onsdag 25 juni 2014

Dra tillbaka senaste jobbskatteavdraget och ge flyende akut hjälp


http://www.fria.nu/prenumerera
Kanske kommer vi att i framtiden få se dokument som visar hur svenska partier under "yttersta diskretion" just nu diskuterar hur man skall agera om flyende människor blir ”besvärande” inför höstens val.

Just nu är över 50 miljoner människor på flykt. Fler än sedan andra världskriget. En rännil på upp mot 80 000 väntas till Sverige. Hur står man då upp mot SD och den retorik som vill skrämma oss från att vara mänskliga? Om vi inte kan motivera öppna gränser med egoistiska skäl – ”det ger oss faktiskt bättre ekonomi på sikt” – utan måste förlita oss till ord som medmänsklighet, humanitet, solidaritet…

Historien visar att politiker i "yttersta diskretion" analyserat betydligt mindre flyktingströmmar.

Vad jag syftar på går att läsa i dagens inledare i Fria Tidningen. Ovanstående skriver jag nämligen just där. Inledaren avslutas så här:
 

"Vår samtidshistoria är inte vacker. Det är värt att tänka på i en tid när världen ser ut som den gör. Det är nu orden prövas, det är nu den vackra retoriken sätts på prov, det är nu valet mellan solidaritet och egoism ställs på sin spets. Det är nu de som hyr ut tillfälliga bostäder och förläggningar ställs inför frågan: är det viktigare att sko sig på höga hyreskostnader än att vara goda världsmedborgare? 

I Sverige, där vi vant oss vid att partier vädjar till våra egoistiska sidor, kanske det blir knepigt att t ex föreslå att det senaste jobbskatteavdraget dras tillbaka för att akut kunna finansiera hjälp till de som flytt för sina liv snarare än att öka konsumtionsutrymmet för oss som redan har det vi behöver.

Vad väljer vi om det akuta valet står mellan några hundralappar mindre i plånboken eller att titta bort? Svaret borde vara självklart. Låt partierna få veta det – låt oss tala om det med minsta möjliga diskretion!"

Hela inledaren i Fria hittar du här.

243 kommentarer:

  1. Birger,

    50 miljoner på flykt. Då inser även du att Sverige inte kan ta emot alla dem. Då inser även du att det i praktiken finns en gräns. Var denna gräns finns kan diskuteras, men det finns alltså en gräns.

    Hittills har det varit bekvämt för många att tala om rasism och främlingsfientlighet varje gång denna gräns aktualiseras. Enklare då att tänka bort verkligheten och överlämna tolkningsföreträdet till sverigedemokraterna.

    Det är inte realistisk att bygga upp en beredskap för mottagande av ytterligare 50 miljoner flyktingar i Sverige. Landet skulle kollapsa, och sedan skulle ingen alls bli hjälpt. Nivån på mottagandet måste alltså kunna diskuteras, och det utan att rasism-bilan tystar alla obekväma röster.

    Precis som vår värld är begränsad, och därmed i konflikt med ett ekonomiskt system som man tror kan växa för evigt, har Sverige begränsade resurser.

    Alltså: Vad klarar Sverige av? Det kan inte vara fel att ALLA politiska partier börjar diskutera den frågan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, jag är Sheryln Coleman Jag är mest lyckligaste personen på jorden, efter 6 månader av sorg och sorg utan att med ett jag älskar, jag försökte alla mina möjligt bäst att se till att jag gör min älskare glad men det verkar aldrig fungera bra det var som jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu kom att ändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag visste den store mannen när jag läser några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt massor av människor på deras relationsproblem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesmål, liksom min situation då jag beslutat att inte slösa tid eftersom jag har missade min älskare så mycket jag beslutade att kontakta honom och dela alla mina problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkra mig om att allt inom 48 timmar skulle redas ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och tillbaka mina samtal och bad mig förlåt honom var jag så glad är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna hans godhet hela mitt liv. Om du det går samma problem eller någon form av problem kontakt denna stora man på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com
      1. Lär din älskare eller make tillbaka
      2. Pengar spell / lycka spell
      3. Välstånd stavnings
      4. Skydd trollformler
      5. Skaffa ett jobb stavnings
      6. Promotion trollformler
      7. Att få dina pengar tillbaka
      8. Freedom trollformler
      9. kärlek stava
      10. Hämnas stavnings
      11. Lottery spell

      Radera
    2. A MÅSTE LÄSA: Jag och min familj har varit i fattigdom i ungefär fem år nu och min man har lämnat oss sex år sedan och han var mycket rik han var med en annan kvinna som inte ens har ett barn för honom och överge mig med min 4 barn så en dag min son sade att hans vän såg ett inlägg av en man som säger att han kan hjälpa någon få sin ex tillbaka då min son använda sin väns telefon till e-post mannen sedan han fuskade med honom så mannen sade att han kommer att hjälpa oss jag sa att han skojade så han berättade vad göra då vi gjorde det 4 dagar senare fick jag ett jobb ett mycket trevligt mig och min familj levde mycket bra då 2 månader min man kom hem på knä han pläderar men nu är vi nu ihop igen så säger er nu om du har något av detta problem [1] du har problem med ditt ex [2] du vill bli rik utan att ansluta sig till att lysas upp [3] du vill ha en bebis [4] du har andlig problem [5] du har cancer, blind, etc maila honom nu på ogudosolution@gmail.com

      Radera
    3. VILL DU DIN EX LOVER BACK ELLER HAR DU ANTAL RELATIONS PROBLEM? KONTAKTA DR LEWIS FÖR EN PERFEKT LÖSNING!

      Jag är Helen Greeve, från NY, USA. Jag blev separerad från min man för 2 år sedan. Det fanns ingen kommunikation mellan oss. Jag rådades av familjer och vänner att släppa, glömma äktenskapet och fortsätta med mitt liv. Jag ville inte gifta mig med någon annan för djupt ner, jag älskar fortfarande min man. Jag var i så mycket smärta och förvirrad tills jag läste ett vittnesbörd på nätet om hur Dr LEWIS återförenar ett brutet äktenskap med hjälp av hans andliga stavkraft. Jag fortsatte att läsa så många vittnesmål om hur han hjälpte till att stoppa skilsmässa och återvände folkens ex-lover till dem, och min tro förnyades. Jag måste kontakta DR LEWIS (lewis7temple@gmail.com) omedelbart, några minuter senare svarade han och instruerade mig om vad man skulle göra, efter att han hade uppfyllt det nödvändiga kravet skickade han mig ett paket och instruerade mig om hur man använde det, som jag gjorde. Få dagar senare återställdes kommunikationen mellan mig och min man. Jag såg honom efter två veckor och vi kunde lösa våra skillnader, han klev faktiskt och bad mig att förlåta honom. Hans här bredvid mig som jag skriver detta vittnesbörd. Jag besökte så många webbplatser som letade efter hjälp, det såg hopplöst fram tills jag kom i kontakt med DR LEWIS, som hjälpte mig att återställa min glädje. Jag är faktiskt den lyckligaste och lyckligaste kvinnan någonsin att få sin man tillbaka i henne liv. Om du har liknande problem i ditt äktenskap, vill du att din man eller fru ska älska dig igen, du har någon du älskar och du vill att han eller hon ska älska dig i gengäld, du har någon utmaning i ditt äktenskap. DR LEWIS SPELL TEMPLE är lösningen på ditt problem, kontakta honom idag via e-post: lewis7temple@gmail.com eller ring honom +2347067468416

      Han kan hjälpa dig att lösa följande problem
      1. HUR DIN EX LOVER BACK.
      2. FÖR ATT STOPPA DIVERSE.
      3. ATT FÅ EN JOBB.
      4. FÖR ATT FÅ RIKTIGT.
      5. FÖR ATT FÅ EN GOD HUSBAND ELLER WIFE.
      6. FÖR ATT ÖVRIGA DIN PENIS OCH BOOBS
      7. OCH MÅNGA MER

      Kontakta honom idag via email: lewis7temple@gmail.com eller ring honom +2347067468416

      Radera
  2. Mats Persson, nej det är inte realistiskt att bygga upp beredskpa för ytterligare 50 miljoner flyktingar till Sverige. Hur kan du tro att alla skulle vilja ta sig till Sverige??? Det vi talar om är en rännil, som jag skrev. Ungefär 1,5 promille, det vill säga ungefär lika stor andel som vår befolkning är i relation till världens befolkning.

    SvaraRadera
  3. Neoliberal Agendaons juni 25, 10:09:00 fm

    På kort sikt.

    Låt folk få komma hit på turistvisum, men som gäller mycket längre, tänk 5 år. Alltså, inga bidrag eller offentlig service (inkl. sjukvård). Hjälp får hantera genom privat välgörenhet/anhöriga mm. Får de arbete så kan de byta till arbetskraftsvisum och då även få del av välfärdsstaten. Har de varit här i säg 10 år så kan de ansöka om medborgarskap och då även få välfärdstjänster, utan att arbeta.

    Detta gör invandraren till vinst från dag ett.

    På längre sikt.

    Montera ner välfärdsstaten och avskaffa alla bidrag. Ha det som i USA för 100-150 år sedan då över en miljon svenskar utvandrade till Amerika.

    SvaraRadera
  4. Neoliberal, du är helt sjukt förskräcklig i din bild av hur samhället skall se ut. Skäms du inte? Driver du med oss? Är du socialist som vill skämma ut liberaler?

    SvaraRadera
  5. Neoliberal Agendaons juni 25, 10:21:00 fm

    "Driver du med oss? Är du socialist som vill skämma ut liberaler?"

    Nejm det är dagens politik som baserar på stöld, statligt tvång och stängda gränser som är inhuman.

    SvaraRadera
  6. Det förefaller inte särskilt orimligt med en närhetsprincip, alltså att flyktingar skall tas emot av grannländer, inte av länder väldigt långt borta. Det är bara transportbranschen och resebranschen som blir lyckliga av att man smetar ut flyktingar över hela världen. Sverige bör bara vara förpliktigat att ta emot flyktingar från Östersjöområdet samt Norge och Danmark. Så resonerar man förstås om man är grön på riktigt.

    SvaraRadera
  7. Mats Persson!

    Precis! Sverige kan inte ta ansvar för hela världen utan bara för vår del och vår egna hållbara utveckling och därmed föregå med ett gott exempel.

    Jag säger inte att vi inte ska ta emot vår del av de som flyr men vi kan inte kompensera för att andra länder inte tar sitt ansvar. Vi måste på sikt tillsammans med andra länder hjälpa till att skapa en värld där inte flyktingströmmar skapas på grund av överbefolkning, miljöförstöring, svält och krig. Det går inte att komma ifrån det faktum att det största ansvaret ändå ligger på de länder som människor flyr ifrån även om vi med den förda politiken kan vara skyldiga till en del (historiskt och med den nuvarande globaliseringen).

    Ett sådant resonemang kan för vissa synas som egoistiskt och cyniskt men det handlar bara om att vara realistisk. Det finns en gräns när vårt dåliga samvete och vår omtanken om andra blir absurd. Hur ska vi kunna ta vårt ansvar att skapa ett hållbart samhälle här i Sverige om vi ska ta emot alla människor som flyr från länder som inte tar sitt ansvar för sina egna medborgare. Vi ska ta vårt långsiktiga ansvar. Varken mer eller mindre. Det är det enda rätta vi kan göra och det är en enorm utmaning att klara "bara" det. Det kan inte vara Sveriges ansvar att rädda världen på egen hand. Resten av världen måste också ta sitt ansvar.

    Jan Örsell.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, jag är Sheryln Coleman Jag är mest lyckligaste personen på jorden, efter 6 månader av sorg och sorg utan att med ett jag älskar, jag försökte alla mina möjligt bäst att se till att jag gör min älskare glad men det verkar aldrig fungera bra det var som jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu kom att ändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag visste den store mannen när jag läser några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt massor av människor på deras relationsproblem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesmål, liksom min situation då jag beslutat att inte slösa tid eftersom jag har missade min älskare så mycket jag beslutade att kontakta honom och dela alla mina problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkra mig om att allt inom 48 timmar skulle redas ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och tillbaka mina samtal och bad mig förlåt honom var jag så glad är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna hans godhet hela mitt liv. Om du det går samma problem eller någon form av problem kontakt denna stora man på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com
      1. Lär din älskare eller make tillbaka
      2. Pengar spell / lycka spell
      3. Välstånd stavnings
      4. Skydd trollformler
      5. Skaffa ett jobb stavnings
      6. Promotion trollformler
      7. Att få dina pengar tillbaka
      8. Freedom trollformler
      9. kärlek stava
      10. Hämnas stavnings
      11. Lottery spell

      Radera
  8. "Men nu. Akut"

    Naturligtvis dra tillbaka jobbskatteavdraget och ge de flyende hjälp! Ge även den fattige EU medborgaren hjälp och framförallt, så bör vi inte som strutsen titta ner i backen och låtsas att vi inte ser våra medmänniskor. Vi det gäller alla kulörer. Alla som inte vill se.

    Erkänn även det ett barn och SD begriper att våra skolresultat är påverkade av invandring. Att det tillfälligt drar ner resultaten. Ge lärarna det beröm de förtjänar för allt slit. De har ju LYCKATS.
    Med små medel sliter de.

