söndag 3 augusti 2014

Helt apropå...




14 kommentarer:

  1. Kroppsspråket på pricken minsann. :)

    SvaraRadera
  2. Ang. masslakt av granar. "De gröna" trädkramarna har missat det.
    Du hugger dig väl inte en gran till Jul Birger?

    Sista granen inköptes innan en kurs i trädets Qi Gong. Mediqiakademien. Därefter aldrig
    mer en gran till Jul, utan stor sorg att se dem slaktade. Ja lika stor sorg som att se alla slaktade grisar (skinkor) i butikerna. Snart är det Jul igen.

    Lisbeth

    SvaraRadera
  3. Jag tänker på indianen som satt och sorgset tittade ut över ett stort kalhygge, fd granskog, och sa: White man says, what is Christmas wihtout a tree?

    SvaraRadera
  4. Helt apropå miljöpartiets nya agenda. http://cornucopia.cornubot.se/2014/08/9993-av-co2-utslappen-kommer-inte-fran.html#comment-form
    Jag kan bara säga att jag älskar Cornucopias sätt att argumentera..

    Stefan

    SvaraRadera
  5. Stefan

    Av ren nyfikenhet besökte jag bloggen du hänvisar till ovan, "Cornucopia". Suck, säger jag. Invektiven står som spön i backen. Lågvattenmärke således, och närmast intelligensbefriat. Nätet kryllar av sådant. Var och en sin egen professor...

    SvaraRadera
  6. Cornus sätt att räkna innebär att det bara är att dela in världen i tillräckligt små delar så behöver ingen ta något ansvar. Bedrägligt och samma metod som varje bransch gjort så fort det handlat om utsläpp av vad det vara månde. Tröttsamt.
    L

    SvaraRadera
  7. @ Erik
    Den du beskriver är Sveriges största bloggare vad gäller ekonomi och samhällsfrågor. Vad gäller lågvattenmärken leder Åsa Romson storstilat. Jag tror att hennes hat-tal i Almedalen kostade MP några procent i valet. Väl förtjänat!

    Stefan

    SvaraRadera
  8. Rätt otrolig utveckling. Vem kunde tro för 26 år sedan att Mp 2014 skulle vara störst på Södermalm, obefintliga på landsbygden, och vilja avveckla såväl svenskt jordbruk som glesbygd?
    I stort sett lika stor förändring som för det (numera) nyliberala centerpartiet.

    SvaraRadera
  9. Sommaren het som i helvetet & valrörelsen ett kylskåp. Varför det nu då? Jo, därför att (s) lika gärna kunnat vara en del av alliansen, därför. Då finns det inte så mycket att kivas om politiskt. Ett trögt, dumt (s). Humla utan flygförmåga, surrandes. "Monster-perioden" 96-06 knäckte Partiet, effekten märks ännu inte fullt ut.

    SvaraRadera
  10. Stefan. Hat-tal mot svenskar finns inte i juridisk mening. Därför kan Romson inte åtalas enligt lagen om hatbrott. Lagen är enkelriktad åt motsatt håll.

    SvaraRadera
  11. Stefan

    "Cornucopia" må vara "Sveriges största bloggare vad gäller ekonomi och samhällsfrågor". I mina ögon är han liten, mycket liten. Kan du inte läsa vad det är han skriver och hur han uttrycker sig? Svagt.


    SvaraRadera
  12. Att C har så många läsare säger en del om gemene man. Dels eftersom han även uttalar sig om ämnen han inte behärskar och dels för hans infantila attityd. Och att i ena sekunden skriva om ökade koldioxidutsläpp för att i nästa ge shoppingtips a la flyg till London talar väl för sig självt. Att han kritiserar Romsons och Kaplans idioti är förstås rätt.

    SvaraRadera
  13. Jag kommer ihag den dar morkbla Saaben. Nittiosexan som Birger fick pisk i TV for och kopte darfor en ny 'miljovanligare' bil. Pa den tiden visste ingen att en bil forbrukar storsta delen energi under tillverkningen, inte nar man faktiskt kor den.

    Men helt apropa var ratt kul ibland.

    /Per i utlandet

    SvaraRadera
  14. "Pa den tiden visste ingen att en bil forbrukar storsta delen energi under tillverkningen, inte nar man faktiskt kor den."

    Seglevad myt, det där.

    SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.