torsdag 8 oktober 2015

Så bra. Nobelpriset till Svetlana Aleksijevitj. Visserligen ett år försent, men ändå. Läs henne!

5 kommentarer:

 1. Ett prestige-laddat pris i liberalism borde ges till den politiska "grönsaken". Nu vill man byta namn på socialbidragen, rakt av, och kalla detta medborgarlön! Höstvindarna "susar i sommarkavajen". Utred inte detta, fortsätt kalla socialbidrag för socialbidrag. Utred istället en särskild riksdags/statsrådslön för miljöpartister, någonstans kring existens-minimum. Det verkar ju vara en nivå folk lever gott på. Och varför ska man då förneka smygborgar-gänget "det goda"..?

  SvaraRadera
 2. Ska definitivt läsa boken. Roligt att hon fick priset.
  Anonym, nästan så man håller med. Fast ändå inte. Utred NOGA. Risken är stor att varje medlemsland kommer att behöva göra det. Så varför vänta. Ju längre vi väntar desto sämre riskerar det att bli. Samt inse att gör ni inte detta med eftertanke, får vi alla betala. En del kanske t.om. med sina liv.

  Lisbeth

  SvaraRadera
 3. Ge Nobelpriset till alla korkade kändisar, som ju kändare de blir verkar bli allt mer verklighetsfrånvända!
  Om jag inte kunde skratta åt allt elände:) så hade jag förmodligen blivit Sverigedemokrat av Gustav Skarsgårds "rappande". En del gör verkligen sitt bästa för att SD ska växa. Man kan ju egentligen inte klandra dem. För det måste ju vara omedvetet.

  Humor! vi behöver se det tragikomiska i allt elände. Ska be en bön innan jag lägger mig. Ge mig inte mer makt än jag har vett att förvalta! Sedan tänker jag sova gott.

  Nej bäst att nu ställa sig utanför så gott det nu går.
  Hoppas inte att Birger Schlaug tänker så. Men förstår om han gör det:)

  Lisbeth

  SvaraRadera
 4. Anonym -0.48, varför skriver du ditt inlägg i det här kommentarsfältet? Vad har det med Nobelpriset i litteratur att göra? Förstår att du är anonym, för med ditt namn hade du förstås inte vågat avslöja. Det är bara så tragiskt med dessa människor som inte har nån som helst respekt för blogginnehavaren.
  Grrreenline, Stina

  SvaraRadera
 5. Stina, nätet är fyllt med idioter, fyllon och fega små skitar.Motsatsen till Svetlana A.Läs henne!

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.