    Så lägg pengarna på att hjälpa flyktingar. Ju sämre resultat i skolan desto mänskligare är vi.
    Det visar att vi sätter medmänsklighet först och Pisa undersökningar och konkurrens sist. Att vi struntar i alla mätningar och att medmänsklighet drar ner resultaten. Det finns ännu ingen mätning i empati och tolerans...

    EU parlamentarikerna kan be kommissionen att ta fram direktiv ang. hur vi kan mäta det.

    Akut= kaos t.om. då diskuteras konkurrens före medmänsklighet.

    Kosmos betyder ordnad Enhet
    Kosmos har alltid en strävan till Enhet. Så vi bör sträva efter det.

    "T.om." SD ingår i denna strävan... Politikerna har genom sitt misslyckande bjudit in SD. Dags att sluta tro att de sitter i riksdagen av en slump. Att den där slumpen, det är en elak djävel. Att slumpen straffar oss med ett gäng rasister. Vi som är så goda.

    Dags att lyssna på även SD och pröva deras åsikter i samtal. Vore konstigt om en del individer inte har något alls att bidra med. Men det är klart att det är bekvämt för resten av partierna att ha en syndabock. Vi är de goda och de är alltså automatiskt de onda. Märkligt sätt att se på livet.

    Lisbeth

    SvaraRadera
  9. Vi får göra det med livet som insats. Läs gärna Krister Linds bok.

    Lisbeth

    SvaraRadera
  10. Birger,

    det är en rännil, men den rinner hit varje år och har gjort så i många år. Jag anser att Sverige har tagit ansvar, vi klarar inte mer. Vi förpassar alltfler människor till en eländig tillvaro här i Sverige - isolerade, utan jobb, utan språk, utan relationer till oss. Utanförskapsområdena blir fler och fler. Vad är det för solidaritet och humanism? Vi är på god väg att skapa en ny underklass. Vi klarar inte att ge alla pensionärer en dräglig tillvaro, än mindre klarar vi av att låta nationens budget sträcka sig långt in i andra länder.

    SvaraRadera
  11. 400.000 arbetslösa och en skriande bostadsbrist.
    Migrationsverkets budget är på
    16.5 miljarder kr...

    Men du tycks vara gränslös.

    SvaraRadera
  12. Neoliberal Agendaons juni 25, 12:58:00 em

    Intressant att se sidans socialister närma sig Sverigedemokraterna.

    Iofs. inte oväntat, är det något folk hatar mer än nationalism/främlingsfientlighet så är det nyliberalism, idén att man inte får initiera tvång/våld mot andra fredliga individer. Det är det mest djävulska mänskligheten har sett.

    Låt dem torteras och svälta ihjäl i sina hemländer. Att låta dem få komma hit, utan bidrag och socialistisk sjukvård, går inte för sig.

    SvaraRadera
  13. Hej på Er!

    Jag finner det egendomligt att Vi tillsammans inte istället väljer att zooma ut för att få mer utav en helhetsbild, än att till leda passivt träta över dessa gigantiska ofrivilliga folkomflyttningar, med den enda frågan hur många skall "vi", "ni" och de "andra" ta emot, som om det vore den enda frågan att ställa.

    Tänk om vi åter kunde bli en stolt nation med makt över våra alla förda politikområden, och med gott självförtroende samarbeta med andra nationer, tillämpa PGU på alla politikområden.

    Och alltså rikta blickarna mer åt den globala finanskapitalismen och den styrande eliten som "anställer/ställer an" alla dessa groteska chockdoktriner i nation efter nation, kryddat med den militärindustriella groteska verktyget.

    Ödmjuka & solidariska hälsningar
    Från Fritänkaren som är innerligt trött på att "på ytan" passivt diskutera allt som sker som om det vore ofrånkomliga konsekvenser i en sund Värld.

    SvaraRadera
  14. Kaos betyder bråttom...
    Tänkt långa tankar har vi förhoppningsvis redan gjort. Detta handlar inte om långsiktighet. Utan om att gå före... Kortsiktigt.

    Neoliberal, Har svårt att tro att SD gillar mitt resonemang. Vänder totalt upp och ner på deras. Det är inte människan (invandrarna) utan det ekonomiska systemet det är fel på.

    Ytan har diskuterats och diskuterats. Detta ventileras inte
    minst i Bryssel. Men med vilket resultat? Vi hyllas av kommissionen. Tänk om de andra kunde vara som i Sverige. Då kanske vi kan få ekonomiska medel? Inte bidrag till att hjälpa. Kommissionen har ju uppfattat att vår skola har stora brister. De vill t.om. att våra invandrare ska få mer hjälp.

    Vi kan ge våra barn en överkurs i empati och tolerans. Det är som med upprustning eller inte upprustning. Vi ser problemen och vi väljer att inte stoppa huvudet i sanden. I vår skola prioriterar vi empati och tolerans. Så vi kräver pengar, eller att vi betalar mindre till EU.

    Lisbeth

    SvaraRadera
  15. Lisbeth!

    Men när flyktingar flyr är det alltid akut. När den ena oroshärden i världen har släckts (åtminstone tillfälligt) så så flammar det upp en ny oroshärd någon annanstans. Det finns alltid människor på flykt någonstans ifrån som söker sig en fristad (tillfälligt eller permanent). Ska vi höja skatten varje år? Vi har inte hur mycket resurser som helst. Till slut är vi utfattiga själva och inte mycket att fly till och hur ska vi ha råd att ställa om vårt samhälle i en hållbar riktning om vi lägger alla resurser på flyktingmottagningar? Hur ska vi då kunna uppnå en balans i folkmängden vilket är en förutsättning för en hållbar utveckling?

    Hur ska andra länder, människor och kulturer någonsin förstå sitt eget ansvar om andra tar på sig deras ansvar? Vår hjälp måste vara inriktad på hjälp till självhjälp. Hjälpa andra länder att uppnå egna självständiga och hållbara samhällen. Inte skövla och stjäla andras naturresurser med ena handen och ge småpengar i bidrag eller lån med den andra handen.

    Hur stor invandring vi ska ha netto (både av flyktingar och andra invandrare) i Sverige tänker inte jag definiera eftersom jag inte är insatt i det och har alla fakta. Men en bred öppen politisk diskussion om var gränsen bör ligga skulle nog inte vara fel. Kanske skulle det varit en bra nivå på invandringen vi har idag om planeringen varit bättre och samhället sett annorlunda ut?

    Jan Örsell.

    SvaraRadera
  16. Hej, jo det har funnits rännilar många år och jag är en droppe i den och lever i Sverige, arbetar i Sverige, är gift i Sverige, har barn i Sverige, betalar skatt i Sverige. Mats, är jag fortfarande bara en besvärlig rännil?
    J.A.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, jag är Sheryln Coleman Jag är mest lyckligaste personen på jorden, efter 6 månader av sorg och sorg utan att med ett jag älskar, jag försökte alla mina möjligt bäst att se till att jag gör min älskare glad men det verkar aldrig fungera bra det var som jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu kom att ändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag visste den store mannen när jag läser några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt massor av människor på deras relationsproblem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesmål, liksom min situation då jag beslutat att inte slösa tid eftersom jag har missade min älskare så mycket jag beslutade att kontakta honom och dela alla mina problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkra mig om att allt inom 48 timmar skulle redas ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och tillbaka mina samtal och bad mig förlåt honom var jag så glad är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna hans godhet hela mitt liv. Om du det går samma problem eller någon form av problem kontakt denna stora man på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com
      1. Lär din älskare eller make tillbaka
      2. Pengar spell / lycka spell
      3. Välstånd stavnings
      4. Skydd trollformler
      5. Skaffa ett jobb stavnings
      6. Promotion trollformler
      7. Att få dina pengar tillbaka
      8. Freedom trollformler
      9. kärlek stava
      10. Hämnas stavnings
      11. Lottery spell

      Radera
  17. Birger du menar väl inte att lösningen ska vara enbart folkets ansvar? Som med bankerna, folket ska betala notan. Hur kan du tro att inte alla "vill" ta sig till Sverige. Om det är akut och "ingen" annan vill ta emot dem.

    Det kanske är det som skulle tvinga fram en lösning. Resten av världen skulle den bara se på? Vi tar emot många. Skulle fler länder börja ta sitt ansvar. Skulle det bli som ringar på vattnet?

    Just nu bråkar våra politiker om jobbskatteavdragen... Låt oss hjälpa dem att lösa frågan. För den är kollektiv...

    SvaraRadera
  18. Många länder behöver nu ta emot flyktingar från Syrien och Irak. Luciabeslutet som Birger skriver om i Fria var förskräckligt, då prövades vi och föll på målsnöret. Att det kommer att kosta i ett första skede är självklart och att förläggningar måste öppnas. En solidarisk åtgärd som att dra tillbaka det femte jobbskatteavdraget vore en bra sätt att markera. Det går mest till de med höga inkomster och vi klarade oss bra med det innan det infördes.
    L

    SvaraRadera
  19. Jan Örsell Tillit till Livet. Ibland är det bra att tänka kortsiktigt.
    Om allt är kaos och det är det, så väntar omvälvningstider. Dra i handbromsen är då det enda rätta.
    Tänk om, Tänk nytt, Tänk rätt visst var det så vi sa du och jag?

    Nu är början på något nytt. Det finns inte tid för diskussion när folk flyr.
    Så bäst att avsluta här och ägna sig åt verkligheten som pockar. Det ska "Gud" veta att den gör...

    Lisbeth

    SvaraRadera
  20. Vad skulle hända om världens ledare spelade ut sina kort på ett medmänskligt sätt? Jo, de vi kallar flyktingar behövde inte lämna sina hemländer.

    Ständig rullas ansvaret över på till exempel Sveriges medborgare. Och jävlar om någon har synpunkter på frågan som handlar om invandring. Då är rasiststämpeln ett faktum!

    Vet ni vad? "Tänk om, tänk nytt, tänk rätt" som Jan Örsell brukar skriva. Sluta sprid skam och skuld över Sveriges medborgare. Vad världen behöver är ledare som vet vad medkänsla betyder!
    /Motvalls Kärring/

    SvaraRadera
  21. NA!

    Så storsint och generöst av dej att låta flyktingar som svälter komma hit och svälta istället för att svälta i sina hemländer.

    Det kan ju inte bero på det faktum att de då måste ta vilka skitjobb som helst till rena slavlönerna och därmed dumpar lönerna vilket gynnar den kapitalistelit som ni alltid stöttar och hyllar.

    De ska kanske jobba i den svenska försvarsindustrin så vi kan exportera en massa vapen till de krigförande länderna så vi tillsammans med alla vinster får lite mer flyktingar och billig arbetskraft osv.

    Blir de trötta på att slåss kan vi ju alltid hjälpa till genom att stötta någon statskupp eller liknande och tar pengarna slut kan vi ju alltid "trycka" mer och låna ut pengar i all oändlighet. Vi kan ju ta de ländernas naturresurser som ränta på lånen. Är de tillräckligt skuldsatta och desperata går det nog bra.

    Ingen kan så effektivt nosa upp och ta tillvara på alla möjligheten att tjäna pengar som ni nyliberaler.

    Jan Örsell.

    SvaraRadera
  22. Neoliberal Agendaons juni 25, 04:00:00 em

    "Så storsint och generöst av dej "

    Det är deras rätt att få röra sig mellan nationer och alla ska så klart ha lika rättigheter. Håller du inte med?

    "Det kan ju inte bero på det faktum att de då måste ta vilka skitjobb som helst till rena slavlönerna och därmed dumpar lönerna vilket gynnar den kapitalistelit som ni alltid stöttar och hyllar."

    Det gynnar såväl arbetstagare som kapitalister. En ekonomi är inte ett nollsummespel. Vi kan alla få det bättre om vi tar bort hindrens för välståndsskapande.

    Det verkligt egoistiska är att stänga gränserna, för man själv inte tror sig kunna klara konkurrensen eller för man vill ha alla bidrag själv.

    Varför ska vi kriga och stödja statskupper? Kom in i matchen.

    SvaraRadera
  23. Fast skattesänkingen kan ju ha gett mer pengar in totalt till staten. Lex Lafferkurvan.

    Själv skulle jag (som egenföretagare) betala in mer skatt totalt om man tog bort värnskatten. Men så tänker inte politiker som tror att skattebasen är konstant oavsett vad man sätter procenten på... Det är lite mer komplext än så.

    SvaraRadera
  24. Svenskarna med sin sjuka moralism fattar inte att flyktingarna består av äventyrare, bluffmakare och folk som bara vill få det bättre. I de få fall där det finns en politisk grund så kan det stora flertalet naturligtvis bara hålla käften och ligga lågt och utan problem vara kvar i hemlandet. Sverige är ett av världens mest överbefolkade länder och när landet packar ihop av dyrare naturresurser och utebliven tillförsel så blir det kanske masslakt på kvarvarande moralister. Eller de bara försvinner, som nazisterna efter kriget. Då finns inte heller någon stans att fly. Kanske en lycklig flumnisse fortfarande kan paddla runt med en kanot och lyssa på lommen som sjunger och syrsorna som spelar och koppla bort allt logiskt tänkande.

