök och allehanda beredningar av lamm och fläsk. Vanligt folk åt gröt, baljväxter, bröd och olja och drack till detta vattenblandat survin. <br /><br />Krögarna här i trakten har snöat in på gås, griskind och tryffel men det är nog inte representativt för svensk kokkonst av idag utan bara ett mode. Kanske detsamma gäller Din barndoms grissvansar?<br /><br />Hälsningar<br />Ursus<br /><br />Ursusnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-551783461526146314.post-60358950170013530262014-11-27T20:43:12.673+01:002014-11-27T20:43:12.673+01:00Steg 3 är - åtminstone än så länge -ett löst samm...Steg 3 är - åtminstone än så länge -ett löst sammansatt nätverk som väl knappast kan kallas att det styrs. Verksamhet i form av seminarier, föreläsningar etc växer fram genom individuella initiativ, debattartiklar cirkulerar, själv presenterar jag mig gärna som medlem i Steg 3. Robert Höglund samordar och inspirerar.Birger Schlaughttps://www.blogger.com/profile/03425131134936888816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-551783461526146314.post-74746491909730067882014-11-27T20:12:22.353+01:002014-11-27T20:12:22.353+01:00Hej
Hur styrs STEG 3 egentligen, har du koll och ...Hej<br /><br />Hur styrs STEG 3 egentligen, har du koll och vill/kan berätta!?<br /><br />Jämlika hälsningar<br />från medlem i STEG 3Anonymousnoreply@blogger.com