tisdag 14 november 2017

Olustigt

Från Fotbollskanalen.
Jo,0-0 var ju en seger. Men jag antar att damlandslaget knappast vill sätta sin fot på fotbollsgalan om Mikael Lustig skall medverka.

Någon sämre tidpunkt, än just nu när mäns beteende avslöjas i parti och minut, att avslöja sina värderingar finns väl knappast. Värdegrund sägs det att man arbetar med. Jaha. Lustig meddelade efteråt att han nu får spela VM "för Sverige, för sitt land" - ja, åtminstone för halva befolkningen. Fin förebild för grabbar som spelar fotboll är han inte. Inspirerande för tjejer är han inte heller.

Tänker Fotbollsförbundet låta honom spela VM? Ska bli intressant att se hur Jan Andersson, tränaren , hanterar detta beska piller mitt i glädjeyran. Å andra sidan är det kanske bra att det som döljer sig bakom fasadens fernissa - om det nu är det - avslöjas. Värdegrund var det. Tjo flöjt. Nollor kan betyda mycket.På twitter finns det de  som hyllar Lustig för hans uttalande.Undrar om det i hyllningskören finns de som är pappor till döttrar.

Mikael Lustig förklarar sitt uttalande med att "det är klart man blir förbannad, lite respekt ska dom visa".  Jo, det är ju just det, lite respekt ska man visa..." För flickor och kvinnor också, kan man ju tycka.


b