    SvaraRadera
  25. "Motvallskärring" Instämmer "Sluta sprid skam och skuld över Sveriges medborgare"

    De som röstade för jobbskatteavdraget gjorde det förmodligen för egen vinnings skull. Sjuka, funktionshindrade och pensionärer fick inte ta del av den "godheten". På sätt och vis är det dags för att betala tillbaka.

    MEN det lilla som sipprade ner från de rikas bord i form av jobbskatteavdrag ska det behöva dras tillbaka? I så fall skrattar nog "Fan"...hela vägen...

    Självklart är det i huvudsak världens ledare som saknar medkänsla.

    Men igen, Kaos är kaos... Ska vi vara och tänka som världens ledare? Eller tänka skrattar bäst som skrattar sist. Vi tänker om, Vi tänker nytt och vi tänker rätt.
    Vi tänker bort er och väljer nya ledare.

    Därför så säger vi att vi tar emot människor och vi drar tillbaka det femte jobbskatteavdraget. Vi gör den skillnad som inte ni makthavare klarar av att göra.

    Vilka ska annars lära barnen tolerans och empati om inte vi vill göra det?

    Regeringen och de andra partierna har fullt upp med att bråka om EU och vilken som ska bli kommissionens ordförande.

    Vi folket deras uppdragsgivare behöver ge dem direktiv om vad de ska ta upp för frågor med kommissionen. Då duger det inte att fortsätta bråket om höger eller vänster.

    Ge oss ekonomiskt stöd inte bidrag till att hjälpa fler flyktingar. Dra det från avgiften till EU. Inte bidrag för att vi "misslyckas" med skolan. Då kan vi ta vårt ansvar och hjälpa fler. Ge oss inte skuld och skam.
    För vi förtjänar det inte. Vi är nämligen ett av de länder som tar emot flest flyktingar.

    Lisbeth

    SvaraRadera
  26. Neoliberal Agendaons juni 25, 05:08:00 em

    "Sverige är ett av världens mest överbefolkade länder"

    Knappast, finns minst 150 länder som är mer tätbefolkade.

    Om Sverige skulle vara lika tätbefolkat som Belgien skulle vi kunna ta in över 150 miljoner. Kan vi tänka oss samma täthet som Monaco så kan vi få in hela jorden.

    SvaraRadera
  27. NA!

    "alla ska såklart ha lika rättigheter". Som att en del föds fattiga och andra rika menar du?

    Välståndsskapande som vapenfabriker?

    Jo tack! Jag känner till era ekonomiska teorier där sänkta skatter ska göra alla rika och glada. Det fungerar inte så. Finns det vinnare så finns det också förlorare.

    För att vissa tjänar stora pengar på vapentillverkning, krig, våld och hot.

    Jan Örsell.

    SvaraRadera
  28. # NA

    Du lever inte i verkligheten NA. Det är bara idioter som tror på nationalekonomernas naturresursignoranta lögner. Och som dessutom letar ut de allra värsta dårarna bland dem. Om folk har "rätt" att bosätta sig var de vill så har de också "rätt" till din lön. Tänk att du kan vara så dum att du tror att den ena rätten är objektivt sann och den andra inte!

    SvaraRadera
  29. Vad väljer vi om det akuta valet står mellan några hundralappar mer i plånboken?

    Birgers fråga är onekligen intressant.

    Akuta valet...
    Tar vi folket verkligen vår roll som uppdragsgivare åt politikerna på allvar? Tar vi vårt ansvar?

    Skiter i att Birger paddlar kanot och lyssnar till lommen. Det har inte ett skit med själva sakfrågan att göra.

    Lisbeth

    SvaraRadera
  30. Lisbeth. Bra synpunkter.

    Den dagen vi slutar strida kring vänster eller höger för att istället gå samman, kan förändring ske. Splittra och tvista om höger eller vänster skapar motsättning (kaos) och det leder inte till broderskap.

    Sveriges medborgare och medborgare i många andra länder har överlämnat makten till makthavare som genom sin politiska tro och sina lakejer, spelar ut människor inom länder och människor från olika länder mot varandra.

    Det är dags att höja värderingarna och göra gemensam sak så att människor kan bo kvar i sina hemländer.
    /Motvalls Kärring/

    SvaraRadera
  31. Neo, överbefolkningen mäts i utlandsberoende inom främst energi och mat. Belgien, Holland och Japan ligger sämre till, men det är ingen större glädje här. Hur tätbefolkat landet är är irrelevant. Det är tidsfråga innan världshandeln sker politiskt, bland annat inom olja och spannmål. Lokalbefolkningen får först och sedan får grannländer. Det finns redan exempel på detta. För några år sedan när ryssarna av torka slutade sälja spannmål till Nordafrika så blev dom tokiga där, vilket moralisterna ville ha till att det saknades demokrati. Bland annat därför försöker kineserna säkra resurser utomlands och minska antalet barn.

    Det finns även andra typer av utlandsberoenden. Inom kläder, maskiner, handelsgödsel, bekämpningsmedel med mera och så exporten och köpare där som betalar kalaset. Ett överbefolkat land och dess makthavare får exponentiellt ökande problem med befolkningen när tillförseln stryps. En milj. flyktingar får därför mycket stor betydelse för här landet. Och speciellt eftersom de saknar kompetens och finansiella tillgångar. Det bästa som kan hända det här landet är om ryssarna ställer in alla leveranser till Preemraff och samhället klappar ihop på en gång. Flyktingflummet skulle upphöra omgående.

    SvaraRadera
  32. Motvalls Kärring, Ja nu är det sannerligen dags! Gemensam sak kan vara att göra det ingen förväntar sig. Det kallar jag att tänka om, tänka nytt och att tänka "rätt"

    Lisbeth

    SvaraRadera
  33. Idioter som NA satsar allt på att den internationella ekonomin skall fortsätta fungera trots att den krossar både naturresurserna och välfärden. Det är som att tro att man kan fortsätta ha det prima på takvåningen i ett hus trots att man rivit våningarna under. Ta och väx upp NA, du är patetisk! Sluta låta dig hjärntvättas av de idiotiska ställena du hämtar dina "sanningar" på!

    SvaraRadera
  34. Neoliberal, utan bidrag blir det slum och kriminalitet. Man måste vara naiv liberal för att tro att detta ger "vinst från dag ett". Läs Timbro-bloggen inslag.se för en mer realistisk analys.

    Kulturellt kapital, gemensam identitet skapar tillit, vilket är en ovärderlig tillgång för ett samhälle.

    SvaraRadera
  35. Ingens om kommenterar tycks ha läst den artikel Birger skrivit trots att han länkar till den. Luciabeslutet och de inre "förtroliga samtalen" inom partierna var oerhört intressant. Må verkligen väljarna tala om att sådant inte uppskattas!

    SvaraRadera
  36. Vilken lustig kommentar.
    07:58:00 En sådan som ska ta udden av det som skrivits? Gemensam sak kan vara att göra det ingen förväntar sig skrev jag. Menade givetvis att politikerna inte förväntar sig det oväntade. De förväntar sig inte att vi ska tala om något för dem. Tycker jag var tydlig.

    Naturligtvis får det inte upprepas. Det är dags att väljarna tar sitt ansvar. Det är vi som är politikernas uppdragsgivare.

    "Ingens om kommentarer tycks ha läst den artikel Birger skrivit..." TROR anonym

    Ja vi är det troende folket i ett nötskal.

    Lisbeth

    SvaraRadera
  37. Tack Birger, du har alltid en klar och klok analys av vad som händer i världen och framför allt varför det händer...
    I slutet av 1980-talet funderade jag en del på vad som skulle hända om inte vissa länder i Afrika skulle utvecklas som man hoppades på. Tyvärr så har mina farhågor besannas. Självklart skulle jag själv som afrikan vilja fly från krig, fattigdom och svält.
    Och jag håller med Motvalls Kärring om att skulden för att det blivit så här eländigt ligger hos maktens höga herrar i alla västländer. De är så skamligt fega för att avslöja den ekonomiska eliten.Deras moraliska ryggrader är förtvinade...
    Och så blir jag väldigt beklämd av att läsa all trams som Neo Liberal Agenda håller på att orera om...
    Vadå, vilda västern romantik??

    SvaraRadera
  38. Vad var det för fel på luciabeslutet turk¨bulgarerna hade inga flyktingskäl.

    SvaraRadera
  39. Lisbeth och Motvalls Kärring!

    Men problemet är ju att de som röstar höger inte vill ge bort några av sina personliga tillgångar och den makt de ger utan girigt bevakar det de har och ständigt vill ha mer. Eller är lurade eller skrämda att rösta så.

    Den dag en majoritet vågar och är villiga att bidra till ett bättre och mera rättvist samhälle är alla problemen nästan redan lösta. Då har den verkliga socialistiska vänstern vunnit och får majoriteten av rösterna. Då kommer "alla" att ta sitt ansvar för en långsiktigt hållbar utveckling och problemen löses på både kort och lång sikt.

    Men är det där vi är idag? Varför röstar i så fall folk på Alliansen och inte V FI och MP? Vi får det samhälle vi väljer och förtjänar. De politiker och partier vi väljer och förtjänar. Både i Sverige och andra demokratiska länder.

    Men vinden vänder och med folkets stöd och en ny regering kanske även socialdemokraterna börjar våga vara lite mer vänster. Andra länder följer förhoppningsvis efter när högerns löften och politik inte håller vad de lovat och skrämselpropagandan visar sig vara falsk. Då vågar kanske folk rösta på något annat än mer vänster.

    Det går inte att bortse från höger/vänster perspektivet. Det är det allt handlar om. Det går inte att på sikt bedriva riktig miljöpolitik mot en hållbart samhälle med ett girigt kapitalistiskt samhällssystem.

    Det är åtminstone vad jag anser fast det visste ni väl redan.

    Jan Örsell.

    SvaraRadera
  40. Lisbeth!

    Det mest oväntade och klaraste uppdrag vi som väljare kan ge politikerna är att rösta V, MP eller FI. Det skulle göra verkligt avtryck. Det kan jag nästan garantera.

    Jan Örsell.

    SvaraRadera
  41. Lisbeth och Motvalls Kärring!

    Det finns åtminstone ett parti som i princip står för den Birger skriver om (höjda skatter och en generös flyktingpolitik) nämligen V. Det är bara för oss som vill ha en liknande politik att rösta på V i valet så får vi den politiken.

    Hur ska vi annars föra fram våra åsikter och krav på politiken? Bara genom Birgers insändare (krav från honom) eller genom någon namninsamling? Varför är i så fall just det Birger tar upp det viktigaste att ta ställning för? "Positiva pengar" har en namninsamling för att ändra vårt penningsystem som kan vara minst lika viktig att skriva på i så fall. Man kan ju skriva under flera sådana upprop eller namninsamlingar men det tydligaste och kraftigaste redskapet vi som väljare och medborgare har är vårt val av röstkort i höstens val. Fast det är vi kanske ganska överens om?

    Jan Örsell.

    SvaraRadera
  42. Jan Örsell Personligen anser jag att det Birger skriver tydligt visar, att det handlar inte om höger eller vänster. Tre partier motsatte sig FP, V och MP.

    Ullenhag FP talar mycket om romernas situation och om "fri" rörlighet. Han gör det visserligen i ordalag som att vi tjänar på den fria rörligheten.

    All rasism ryms inte i ett enda parti. Alltså så ryms all rasism inte i SD. Sedan kan man tycka vad man vill om deras politik.

    Ang. S och våga vara lite mer vänster så är det "nog" svårt.
    De protesterar mot valet av Jean Claude Junker som vice ordförande för EU kommissionen. Ja SD MP och V protesterar sida vid sida.

    Förmodligen har de olika motiv.
    Ja de satt faktiskt bredvid varandra och sa nej till Juncker.

    Men hur ska de tre, tillsammans kunna lägga fram ett förslag på en annan ordförande, som Sverige kan föreslå? Detta vet givetvis Reinfeldt att de inte kan. Han kan le ända till Bryssel.

    Detta med flyktingmottagande diskuteras i EU. Snart kommer direktiv om hur det ska skötas. Varför skulle det inte komma direktiv?

    Vi har nu chansen att göra vårt eget val och hjälpa fler. Så ser jag på saken. Det är kortsiktigt tänkt. För naturligtvis handlar det om det som "Motvalls Kärring" skrivit om, samt det som Anja instämmer i. Skulden ligger givetvis hos maktens höga herrar.
    De vill lämpa över skuld på oss.

    Så vad gör vi om det är Akut?
    Tänker vi långsiktigt när vi för en gångs skull bör tänka kortsiktigt för att nå långsiktig förbättring? Tänker vi och dem? Eller tänker vi frihet är frihet inom ramen för allas rätt till samma frihet? Kom hit vi tar en överkurs i empati och tolerans.
    Systerskap moderlig omsorg.

    Tänker vi så? Väntar vi inte på direktiv på hur andra medlemsländer ska agera vid akuta situationer?

