torsdag 13 augusti 2015

Student Power Congress

Eftersom den här bloggen har en del läsare i USA, bland annat i New Jersey - såväl sådana som klarar svenskan som sådana som får nöja sig med småtaskig automatöversättning - så passar jag på att lägga in den här:

Come hear Dr. Jill Stein speak at New Jersey Student Power Congress!
LOCATION: Labor Education, New Brunswick. 50 Labor Center Way
Aug 15 20:00 EDT
 4 kommentarer:

 1. Jill Stein anser bl a sjukdomar bör botas av att äta örter. Det kan låta lite anti, lite revolutionärt och lite lagom extrem-vänster. Men konkret betyder det att hon anser att föräldrar till cancersjuka barn bör istället för att låta dem genomgå behandling på sjukhus som bygger på vetenskap och beprövad metod ska söka upp en häxdoktor som kokar en blandning på allehanda rötter!

  Tänkt på det när ni ger pengar till henne och hennes part!

  SvaraRadera
 2. Nu är det bara amerikanska medborgare som får skänka pengar. Dessutom var beskrivningen av hennes ståndpunkt minst sagt vinklad.

  SvaraRadera
 3. Vetenskapen är ej sällan omtvistad. Den har oftast ett bäst före-datum (DDT, Neurosedyn osv). Men klart att den behövs, om man bara tänker på att den är relativ och efter en tid kan revidera sig själv.

  Den beprövade erfarenheten är något annat, något mer hållfast. Den synes vara tidlös. Dr Jill Stein verkar trygg i "den gröna erfarenheten".

  Kolla gärna: www.vidarkliniken.se och www.integrativecare.se och www.lakareforframtiden.se

  Gt

  SvaraRadera
 4. Har man inte fattat det? Valet i USA är redan avgjort. Presidenten är redan UTVALD. Man håller "val" för att skapa ett demokratiskt skymmer över denna teater.

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.