söndag 26 juli 2015

Vatten över huvudet och Rädda Vättern

Gomorron, det regnar och åskar och vattnet formligen forsar över tomten, dammen fylldes på några minuter, växthuset blev alldeles rent och gästen - en spansk vattenhund - lägger tassarna för öronen.

Vatten således. Vilket helt osökt får mig att konstatera att det på Facebook sprids ett rykte om att jag varit i Florida där man sett mig putsa en lyxbåt... Detta skall ha skett - enligt ryktets upphovskvinna Ilona Widh - efter att jag för ett tiotal år sedan flytt Sverige efter att ha begått oegentligheter. Därefter lär jag, genom ett elitistisk vänsterliberalt nätverk, erbjudits arbete på typ Nyhetspanelen där jag, som figur med skumt förflutet, kunnat kritisera den ungerska regeringens vägran att ta emot flyktingar. Ja jisses,  vad man kan ta till i en del kretsar... En del tar sig vatten över huvudet i jakten på att försöka misskreditera dem med åsikter som inte ligger i fas med egna åsikter. Ynkligt, kan man ju tycka. Men vanligt i en del kretsar.

Som upplysning kan nämnas att jag aldrig varit i Florida och flytetygsägandet består i kanot och en mindre, äldre typ roddbåt. Denna ligger dock icke i Vättern och kan därför inte delta i nedanstående viktiga manifestation...

5 kommentarer:

 1. Hon tycks vara invandrarhatare så invandrat från Ungern hon än har. Hon har tagit bort sitt Birger-inlägg men kommentar från henne finns kvar på facebook-gruppen Birger Schlaug, en vän i alla väder, där jag tycker det vore kul om Birger själv gick med!
  Mia

  SvaraRadera
 2. Märkligt en vän i alla väder respekterar ens val.

  SvaraRadera
 3. Birger och teveprogrammet Trafikmagasinets programmerare Perstad är ganska lika.I februari 2002 blev Perstad avskedad med skälet att ha provkört testbilar på sin fritid.[3] Därtill kom att Perstad inte hade redovisat SVT:s pengar på korrekt sätt och man fann att ca 82 000 kr inte kunde återfinnas. I november samma år erkände Perstad att han hade förskingrat pengarna[4], och han fick villkorlig dom och 40 dagsböter[5]. / från wikipedia/
  Människan som sprider rykten kanske blandar ihop er, hon verkar ju inte ha en susning om politik och politiker, verkar gilla sd i vilket fall som helst.

  SvaraRadera
 4. Hon tror väl på att en själ kan bebo två kroppar samtidigt.

  Rörande tillväxt http://thearchdruidreport.blogspot.se/2015/07/the-cimmerian-hypothesis-part-two.html

  Tänk om Kalifornien tagit emot ytterligare 40 miljoner invånare för att spä på den hett eftertraktade tillväxten. Tänk att samma torka slagits ut på dubbla befolkningen 40+40 miljoner. Hade inte tillväxten då slagit över i sin motsats, det vill säga svält och uttorkning för de som inte hann fly till våtare trakter? Kan man då inte säga att varje landområde bör ha en viss carrying capacity, vilket varje Miljöpartist eller Centerpartist borde fatta, om man inte förförts av liberalismens locktoner som driver till regnbågsskimrande illusioner. Därav försiktighetsprincipen.

  SvaraRadera
 5. Hoppas båtägarna släpper ingenting ifrån sig som hamnar i vattnet.

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.