    Vi kräver helt enkelt att historien (luciabeslutet) inte får upprepas? Det viktigaste är att vi förstår vad ordet Akut innebär. Samt att vi förstår att kortsiktighet, även kan vara långsiktigt tänk. Vi hinner inte ändra penningsystemet innan folk behöver fly. De flyr redan.

    "Förmodligen" så vill de flesta vara kvar i sitt hemland om de kunde välja. Det är dags att höja värderingarna skriver "Motvalls Kärring". Lyfta blicken och vakna.

    Den fria rörligheten är inte så fri. Våra Rötter betyder förmodligen mer än "vi" vill erkänna. En del vill bryta upp och verkar då tänka att det vill även alla andra.

    Lisbeth

    SvaraRadera
  43. Neoliberal Agendators juni 26, 07:41:00 fm

    "Neoliberal, utan bidrag blir det slum och kriminalitet. Man måste vara naiv liberal för att tro att detta ger "vinst från dag ett"."

    Du får gärna utveckla

    Som turist betalar du 25% moms, där drar staten in en massa pengar + det skapar arbetstillfällen.

    Som arbetskraftsinvandrare betalar du förutom moms även skatt för skola, pensioner, dagis, äldreomsorg, a-kassa mm. Saker som du inte har rätt att utnyttja i mitt förslag.



    SvaraRadera
  44. För NA är fri invandring ett sätt att krossa välfärdsstaten. Vänsterdårar fantiserar extremt barnsligt om att de kan ha fri invandring utan att krossa välfärdsstaten. Med välfärden kommer också demokratin, miljön och framstegen krossas. Men vem bryr sig i självmordsfabriken Sverige?

    SvaraRadera
  45. SD är det enda partiet i Sveriges riksdag som har en realistisk syn på migrationspolitiken.
    Det håller inte i längden att bara fylla på med nya människor hela tiden när arbetslösheten och bostadsbristen är så stor i landet.

    SvaraRadera
  46. Anonym 09:28!

    Är inte så säker på det och framförallt så finns det andra frågor att ta ställning till som är minst lika viktiga.

    Jan Örsell.

    SvaraRadera
  47. Jan Örsell.

    Historien borde ge insikt om att det är dags att bortse från höger/vänster perspektivet.

    Varje gång en ny regering väljs fram hoppas och tror medborgarna att nu kommer det bli bra. När det gått några månader eller år upptäcker de att så blev det inte. Det kanske rent av blev sämre mot tidigare och då är det åter dags att rösta fram samma parti som tidigare röstades bort.

    Så springer vi runt i ekorrhjulet.

    Vi hoppas och tror. Men makten överlåter vi fortfarande till politiska och ekonomiska eliter som gillar att spela ut människor mot varandra. Det är deras levebröd!
    /Motvalls Kärring/

    SvaraRadera
  48. Motvalls Kärring!

    Men då har du som så många andra inte förstått vad verklig vänsterpolitik eller socialism är och går ut på. Socialdemokratin (särskilt den moderna) är inte socialistisk. En röst på socialdemokraterna är en högerröst i light version.

    Verklig socialism är ju en politisk kraft som vill avskaffa kapitalismen och den ekonomiska elit som överklassen med sitt privata ägande och makt utgör. Vi socialister (bland Svenska riksdagspartier företrädda av V) vill ju istället införa ett gemensamt demokratiskt ägande och det klasslösa samhället. När har denna verkliga vänsterpolitik prövats?

    Det har aldrig prövats! Ett gemensamt ägande har aldrig kombinerats med demokrati och en marknadsekonomisk grund. Det som prövats är icke demokratiska och planekonomiska samhällssystem enligt kommunistisk modell. Det är en helt annan sak.

    Partiet Enhet som du hyllar är för ett fortsatt kapitalistiskt samhällssystem med privat ägande och det klassamhälle som det ger. Det går inte att säga att man vill ha ett mer demokratiskt, generöst och medmänskligt samhälle och samtidigt försvara kapitalismens privata ägande och egoism. Det är dumt, ogenomtänkt, fegt och ohederligt att föreslå något sådant. Hur ska det gå till? Det går inte att kombinera.

    Jan Örsell.

    SvaraRadera
  49. "tron och förhoppningarna får människor att blunda så pass att de inte ser det sluttande planet."
    Jo, visst är det så. Även för den som skrev det. Som kanske dessutom slipper betitta det sluttande planet, från kanotfärder och egna bibliotek. Men vi som lever mitt på det ser något betydligt mer komplext än bara kortsiktiga ekonomiska kostnader. Exempelvis ser vi anhöriga rånas i butiksjobbbet, få skador från bussresan vars rutor krossats av stenar, småtjejerna som får som vardag att bevittna hur kompisar misshandlas med tillhyggen av föräldrar, eller tjejerna som förtrycks av pojkvänner med familj för att de är såväl tjejer som svenskar. Eller 3-åringen som kommer in gråtandes från gården och frågar varför ett annat barn hotat att göra vedervärdiga saker med hennes mamma. Eller vänner som inte längre vill komma på besök med sina barn i det beväpnade bostadsområdet. Eller 10-åringen som skakade sig till sömns av gråt i min famn i lördags kväll pga den förnedrande syn på barn som hennes mors stackars låtsasflyktingpojkvän har. En 10-åring som jag idag lämnat sjukhuset med och som inte ens velat ringa sin mor efter en operation för att modern inte förmår skydda henne mot fanskapet. Skulle kunna skriva en avhandling om den fråga som förenklas gång på gång, men jag har en verklighet att ta hand om och försöker svälja det förakt som jag känner för de skyddade självgoda och oinsatta som direkt eller indirekt slänger rasistkortet i ansiktet på dem som sitter ytterst på planet.

    Landet går bakåt för barn, kvinnor och djur.
    Och allt fler har klippkort på koldioxidstinna flyg till de hemländer de flytt från. Grön politik?
    AK

    SvaraRadera
  50. Jan Örsell. tors jun 26, 01:37:00 em

    Du skriver: "Partiet Enhet som du hyllar..."

    Vad menar du med detta påstående?
    /Motvalls Kärring/

    SvaraRadera
  51. Motvalls Kärring!

    Som jag minns det talade både du och Lisbeth er varma för detta parti. Kommer jag ihåg fel så ber jag så mycket om ursäkt.

    Jan Örsell.

    SvaraRadera
  52. AK

    Ekot, "Så segregerat bor politikerna"

    Det är alltså inte kunskap utan skrivbordsjobb som fattar deras beslut. För besluten leder till kaos. Hade det varit kunskap som fattat besluten, hade det inte sett ut så här.

    Det du beskriver är överkurs. Du går en överkurs. Politikerna som beslutar över andras vardag, har alltså inte gått denna överkurs. Då skulle de inte slänga rasistkort på folk och inte heller stämpla folk i pannan med "utanförskap".

    Detta ska människor som går en överkurs berätta för politikerna.

    Om vi kopplar detta till den förda ekonomiska politiken... Hur ska vi handskas med människor som flyr? Bor också i ett invandrartätt område. Blir förbaskad på det ekonomiska rävspel som förs, inte på de som tagit sig hit.

    Ang. "klippkort på koldioxidstinna flyg" så undrar jag om de som flyr vill ha klippkort hem till allt elände? Däremot så vill de förmodligen ha kortsiktig hjälp och hopp om att kunna återvända hem. Det skulle jag vilja, om jag var i deras situation.

    Uppgörelser kring arbetskraftinvandring med M som MP ägnar sig åt, är det Grön politik? År det human politik? Eller är det jobblinjen som spökar? Den linje som en grön politiker, borde anse rimmar illa med klimatpolitik.

    Jan Örsell, kan inte minnas att jag talat mig varm för Enhet de senaste 10 åren. Men jag hoppas att det går bra för dem i valet. De utgör en skillnad mot de övriga partierna. De förstår att yttre fred startar med inre frid.

    Om vi vågar oss på en överkurs kan vi växa i empati och tolerans. Precis det som världen lider brist på. Gör det gärna med livet som insats. För den utveckling vi ser nu är inget att ha. Människor blir tomma ja som döda.

    Precis som dig har jag en verklighet att ta hand om. Det människor behöver är inre frid.
    Kan vi känna det mitt i verkligheten, går vi en överkurs. Vi får se på livet som ett träningspass.

    Lisbeth

    SvaraRadera
  53. Jan Örsell, din ursäkt är accepterad.

    Det är nog värt att, vi alla, genom reflektion och eftertanke lära oss skilja på vad som är subjektiv trosuppfattning och vad som är objektiv verklighet. Annars är det lätt att fara med osanning och vanföreställning.
    /Motvalls Kärring/

    SvaraRadera
  54. Lisbeth!

    Det du skrev igår under gårdagens rubrik tis jun 24.07:58:00 em tolkade jag som att tala sig varm för partiet Enhet men Motvalls Kärring gav aldrig vad jag kan se något stöd för detta (vad jag kan hitta) så där minns jag säkert fel.

    Jan Örsell.

    SvaraRadera
  55. Jan Örsell, du skriver:

    "Men då har du som så många andra inte förstått vad verklig vänsterpolitik eller socialism är och går ut på."

    Sveriges politiker - även andra länders politiker -, höger som vänster, förespråkar mer och större satsning på krigsmakten. Då blir frågan: Är det verklig vänsterpolitik och socialism?

    Enhet - vilket inte betyder att rösta på eller prata sig varm för partiet Enhet - är något helt annat än vänster eller höger.

    Enhet betyder utveckling och liv. Det handlar om mänskligt värde och sanna värderingar som investerar i liv - inte i mer och störe krigsmakt!

    Vi behöver fredliga ändamål för att avskaffa alla världens kärnvapen, massförstörelsevapen, kemisk och biologisk krigsföring etcetera.

    Dagens politik och politiker sitter inmurade i systemet. Politiker kan inte gå utanför systemets gränser, den eller de som försöker är rökta. Ska vi bryta denna kräftgång behövs en helomvändning vad det gäller medvetenhetsuppfattning. Vi behöver bryta mönster.

    Bryta mönster gör vi inte med höger- eller vänsterpolitik, de sitter fast i systemet. Båda drar åt samma håll, fast på lite olika sätt.

    Den och de som göder vänster eller höger är delaktig i kräftgången!
    /Motvalls Kärring/

    SvaraRadera
  56. Jan Örsell:

    "Ett gemensamt ägande har aldrig kombinerats med demokrati och en marknadsekonomisk grund."

    Det är lika möjligt som att rita en fyrkantig triangel. Förstår du varför?

    SvaraRadera
  57. Motvalls Kärring!

    Vilket verkligt socialistiskt parti (som står för demokratiskt gemensamt ägande) är för upprustning i världen? Nämn ett om du kan.

    Ja ordet enhet är det väl inget fel på. Det var ju partiet Enhet det var frågan om och att det partiet har inte tagit ställning mot det kapitalistiska systemet med privat ägande som grund. Alltså i den meningen intagit en högerpolitisk hållning som i princip nästan alla i världen gjort under de senaste decennierna.

    Det går ju inte att tillskriva ett ord som Enhet den bemärkelsen. Kärlek är väl lika bra eller godhet eller varför inte socialism som ofta samlat många av dessa goda krafter. Det är innehållet som räknas och inte namnet.

    Ja vi behöver en medmänsklig och fredlig utveckling men hur ska det ske så länge vi har ett kapitalistiskt system där vissa tjänar pengar på vapentillverkning och krig? Ett system där man faktiskt tjänar på ett kortsiktigt egoistiskt tänkande som utnyttjar naturen och andra människor?

    Du kan ju inte på det viset dra alla politiker och politiska partier över en kam. Alla politiker är inte onda människor precis som inte alla rörmokare är onda människor. Politiker och politiska partier är inte mer inmurade i systemet än folket är. Det är folket som väljer vilka politiker vi har.

    Ja vi behöver gå utanför det nuvarande systemets gränser som inte bygger på verklig både politisk och ekonomisk demokrati. Det är ju det vi socialister vill ändra på. För det krävs en helomvändning och en medvetenhetsuppfattning som bryter det nuvarande mönstret. Det vill säga att folk börjar förstå vad det handlar om och röstar på och engagerar sig i rätt partier. Vi socialister drar inte alls åt samma håll som andra politiska partier. Det är vi som står för förändring.

    Hur ska vi någonsin kunna ändra på någonting om vi likt dej verkar tro att all politik är av ondo? Menar du att vi ska avskaffa all politik och införa total anarki? Det löser absolut ingenting. Det är ju just avsaknaden av politisk reglering (den nyliberalism som rått i världen de senaste decennierna) som vi nu ser resultatet av. Ett vilda västern samhälle där den med lägst moral alltid drar längsta strået och alla andra får betala kalaset.

    Jan Örsell.

    SvaraRadera
  58. mac!

    Det är inte alls omöjligt! Varför skulle det vara omöjligt?

    Vad som däremot är omöjligt är att kombinera ett långsiktigt och hållbart demokratiskt samhälle för alla med ett odemokratiskt privat ägande där egoism och kortsiktiga privata vinster styr. Det går inte ihop.

    Jan Örsell.

    SvaraRadera
  59. Jan Örsell fre jun 27, 12:58:00 fm

    Med dessa rader: "om vi likt dej verkar tro att all politik är av ondo" far du åter med trosuppfattning som sprider osanning.

    Därmed avslutar jag den här konversationen med dig. Återkom gärna när du i rätt ordalag återger mina synpunkter.
    /Motvalls Kärring/

    SvaraRadera


  60. www.right-hand.org

    SvaraRadera
  61. Jan Örsell, ja du tolkade mig så.
    Du har naturligtvis rätt att göra dina egna tolkningar. Har tidigare skrivit att Enhet är inte ett politiskt parti. (Inte egentligen) De har antagit den formen.
    I dagsläget har vi politiska partier och jag personligen är glad för att partiet Enhet finns.

    Det är såvitt jag vet det enda parti, som på sikt säger sig vilja avveckla sig själva. Som vill se mer av direktdemokrati. Samt ett räntefritt ekonomiskt system.

    De andra håller på med att avveckla sig själva. Om vi går mot ett Europas förenta stater, så behövs inte alla dessa politiker och partier.

    Så lite rätt har du i att jag talar mig varm för Enhet. Men som vanligt innehållet i partier är vi människor. Det vet vi att partier förändras.

    Med vänlig hälsning
    Lisbeth

    SvaraRadera
  62. 09:28. Det är väl ett sätt att undvika hembesök av Revolutionära fronten, som vi rädda stackare säger negativa ord om SD. En sorts olycksfallsförsäkring. Men du vågar säga motsatsen. Hur kan du?

    SvaraRadera
  63. Lisbeth!

    Först var det lån som inte var lån eftersom man kallade det något annat. Nu är det ett politiskt parti som inte är ett politiskt parti för det tycker inte du men själva säger de sig vara ett politiskt parti.

    Skärp dej! Man får ju inte gå på alla fina ord som sägs utan att undersöka vad det verkligen innebär och om det finns någon tanke eller substans i det som sägs.

    Hur exakt ska ett sådant direktdemokratiskt system se ut? Innan man vet det så vet man ju inte om det blir ett dugg bättre än det demokratiska system vi har idag.

    Det ska sägas att jag har inte studerat deras politik så mycket men tillräckligt för att se stora brister och att de inte är mycket bättre än de etablerade partierna är.

    Hur ska exempelvis ett sådant "räntefritt ekonomiskt system" vara uppbyggt och fungera. Förutsättningen för att det ska fungera är ju att det inte existerar någon inflation. Varför ska man annars låna ut pengar när det man sedan får tillbaka är mindre värt än det var innan man lånade ut pengarna? Hur ska man få bort all inflation? Hur fungerar det ihop med ett kapitalistiskt system? Har man förstått hur det nuvarande skuldbaserade penningsystemet ser ut och tagit ställning i den frågan?

    Tagit ställning i den frågan har i och för sig inget av Sveriges riksdagspartier heller gjort än vilket är en skandal. Särskilt för ett parti som V som påstår sig vara socialistiskt. Då borde man faktiskt ha koll på vad det innebär och ha en klar uppfattning om saken. Skäms på er V.

    Men V har i alla fall som enda parti förstått att det kapitalistiska systemet inte fungerar och att vi inte bör vara kvar i EU. Så är det något av de redan existerande partierna som behövs så är det V. Men det spelar väl ingen roll för folk röstar ju ändå inte på V. God natt moder jord och mänskligheten.

    Med vänliga men hopplösa hälsningar.

    Jan Örsell.

    SvaraRadera
  64. Jan Örsell:

    Hur kan A köpa något av B och B sälja något till A (dvs., hur kan man ha en marknad) om de äger allt gemensamt?

    SvaraRadera
  65. mac!

    Nej så fungerar det ju naturligtvis inte. Ett betalsystem måste ju ändå finnas. Man måste som medborgare ha en egen privatekonomi och alla de statliga företagen måste vara juridiska personer med en egen avskild ekonomi.

    Du som så många andra låter dina fördomar om socialism styra och det gör att du krånglar till saker i onödan. Det är ingen större skillnad mot idag annat än att den överklass som idag har den ekonomiska makten är borta. Alla medborgare är därmed medlemmar av samma lönearbetande arbetarklass. De ekonomiska besluten är demokratiskt fattade och vinsterna delas mer demokratiskt.

    Den marknadsekonomiska grunden att tillgång och efterfrågan styr priser och löner fungerar allt jämt som idag tillsammans med vissa politiska inslag (exempelvis alkoholskatt).

    Några exempel från idag. Kommunen är ju allas gemensamma egendom. De har en bostad som jag hyr. Bara för att den är gemensamt ägt betyder det ju inte att jag bara kan ta den i besittning utan att betala för den. Statliga LKAB är ju allas gemensamma egendom men som enskild medborgare kan ju inte jag stövla in där och ta vad som behagar utan att betala för mej.

    Betalningen är ju ett sätt att hålla reda på att inte vissa tar allt utan att ge något tillbaka till samhället och de andra delägarna (medborgarna).

    Jan Örsell.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, jag är Sheryln Coleman Jag är mest lyckligaste personen på jorden, efter 6 månader av sorg och sorg utan att med ett jag älskar, jag försökte alla mina möjligt bäst att se till att jag gör min älskare glad men det verkar aldrig fungera bra det var som jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu kom att ändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag visste den store mannen när jag läser några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt massor av människor på deras relationsproblem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesmål, liksom min situation då jag beslutat att inte slösa tid eftersom jag har missade min älskare så mycket jag beslutade att kontakta honom och dela alla mina problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkra mig om att allt inom 48 timmar skulle redas ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och tillbaka mina samtal och bad mig förlåt honom var jag så glad är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna hans godhet hela mitt liv. Om du det går samma problem eller någon form av problem kontakt denna stora man på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com
      1. Lär din älskare eller make tillbaka
      2. Pengar spell / lycka spell
      3. Välstånd stavnings
      4. Skydd trollformler
      5. Skaffa ett jobb stavnings
      6. Promotion trollformler
      7. Att få dina pengar tillbaka
      8. Freedom trollformler
      9. kärlek stava
      10. Hämnas stavnings
      11. Lottery spell

      Radera
  66. Om du inte menade att allt är gemensamt ägt, så går det förstås att ha marknadsekonomi till viss del.

    SvaraRadera
  67. Jan Örsell, Du skriver att du inte har studerat deras politik så mycket. Men tillräckligt mycket för att skriva, att jag ska skärpa mig. Har varit medlem i partiet Enhet tidigare och har studerat partiet noga. Har dessutom tipsat om en bok.

    Säger som "Motvalls Kärring" "Därmed avslutar jag den här konversationen med dig. Återkom gärna när du i rätt ordalag återger mina synpunkter.

    Med vänlig hälsning
    Lisbeth

    SvaraRadera
  68. För att missförstånd inte ska uppstå. Har tipsat om två böcker.

    Enhets bok "Enhet, Nya Tiden Nya Människan, Nya Politiken"

    Den andra boken jag tipsat om "Med livet som INSATS" skriven av Krister Lind har inget med partiet Enhet att göra.

    Personligen anser jag att båda böckerna är mycket läsvärda.

    Lisbeth

    SvaraRadera
  69. Jag håller med Mats Person om att taket för hur många invandrare Sverige skall te emot måste diskuteras. Det är ett demokratiskt krav att väljarna skall få veta vad det kostar och kommer att kosta landet. Birger Schlaug och andra gör det lätt för sig när de enbart hänvisar till humanitära själ för att ta emot invandrare utan att tala om konsekvenserna.
    George Bolcsfoldi

    SvaraRadera
  70. inte oväntat, är det något folk hatar mer än nationalism/främlingsfientlighet så är det nyliberalism, idén att man inte får initiera tvång/våld mot andra fredliga individer
    .--------------


    Agendan heter washington consensus och går ut på att med våld öppna marknader och införa nyliberalism.

    SvaraRadera
  71. På våra öar står nu främmande containrar, sverige finns inte
    längre, smartast med container-
    anpassad moral ges företrädde
    till verksamheter som är lönsammast där fackföreningar är svaga och där utbildningen är bra och där Vikänslan hos kvinnor och Män, därtill Gemenskapen med Naturen och några Värden
    har brunnit ner till aska i två
    intill varandra liggande eldstader!

    SvaraRadera
  72. Förändring
    Åtta blygdläppar vinkade Goodbye
    till en massmördare.
    Tårar kunde anas i fyra av de leende gliporna.



    SvaraRadera
  73. Hej alla på denna webbplats,

    Jag är här för att vittna om min Gud sände lån långivare som gjorde mig en glad och framgångsrik kvinna, jag var i behov av ett lån på 4 miljoner kronor till av ett hus och starta ett eget företag, blev jag lurad flera gånger tills jag kom över en Gud sände kvinna som visade mig rätt långivare och jag fick mitt lån överförs till mitt Swedbank-konto inom 3 timmar.

    Lämna resten av ditt liv i komfort, kontakta henne i dag och vara glad och du kommer också att vittna.

    Jag är den lyckligaste kvinnan på jorden på grund av Guds nåd, är mitt företag går bra smidigt och min familj lever mycket bekväma och glad och om du är i min tidigare situation eller är i allvarlig och legitimt behov av ett lån, kan du nå detta GUD sände långivare via (freddie_willard@hotmail.com)

    Vänligen kontakta Mrs Freddie Willard på hennes e-post freddie_willard@hotmail.com

    Stort tack och önskemål
    Kerste Rosengren

    SvaraRadera
  74. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  75. Tack vare Dr.Oduduwa, sade efter att ha läst inlägget av Katie, William och Rosemary, om hur Dr.Oduduwa hjälpa dem att få tillbaka sina jobb och älskare, jag snabbt skrev honom och förklarade hur Micheal givit mig den 14 maj 2012 för en annan lady, Dr.OduduwaI sagt att jag inte ska oroa dig längre, och han försäkrar att han kommer tillbaka till mig i 48 timmar, om han kunde få vissa objekt på marknaden att kasta förtrollningenJag vänta tålmodigt och han kom tillbaka till mig efter att han fick objekt och gick till Shirin och rådfråga hans orakel (svart magi spell), nästa dag vid 07:00 Scott kom till min dörr steg och föll på knä, jag öppnar dörren och jag blev chockad så jag lät honom och han sa att han kommer att aldrig ignorera mig igen, vi hade sex i nattenJag var så glad och försökte prata om Dr.Oduduwa på denna framgång, men han sa att allt han ville var för mig att dela vittnesbörd och låta folk veta hur verklig den är, människor i hela världen Dr.Oduduwa är någon jag kan rekommendera och vittna, jag är ett levande vittnesbörd om gjutning av spell som fungerar och lösa alla dina problem utan några avgifter av pengar. Du kan kontakta honom med hans personliga e-post på dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
    Han kan också lösa följande problem som:
    * ÄR NÅGOT BODY SVARTSJUK med relationen?
    * Unfinished JOBB av andra läkare-OM INTE NÖJD-Kom till mig.
    * DU tvingas in i en skilsmässa?
    * HE FÖRHINDRA otur och svartsjuka.
    * ATT VINNA HÄSTAR och spel.
    * HAN KAN STOPPA Någon stör din relation.
    * VILL DU HA BARN DITT VAL
    * Vill du QUICK MARRIAGEPROPOSAL?
    * HAN KAN ren människor HUS, företag EGENSKAPER från otur.
    * BEHÖVER DU ALLTFÖR sexuella makt och starka erektioner.
    * HE Återställa förlorade älskare i 24 timmar.
    * PENGAR RITUALER / DELTA ILLUMINATI den Nya världsordningen
    * Fjärrstyrning VÄNNER.
    * Alla typer av spell gjutning och VOODOO ARBETARE.
    * ÄR DITT BOTEMEDEL ta långa att lösa dina problem? Detta är din chans få hjälp SNABBT.
    * Få rida på NÅGON TROLLDOM, otur och förbannelser.
    * EXPERT PÅ DISTANS HEALING
    e-post; dr.oduduwaspellcaster@gmail.com, försök och dela ditt vittnesbörd efter passet har arbete eftersom det också är en del av den uppskattning som du kan ge. Tack alla och lycka till.

    SvaraRadera
  76. Tack vare Dr.Oduduwa, sade efter att ha läst inlägget av Katie, William och Rosemary, om hur Dr.Oduduwa hjälpa dem att få tillbaka sina jobb och älskare, jag snabbt skrev honom och förklarade hur Micheal givit mig den 14 maj 2012 för en annan lady, Dr.OduduwaI sagt att jag inte ska oroa dig längre, och han försäkrar att han kommer tillbaka till mig i 48 timmar, om han kunde få vissa objekt på marknaden att kasta förtrollningenJag vänta tålmodigt och han kom tillbaka till mig efter att han fick objekt och gick till Shirin och rådfråga hans orakel (svart magi spell), nästa dag vid 07:00 Scott kom till min dörr steg och föll på knä, jag öppnar dörren och jag blev chockad så jag lät honom och han sa att han kommer att aldrig ignorera mig igen, vi hade sex i nattenJag var så glad och försökte prata om Dr.Oduduwa på denna framgång, men han sa att allt han ville var för mig att dela vittnesbörd och låta folk veta hur verklig den är, människor i hela världen Dr.Oduduwa är någon jag kan rekommendera och vittna, är ett levande vittnesbörd om gjutning av spell som fungerar och lösa alla dina problem och det är gratis spell cast han inte betalt för pengar, betalar du bara för att få objekten redo för stava. Du kan kontakta honom med hans personliga e-post på dr.oduduwaspellcaster@gmail.com Han kan också lösa följande problem som: * ÄR NÅGOT BODY SVARTSJUK med relationen? * Unfinished JOBB av andra läkare-OM INTE NÖJD-Kom till mig. * DU tvingas in i en skilsmässa? * HE FÖRHINDRA otur och svartsjuka. * ATT VINNA HÄSTAR och spel. * HAN KAN STOPPA Någon stör din relation. * VILL DU HA BARN DITT VAL * Vill du QUICK MARRIAGEPROPOSAL? * HAN KAN ren människor HUS, företag EGENSKAPER från otur. * BEHÖVER DU ALLTFÖR sexuella makt och starka erektioner. * HE Återställa förlorade älskare i 24 timmar. * PENGAR RITUALER / DELTA ILLUMINATI den Nya världsordningen * Fjärrstyrning VÄNNER. * Alla typer av spell gjutning och VOODOO ARBETARE. * ÄR DITT BOTEMEDEL ta långa att lösa dina problem? Detta är din chans få hjälp SNABBT. * Få rida på NÅGON TROLLDOM, otur och förbannelser. * EXPERT PÅ DISTANS HEALING e-post; dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, jag är Sheryln Coleman Jag är mest lyckligaste personen på jorden, efter 6 månader av sorg och sorg utan att med ett jag älskar, jag försökte alla mina möjligt bäst att se till att jag gör min älskare glad men det verkar aldrig fungera bra det var som jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu kom att ändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag visste den store mannen när jag läser några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt massor av människor på deras relationsproblem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesmål, liksom min situation då jag beslutat att inte slösa tid eftersom jag har missade min älskare så mycket jag beslutade att kontakta honom och dela alla mina problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkra mig om att allt inom 48 timmar skulle redas ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och tillbaka mina samtal och bad mig förlåt honom var jag så glad är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna hans godhet hela mitt liv. Om du det går samma problem eller någon form av problem kontakt denna stora man på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com
      1. Lär din älskare eller make tillbaka
      2. Pengar spell / lycka spell
      3. Välstånd stavnings
      4. Skydd trollformler
      5. Skaffa ett jobb stavnings
      6. Promotion trollformler
      7. Att få dina pengar tillbaka
      8. Freedom trollformler
      9. kärlek stava
      10. Hämnas stavnings
      11. Lottery spell

      Radera
    2. Love Spells- How I Got My Husband Back.Read more about Dr Sambo his contact details seen below: divinespellhome@gmail.com
      WhatsApp him now +1(267)527-9481

      My husband who departed from me 2 years ago started calling me and wanted us to get back Dr Sambo love spell made my husband to reconcile with me. When he came back he was all on me kissing and rubbing on me telling me how much he missed me and loves me, Dr Sambo is spectacular in repairing relationship! His work is wonderful, i am glad to let you all know that this spell caster have the power to bring lovers back. Because i am now happy with my husband. I highly recommending this service for those experiencing difficulties trying to restore there relationship. he is the real deal. you can reach Dr. Sambo his contact details seen below:

      divinespellhome@yahoo.com or divinespellhome@gmail.com
      WhatsApp him now +1(267)527-9481


      Radera
  77. Jag måste vittna om de goda gärningar Mrs Amanda Amanda Loan Firm.
    Jag trodde aldrig att jag kommer i hela mitt liv träffa någon som Mrs Amanda. Hon är en sällsynt pärla. Jag är Husnah och jag tar min tid ut att vittna om Mrs Amanda eftersom hon äntligen erbjöd mig vad ingen annan kunde.
    Jag och min man fick in en mycket stor skuld med gäldenärer och Banken och vi söker lån från olika långivare men alla kom till ingen nytta. stället de fick oss i mer skuld och slutade lämnar oss bröt tills jag kom i kontakt med Mrs Amanda, erbjöd hon mig ett lån men först var jag rädd att det kommer att sluta som andra lån företag jag har stött på, men hon var inte gillar dem. Nu har vi så småningom bosatte vår skuld och startat ett nytt företag med pengar kvar från lånet.
    Kontakta Mrs Amanda genom någon av följande e-post.
    amandarichardssonloanfirm@gmail.com, amandaloan@qualityservice.com, amandaloanfirm@cash4u.com eller så kan du helt enkelt kontakta mig via min e-post för ytterligare direktiv ikmahusnah@gmail.com

    SvaraRadera
  78. Hallå där!

    Är du intresserad av att få ett lån börjar på 3% ränta? Oavsett ditt lån behov; Personliga lån investeringar, refinansiering, starta ett nytt företag? Vi kan hjälpa dig med en flexibel återavbetalningsplan. Din kredithistorik trots; Vi skulle gärna överväga din låneansökan. Ange i detaljerna nedan för granskning: info.davidinvestorcfunds@gmail.com

    1. Fullständigt namn
    2. Lånebelopp behövs?
    3. Lån Varaktighet:
    4. Låne ändamål
    5. Telefonnummer:
    6. Kön:
    7. Land:

    Svara via min personliga e-post om intresse, info.davidinvestorcfunds@gmail.com

    SvaraRadera
  79. Min pojkvän hade den här tjejen som har förstör hans relationer i flera år, han bröt upp med henne för tre år sedan, men hon fortfarande kontrollerar honom och förstör de flesta av hans relationer. Jag var nu ett offer. Hon kom igen för att ta bort honom från mig, hon försökte allt hon kunde, men jag höll min tro stark och stannade med min pojkvän utan att låta henne mer in i honom. Hon konfronterade mig också, berättade för mig att det finns inget jag kommer att göra för att få henne att lämna honom ensam; Hon varnade allvar att jag äventyrar mitt liv och hon snart kommer att agera starkare än någonsin. Jag var rädd och började med tvivel i min styrka eftersom min pojkvän har redan börjat se henne; allt hopp var nästan vilse, jag vet inte hur detta onda dam styr honom sedan den dagen hade det en dramatisk bryta upp. Jag bestämde mig för att hjälpa till att rädda mannen jag älskar även om vi inte kommer att vara tillsammans igen. Jag gick till vänner om råd och besökte bloggar också. Jag hittade vittnesmål om Dr. Owolabi kärlek stava och andra, men min ande valde honom. Jag tog mod och mailade honom och mitt liv förändrats sedan dess. Den onda damens makt över min pojkvän förstördes och hon inte har någon andlig ansluta igen med honom. Min pojkvän har förändrats; han mår så lättad och frisk nu än tidigare. Han mailade också tacka Dr Owolabi för kärlek stava och uppmuntrade mig att också dela vår egen vittnesbörd på bloggar. Vi är tacksamma för vad du har gjort. E-posta honom och få din egen mirakel genom sin e-post: owolabispellcasters@gmail.com eller hans Direct: +2349037478762.

    SvaraRadera
  80. Behöver du en akut lån för att lösa din ekonomiska problem och även att starta upp ditt företag eller för att öka dina affärsmöjligheter? Om ja kontakt via e-post: greatuniversalloancompany1@gmail.com

    Lån erbjuda världen

    SvaraRadera
  81. Min pojkvän hade den här tjejen som har förstör hans relationer i flera år, han gjorde slut med henne tre år sedan, men hon fortfarande kontrollerar honom och förstör de flesta av hans relationer. Jag var nu ett offer. Hon kom igen för att ta bort honom från mig, hon försökte allt hon kunde, men jag höll min tro stark och stannade med min pojkvän utan att låta henne mer in i honom. Hon konfronterade mig också, berättade för mig att det finns inget jag kommer att göra för att få henne att lämna honom ensam; Hon varnade allvar att jag äventyrar mitt liv och hon snart kommer att agera starkare än någonsin. Jag var rädd och började med tvivel i min styrka eftersom min pojkvän har redan börjat se henne; allt hopp var nästan vilse, jag vet inte hur detta onda dam styr honom sedan den dagen hade där en dramatisk bryta upp. Jag bestämde mig för att hjälpa till att rädda mannen jag älskar även om vi inte kommer att vara tillsammans igen. Jag gick till vänner för att få råd och besökte bloggar också. Jag hittade vittnesmål om Dr. Owolabi kärlek stava och andra, men min ande valde honom. Jag tog mod och mailade honom och mitt liv förändrats sedan dess. Den onda damens makt över min pojkvän förstördes och hon inte har någon andlig ansluta igen med honom. Min pojkvän har förändrats; Han mår så lättad och frisk nu än tidigare. Han mailade också tacka Dr Owolabi för kärlek stava och uppmuntrade mig att också dela vår egen vittnesbörd på bloggar. Vi är tacksamma för vad du har gjort. E-posta honom och få din egen mirakel genom owolabispellcasters@gmail.com eller dennes direktlinje +2349037478762.

    SvaraRadera
  82. Jag känner mig så tacksam och har bara ord vittnesbörd om en kraftfull spell caster kallas Dr.Adodo som hjälpte mig att få min älskare tillbaka inom loppet av 24 timmar. Vi hade varit ifrån varandra i ca 3 månader, Vid första jag kände aldrig jag gjorde det rätta genom att kontakta en spell caster, men jag älskade min älskare så mycket att jag inte kommer att ge honom upp för någonting i den här världen. Så jag bestämde mig för att kontakta Dr.Adodo genom sin postadress jag hittade på internet och jag berättade för honom om min situation, jag först lärde Dr.Adodo kommer inte att kunna föra min älskare tillbaka tills min älskare ringde mig och var så ivrig ha mig efter 48 timmar som jag kontaktade Dr.Adodo. Nu mig och min älskare leva tillsammans och han kan inte spendera en timme utan mig, jag känner mig så lycklig att dela detta vittnesbörd eftersom det fanns ingen negativ handling bifogas DR.Adodo Stava, Hans spell var så snabb och tillförlitlig. Du kan kontakta Dr.Adodo på sin e-post om du verkligen vill att din älskare tillbaka på e-post: Adodospelltemple@gmail.com Eller ring Dr.Adodo mobilnummer på +2348156784928 eller kontakta honom direkt på sin webbplats website: //adodospelltemple.wix .com / adodospelltemple

    SvaraRadera
  83. Tack till stora DR Sunny för lösa min problem hans EMAIL är (en drsunnydsolution1@gmail.com

    mitt namn är Caroline Nelson, jag var gift med min man för 5 år vi levde lyckligt tillsammans för detta år och inte förrän han rest till USA för en resa där han träffat denna tjej och sedan sedan han hatar mig och barnen och älskar henne bara. så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte vill se mig och mina barn igen så han körde oss ut ur huset och han nu skulle USA att se att andra akvinna. så jag och mina barn var nu så frustrerad och jag bodde bara med min mamma och jag var inte behandla bra eftersom min mor gifte sig med en annan man efter min far död så mannen hon gifte sig med inte var att behandla henne väl, jag och mina barn var så förvirra och jag letade efter ett sätt att få min man hemma eftersom jag älskar och vårdar honom så mycket , så en dag när jag surfade på min dator såg jag ett vittnesbörd om detta spell caster DR Sunny, vittnesmål delas på internet av en dam och det imponera på mig så mycket jag tänker också på ge det ett försök. Vid första jag var rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn passerar genom så jag kontaktade honom och han berättade för mig att vara lugn för bara 24 timmar att min man kommer tillbaka till mig och till min bästa förvåning fick jag ett samtal från min man den andra dagen frågar efter barnen och jag ringde DR Sunny och han sa dina problem är löste mitt barn. så detta var hur jag får min familj tillbaka efter en lång stress av bromsar av en ond dam så med all denna hjälp från DR Sunny, Jag vill att ni alla på detta forum att gå med mig för att säga ett stort tack till DR Sunny och jag kommer också råd för någon sådan eller liknande problem eller någon typ av problem bör också kontakta honom hans email är) (, drsunnydsolution1@gmail.com) han är lösningen på alla dina problem och dilemman i livet. hans e-postadress är återigen (den drsunnydsolution1@gmail.com)

    HAN ÄR SPECIALISERADE PÅ DEN FÖLJANDE FÖRTROLLNINGEN.

    (1) om du vill ditt ex tillbaka.

    (2) om du har alltid dåliga drömmar.

    (3) om du vill att främjas på kontoret.

    (4) om du vill kvinnor/män att köra efter dig.

    (5) om du vill ha ett barn.

    (6) om du vill vara rik.

    (7) om du vill binda din make/maka för att bli din för evigt.

    (8) om du behöver ekonomiskt stöd.

    (9) hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.

    (10) om du vill stoppa din skilsmässa.

    (11) om du vill skilja sig från din man.

    (12) om du vill att dina önskemål ska beviljas.

    (13) graviditet spell att formulera baby

    (14) garanti du vinna de oroande rättsfall & skilsmässa oavsett hur vad stage

    (15) stoppa din äktenskap eller förhållande från bryta isär.

    (16) om du har någon sjukdom som H I V, (CANCER) eller någon sjukdom.

    (17) om du behöver böner för befrielse för ditt barn eller dig själv.

    än en gång se till att du kontakta honom om du har några problem som han kommer att hjälpa dig. hans e-postadress är (den drsunnydsolution1@gmail.com) kontakta honom omedelbart.

    SvaraRadera
  84. LÅN ERBJUDANDE
    Vi är ett finansiellt institut registrerat hos licensen
    Detta tillåter oss att ge kredit till individer och
    juridiska personer runt om i världen. Vi kan öka upp till 50.000.000 euro för att finansiera olika typer av projekt.
    Mr Sead Hector
    E-post: seadhector669@gmail.com

    SvaraRadera
  85. LÅN ERBJUDANDE
    Vi är ett finansiellt institut registrerat hos licensen
    Detta tillåter oss att ge kredit till individer och
    juridiska personer runt om i världen. Vi kan öka upp till 50.000.000 euro för att finansiera olika typer av projekt.
    Mr Sead Hector
    E-post: seadhector669@gmail.com

    SvaraRadera
  86. Hej alla är Kim från enad stat i Amerika är här för att vittna i namn av denna stora man som har fört tillbaka lycka till min familj efter min älskare Chris lämnade mig för 3år för en annan kvinna, jag verkligen älskade Chris eftersom han var min första älskar jag försökte allt i min makt för att få Chris tillbaka till mitt liv men människor jag träffade bara hålls på scamming mig och ljuger för mig, sedan normalt på lördagar jag går ut för att göra mitt hår och få lite grejer, sedan jag hade människor diskuterar på salongen om de inte lyssnar på det radio väl att det finns ett program (hur jag kom tillbaka mitt ex) och började prata mycket om Dr Steve hur den här mannen har hjälpt massor av människor i att föra tillbaka det älskare, så omedelbart jag gick nära dessa damer träffade jag på salongen och jag förklarade saker för dem att de sa att jag skulle försöka kontakta Dr Steve att han har varit tal om staden och folk verkligen kontakta honom för att få hjälp omedelbart vi sökte på internet och läsa stora saker om Dr Steve jag nu fick alla Dr Steve kontakt direkt på salongen jag gav Dr Steve ett samtal och jag delade mitt problem med honom att han bara berättade för mig att inte oroa sig för att jag bara ska vara glad, han sa bara att jag skulle skicka honom några några detaljer som jag gjorde, och sedan fick han tillbaka till mig att allt skulle vara okej inom 36hours jag var så glad då Dr Steve gjorde sitt arbete och han misslyckas inte mig, min älskare Chris kom till mig i tårar och bad om ursäkt till mig för lämnar mig i djup smärta för bra 3år, så han bestämde sig för att bevisa att han aldrig kommer att lämna mig av någon anledning gjorde han mig hade tillgång till sitt konto och gjorde mig hans anhöriga på hela hans vilja, nu den mest perfekta sak är att han kan inte spendera en minut utan att se mig eller ringa mig, Är så tacksam att Dr Steve för att föra tillbaka den lycka som jag saknar i flera år, kontakta Dr Steve för hjälp han är en pålitlig man SUPREMESPELLS@OUTLOOK.COM

    (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
    (2) Om du alltid har mardrömmar.
    (3) Du vill främjas på kontoret.
    (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) [Du vill bli rik.
    (7) Du vill knyta din make / maka att bli din för evigt.
    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (9) Om du vill stoppa din skilsmässa.
    10) Hjälp att föra människor ut ur fängelset.
    (11) Förbindelse Spells
    (12) Miracle Spells
    (13) Beauty Spells
    (14) PROFETIA CHARM
    (15) Sevärdhet Spells
    (16) Evil Eye trollformler.
    (17) Kissing Stava
    (18) Ta bort Sjuk Spells.
    (19) VAL VINNANDE trollformler.
    (20) FRAMGÅNG vid prov stavar.
    (21) Charm för att få vem du ska älska dig
    (22) LOTTO PASS

    KONTAKT: SUPREMESPELLS@OUTLOOK.COM

    SvaraRadera
  87. Hallå

    Har du nekats av din bank eller någon annan finansiell
    institution, oroa dig inte mer eftersom detta företag, vi ger ut lån på 3% för våra kunder som är villiga
    att betala mer under de närmaste åren .. är du intresserad av att ansöka om lån, som anges nedan, vänligen skicka
    e-post till: alverydesjohnsonloanfirm@gmail.com

    Vi erbjuder följande typer av lån:

    * Kreditera ..
    * Personliga lån ..
    * Affärs lån ..
    * Investeringslån ..
    * Utveckling lån ..
    * Inköps lån ..
    * Bygg lån ..
    * Lån för att köpa en bil ..
    * Skuldkonsolidering lån ..
    * Internationella lån ..
    * Studielån och mycket mer utan dröjsmål ....
    Ansöka om och få lånet inom 48 timmar .. Missa inte !!
    Vi väntar på din post ......

    Observera alla svar på: alverydesjohnsonloanfirm@gmail.com
    Herr Alvery

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, jag är Sheryln Coleman Jag är mest lyckligaste personen på jorden, efter 6 månader av sorg och sorg utan att med ett jag älskar, jag försökte alla mina möjligt bäst att se till att jag gör min älskare glad men det verkar aldrig fungera bra det var som jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu kom att ändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag visste den store mannen när jag läser några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt massor av människor på deras relationsproblem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesmål, liksom min situation då jag beslutat att inte slösa tid eftersom jag har missade min älskare så mycket jag beslutade att kontakta honom och dela alla mina problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkra mig om att allt inom 48 timmar skulle redas ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och tillbaka mina samtal och bad mig förlåt honom var jag så glad är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna hans godhet hela mitt liv. Om du det går samma problem eller någon form av problem kontakt denna stora man på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com
      1. Lär din älskare eller make tillbaka
      2. Pengar spell / lycka spell
      3. Välstånd stavnings
      4. Skydd trollformler
      5. Skaffa ett jobb stavnings
      6. Promotion trollformler
      7. Att få dina pengar tillbaka
      8. Freedom trollformler
      9. kärlek stava
      10. Hämnas stavnings
      11. Lottery spell

      Radera
  88. Jag är Dr Abiku kraftfull spell caster som kan lösa problemet inom 72 timmar eller som ditt fall kan visa sig vara. Jag har varit en hjul i över 29 år och mitt arbete talar mycket för mig. Du kan kontakta mig nedan eller kontakta mig via min privata e-post till drabikuspellhome@gmail.com
    Du går igenom denna situation NEDAN:
    (1) Gillar du ditt ex?
    (2) Är du alltid har mardrömmar?
    (3) Vill du främjas på din arbetsplats?
    (4) Vill du kvinnor / män som kör efter dig?
    (5) vill ha ett barn av era?
    (6) Vill du bli rik?
    (7) Vill du att din make / maka att bli din för evigt?
    (8) Behöver ekonomiskt stöd?
    (9) Vill du återställa förlorade pengar?
    (10) Vill du stoppa din skilsmässa?
    (11) Vill du ha en skilsmässa?
    (12) Vill du alla dina vill beviljas av någon?
    (13) stavnings tänka en graviditet barn behöver?
    (14) Är du svårt att vinna ett fall i domstol?
    (15) Vill du stoppa ditt äktenskap eller förhållande eller att bryta.
    (16) Vill du gifta dig med din partner så snart som möjligt?

    Återigen, är min e-postadress drabikuspellhome@gmail.com

    Kontakta mig omedelbart till alla dina problem och lösa situationen inom 3days.
    DR. Abiku ...

    SvaraRadera
  89. KOMPLIMANG av säsongen för alla och kan denna säsong ge glädje och lycka PÅ DIN FAMILJ OCH innebär också OM familjeåterförening och restaurering det nya året 2016 ......

    Mitt namn är Alan Pratte, från USA. Jag vill dela mina vittnesmål med allmänheten om vad den här mannen som kallas Dr SUNNY har just gjort för mig, har den här mannen bara tog tillbaka min förlorade före detta fru till mig med sin stora stava, var jag gift med denna kvinna som heter Sharon vi var tillsammans under en lång tid och vi älskade vår jagets men när jag inte kunde göra henne gravid för mig och även ge henne allt hon behöver hon lämnade mig och berättade att hon inte kan fortsätta längre då jag nu letar efter sätt att få henne bakåt tills en vän till mig berättade om den här mannen och gav sin kontakt e-post: drsunnydsolution1@gmail.com då du inte kommer att tro detta när jag kontaktade mannen på mina problem han förberett denna spell rösterna och föra min förlorade fru tillbaka, och efter en månad blev hon gravid för mig eftersom han gav mig några örter för att ta även och när hon gick för ett test och resultatet uppgav att hon var gravid är glad idag är en far till en flicka, tack än en gång den stora DR SUNNY för vad du har gjort för mig, om du är ute passerar genom någon av detta problem som anges nedan:

    (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
    (2) Om du alltid har mardrömmar.
    (3) Du vill främjas på kontoret.
    (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn / graviditet stava.
    (6) Du vill vara rik.
    (7) Du vill binda din make / maka att bli din för evigt.
    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.
    (10) Stoppskilsmässa
    (11) botemedel till alla typer av sjukdom / SJUKDOMAR HÄR
    (12) vinnande av lotteri
    (13) Cure till HIV / Aids
    (14) LOTTERI / LOTTO SPELL VINNANDE
    (15) bota herpes och andra sexuellt överförbara sjukdomar alls ...
    (16) Har du blivit lurad innan och behöver återställa alla DOLLAR / pengar du förlorade mot DESSA bedragare ??? .. KONTAKTA DR soliga han hjälpte min vän ringde WILLIAM från USA till återhämta sig tillbaka summan av $ 300,000.00 dollar HAN förlorade mot SCAMMERS ONLINE

    E-post ... drsunnydsolution1@gmail.com .. Du kan också lägga honom på WhatsApp ANVÄNDA DENNA MOBILNUMMER: 2348077620669

    SvaraRadera
  90. TACK FÖR STOR DR Sunny för att lösa mina problem HANS e-post är (theangledsolution@gmail.com
    Mitt namn är fröken Lydia, jag var gift med min man i 5 år vi levde lyckliga tillsammans för detta år och inte förrän han reste till {UK} för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess har han hatar mig och barnen och bara älskar henne. så när min make kom tillbaka från resan sade han att han inte vill se mig och mina barn igen så han körde oss ut ur huset och han kommer nu att U K för att se den andra kvinnan. så jag och mina barn var nu så frustrerad och jag bara bodde hos min mamma och jag var inte behandla bra eftersom min mamma gifte sig med en annan man efter min far död så man hon gifte sig inte behandla henne väl, i och mina barn var så förvirra och jag letade efter ett sätt att få min man tillbaka hem eftersom jag älskar och vårda honom så mycket, så en dag som jag bläddrar i min dator såg jag ett vittnesbörd om denna spell caster theangle lösning, vittnesmål delas på internet av en dam och det imponerar mig så mycket jag tänker också på att ge det ett försök. Till en början var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn passerar genom så jag kontaktade honom och han berättade för mig att vara lugn för bara 24 timmar att min man ska komma tillbaka till mig och min bästa överraskningen jag fick ett samtal från min make den andra dagen frågar efter barnen och jag kallas theangle lösning och han sade dina problem löses mitt barn. så detta var hur jag får min familj tillbaka efter en lång stress bromsa upp av en ond kvinna så med all denna hjälp från {theangle lösning}, jag vill att ni alla på detta forum att gå med mig att säga ett stort tack till theangle lösning och Jag kommer också råd för någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem bör också kontakta honom hans e-post (theangledsolution@gmail.com) han är lösningen på alla dina problem och predikament i livet. återigen sin e-postadress är (theangledsolution@gmail.com) kan du ringa honom 2349030731985

    HAN ÄR specialiserade på FÖLJANDE PASS.

    (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.

    (2) Om du alltid har mardrömmar.

    (3) Om du vill främjas på kontoret.

    (4) Om du vill kvinnor / män att springa efter dig.

    (5) Om du vill ha ett barn.

    (6) Om du vill bli rik.

    (7) Om du vill binda din make / maka att bli din för evigt.

    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.

    (9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.

    (10) om du vill stoppa din skilsmässa.

    (11) om du vill skilja dig från din make.

    (12) om du vill att dina önskemål kommer att beviljas.

    (13) Graviditet stava att tänka barnet

    (14) garanti du vinner oroande rättsfall och skilsmässa oavsett hur det skede

    (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.

    (16) om du har någon sjukdom som (H I V), (cancer) eller någon sjukdom.

    (17) om du behöver böner om befrielse för ditt barn eller dig själv.

    återigen se till att du kontaktar honom om du har några problem han kommer att hjälpa dig. sin e-postadress är (theangledsolution@gmail.com) kontakta honom omedelbart .... ringa mitt nummer på 2349030731985

    SvaraRadera
  91. Det Dr.SUNNY kan du maila honom om du behöver hjälp i deras förhållande drsunnydsolution1@gmail.com
    Jag lovar att dina problem löses omedelbart. Efter att ha varit i relation med honom i sju år, han lämnade mig, jag gjorde allt Kan jag ta honom tillbaka igen, men allt förgäves. Skulle för den kärlek jag känner för honom, bad han, men han vägrade att jag förklarade mitt problem till någon på nätet och hon föreslog att jag skulle snarare postade en spellcaster som kunde hjälpa mig att föra honom ett pass tillbaka, men jag är killen som aldrig trott på pass, hade han inget annat val än att prova det, skickade hjul, sade inget problem så blir allt bra inom tre dagar, mitt ex tillbaka till mig inom tre dagar, var passet avgivna och överraskande, den andra dagen , var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, svarade han samtalet och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hänt, jag ville, som jag älskar så mycket. Jag var så glad, överraskad. Sedan gjorde jag ett löfte som alla vet att de aldrig har en relation problem, som jag kommer att hänvisa till stavnings kannan för att få hjälp. Varje person kan behöva hjälp av hjul, hans e drsunnydsolution1@gmail.com eller lägga mig på whatsapp 2348077620669

    Han gjorde också många stavnings liknande,
    (1) du vill att ditt ex tillbaka.
    (2) Du har alltid mardrömmar.
    (3) För att främjas på sitt kontor
    (4) Vill du ha en barn.
    (5) Vill du bli rik.
    (6) vill behålla din make / maka att vara bara din för evigt.
    (7) Behovet av ekonomiskt stöd.
    8) Vill du ha kontroll över att äktenskap
    9) Vill du vara attraherad av människor
    10) Barnlöshet
    11) Behöver du en maka / make
    13) Hur man vinner din lotteri
    14) PROMOTION SPELL
    15) SKYDD SPELL
    16) period av BUSINESS
    17) SPELL BRA ARBETE
    18) bot för någon sjukdom / H.I.V.
    Kontakta honom idag på: drsunnydsolution1@gmail.com

    SvaraRadera

  92. Efter några dagar av gråt eftersom min älskare har lämnat mig, jag bestämde mig för att hålla mig upptagen genom att gå igenom internet för lite hjälp, detta var den period som jag såg några positiva kommentarer om denna underbara spell caster kallas Dr.Adodo som jag kontaktas via hans uppgifter och han försäkrade mig att allt skulle bli bra inom 48 timmar. Jag är så glad att berätta folk som inom 18 timmar att Dr.Adodo berättade att han har kastat den stava min älskare ringde mig och bad mig att förlåta honom. Detta är den bästa och snabb resultat jag någonsin har sett i hela mitt liv, och jag vill i världen att dra nytta av denna kraftfulla spell caster kallas Dr.Adodo det är därför jag kommer att råda någon i behov av bättre sätt att få det kärlek dem i termer av relation eller äktenskap att kontakta Dr.Adodo via dessa uppgifter nedan mobil +1 (661) 704 3225 eller via e-post på Adodospelltemple@gmail.com eller logga in på http://www.adodospelltemple.com

    SvaraRadera
  93. Mitt namn är Morgan Katherine, och jag är mycket glad för publicering på den här bloggen på hur en stor stavnings caster hjälpte mig att föra tillbaka kärleken i mitt liv. Jag vet att det finns många kvinnor som mig där ute som har gjort så mycket för att få tillbaka sin make, jag är här för att berätta allt för att söka längre eftersom svaret är rätt här. Jag uppriktigt tror att om det finns upp till fem spell hjul som Dr Ade denna värld skulle vara en bättre plats, har jag sett folk klagar på hur falska stava kaster lovat att hjälpa dem, men jag kunde inte men med Dr Ade berätta ditt problem är lösas redan. Min man och jag hade varit ifrån varandra i 3 år och jag kunde inte stå utan leva utan honom, jag har försökt allt för att få honom tillbaka men ingenting fungerade tills jag såg många vittnesbörd om en stavnings caster heter Dr Ade och hur stor hans arbete är. Jag kontaktade honom omedelbart och följ steg som han ber och under de närmaste 48 timmarna min före detta make ringde mig och var angelägna om min förlåtelse och att han ville något mer än att ha mig i sina armar för evigt. Jag fyllde så mycket glädje och lycka som jag hittade Dr Ade, jag hoppas att ni alla här kommer att finna detta vittnesbörd till mig och få din man eller kärlek tillbaka på bara 48 timmar. E-postadressen är adespelltemple @ gmail. com eller ring sitt mobilnummer, + 2347057375409 Du är nästa att dela vittnesbörd för alla i världen.

    SvaraRadera
  94. Mitt namn är Morgan Katherine, och jag är mycket glad för publicering på den här bloggen på hur en stor stavnings caster hjälpte mig att föra tillbaka kärleken i mitt liv. Jag vet att det finns många kvinnor som mig där ute som har gjort så mycket för att få tillbaka sin make, jag är här för att berätta allt för att söka längre eftersom svaret är rätt här. Jag uppriktigt tror att om det finns upp till fem spell hjul som Dr Ade denna värld skulle vara en bättre plats, har jag sett folk klagar på hur falska stava kaster lovat att hjälpa dem, men jag kunde inte men med Dr Ade berätta ditt problem är lösas redan. Min man och jag hade varit ifrån varandra i 3 år och jag kunde inte stå utan leva utan honom, jag har försökt allt för att få honom tillbaka men ingenting fungerade tills jag såg många vittnesbörd om en stavnings caster heter Dr Ade och hur stor hans arbete är. Jag kontaktade honom omedelbart och följ steg som han ber och under de närmaste 48 timmarna min före detta make ringde mig och var angelägna om min förlåtelse och att han ville något mer än att ha mig i sina armar för evigt. Jag fyllde så mycket glädje och lycka som jag hittade Dr Ade, jag hoppas att ni alla här kommer att finna detta vittnesbörd till mig och få din man eller kärlek tillbaka på bara 48 timmar. E-postadressen är adespelltemple @ gmail. com eller ring sitt mobilnummer, + 2347057375409 Du är nästa att dela vittnesbörd för alla i världen.

    SvaraRadera
  95. Mitt namn är Morgan Katherine, och jag är mycket glad för publicering på den här bloggen på hur en stor stavnings caster hjälpte mig att föra tillbaka kärleken i mitt liv. Jag vet att det finns många kvinnor som mig där ute som har gjort så mycket för att få tillbaka sin make, jag är här för att berätta allt för att söka längre eftersom svaret är rätt här. Jag uppriktigt tror att om det finns upp till fem spell hjul som Dr Ade denna värld skulle vara en bättre plats, har jag sett folk klagar på hur falska stava kaster lovat att hjälpa dem, men jag kunde inte men med Dr Ade berätta ditt problem är lösas redan. Min man och jag hade varit ifrån varandra i 3 år och jag kunde inte stå utan leva utan honom, jag har försökt allt för att få honom tillbaka men ingenting fungerade tills jag såg många vittnesbörd om en stavnings caster heter Dr Ade och hur stor hans arbete är. Jag kontaktade honom omedelbart och följ steg som han ber och under de närmaste 48 timmarna min före detta make ringde mig och var angelägna om min förlåtelse och att han ville något mer än att ha mig i sina armar för evigt. Jag fyllde så mycket glädje och lycka som jag hittade Dr Ade, jag hoppas att ni alla här kommer att finna detta vittnesbörd till mig och få din man eller kärlek tillbaka på bara 48 timmar. E-postadressen är adespelltemple @ gmail. com eller ring sitt mobilnummer, 2347057375409 Du är nästa att dela vittnesbörd för alla i världen.

    SvaraRadera
  96. Hej, jag är Sheryln Coleman Jag är mest lyckligaste personen på jorden, efter 6 månader av sorg och sorg utan att med ett jag älskar, jag försökte alla mina möjligt bäst att se till att jag gör min älskare glad men det verkar aldrig fungera bra det var som jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu kom att ändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag visste den store mannen när jag läser några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt massor av människor på deras relationsproblem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesmål, liksom min situation då jag beslutat att inte slösa tid eftersom jag har missade min älskare så mycket jag beslutade att kontakta honom och dela alla mina problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkra mig om att allt inom 48 timmar skulle redas ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och tillbaka mina samtal och bad mig förlåt honom var jag så glad är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna hans godhet hela mitt liv. Om du det går samma problem eller någon form av problem kontakt denna stora man på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com
    1. Lär din älskare eller make tillbaka
    2. Pengar spell / lycka spell
    3. Välstånd stavnings
    4. Skydd trollformler
    5. Skaffa ett jobb stavnings
    6. Promotion trollformler
    7. Att få dina pengar tillbaka
    8. Freedom trollformler
    9. kärlek stava
    10. Hämnas stavnings
    11. Lottery spell

    SvaraRadera
  97. Mitt namn är Morgan Katherine, och jag är mycket glad för publicering på den här bloggen på hur en stor stavnings caster hjälpte mig att föra tillbaka kärleken i mitt liv. Jag vet att det finns många kvinnor som mig där ute som har gjort så mycket för att få tillbaka sin make, jag är här för att berätta allt för att söka längre eftersom svaret är rätt här. Jag uppriktigt tror att om det finns upp till fem spell hjul som Dr Ade denna värld skulle vara en bättre plats, har jag sett folk klagar på hur falska stava kaster lovat att hjälpa dem, men jag kunde inte men med Dr Ade berätta ditt problem är lösas redan. Min man och jag hade varit ifrån varandra i 3 år och jag kunde inte stå utan leva utan honom, jag har försökt allt för att få honom tillbaka men ingenting fungerade tills jag såg många vittnesbörd om en stavnings caster heter Dr Ade och hur stor hans arbete är. Jag kontaktade honom omedelbart och följ steg som han ber och under de närmaste 48 timmarna min före detta make ringde mig och var angelägna om min förlåtelse och att han ville något mer än att ha mig i sina armar för evigt. Jag fyllde så mycket glädje och lycka som jag hittade Dr Ade, jag hoppas att ni alla här kommer att finna detta vittnesbörd till mig och få din man eller kärlek tillbaka på bara 48 timmar. E-postadressen är adespelltemple @ gmail. com eller ring sitt mobilnummer, + 2347057375409 Du är nästa att dela vittnesbörd för alla i världen.

    SvaraRadera
  98. Mitt namn är Morgan Katherine, och jag är mycket glad för publicering på den här bloggen på hur en stor stavnings caster hjälpte mig att föra tillbaka kärleken i mitt liv. Jag vet att det finns många kvinnor som mig där ute som har gjort så mycket för att få tillbaka sin make, jag är här för att berätta allt för att söka längre eftersom svaret är rätt här. Jag uppriktigt tror att om det finns upp till fem spell hjul som Dr Ade denna värld skulle vara en bättre plats, har jag sett folk klagar på hur falska stava kaster lovat att hjälpa dem, men jag kunde inte men med Dr Ade berätta ditt problem är lösas redan. Min man och jag hade varit ifrån varandra i 3 år och jag kunde inte stå utan leva utan honom, jag har försökt allt för att få honom tillbaka men ingenting fungerade tills jag såg många vittnesbörd om en stavnings caster heter Dr Ade och hur stor hans arbete är. Jag kontaktade honom omedelbart och följ steg som han ber och under de närmaste 48 timmarna min före detta make ringde mig och var angelägna om min förlåtelse och att han ville något mer än att ha mig i sina armar för evigt. Jag fyllde så mycket glädje och lycka som jag hittade Dr Ade, jag hoppas att ni alla här kommer att finna detta vittnesbörd till mig och få din man eller kärlek tillbaka på bara 48 timmar. E-postadressen är adespelltemple @ gmail. com eller ring sitt mobilnummer, + 2347057375409 Du är nästa att dela vittnesbörd för alla i världen.

    SvaraRadera

  99. Mitt namn är Morgan Katherine, och jag är mycket glad för publicering på den här bloggen på hur en stor stavnings caster hjälpte mig att föra tillbaka kärleken i mitt liv. Jag vet att det finns många kvinnor som mig där ute som har gjort så mycket för att få tillbaka sin make, jag är här för att berätta allt för att söka längre eftersom svaret är rätt här. Jag uppriktigt tror att om det finns upp till fem spell hjul som Dr Ade denna värld skulle vara en bättre plats, har jag sett folk klagar på hur falska stava kaster lovat att hjälpa dem, men jag kunde inte men med Dr Ade berätta ditt problem är lösas redan. Min man och jag hade varit ifrån varandra i 3 år och jag kunde inte stå utan leva utan honom, jag har försökt allt för att få honom tillbaka men ingenting fungerade tills jag såg många vittnesbörd om en stavnings caster heter Dr Ade och hur stor hans arbete är. Jag kontaktade honom omedelbart och följ steg som han ber och under de närmaste 48 timmarna min före detta make ringde mig och var angelägna om min förlåtelse och att han ville något mer än att ha mig i sina armar för evigt. Jag fyllde så mycket glädje och lycka som jag hittade Dr Ade, jag hoppas att ni alla här kommer att finna detta vittnesbörd till mig och få din man eller kärlek tillbaka på bara 48 timmar. E-postadressen är adespelltemple @ gmail. com eller ring sitt mobilnummer, + 2347057375409 Du är nästa att dela vittnesbörd för alla i världen.

    SvaraRadera
  100. Mitt namn är Morgan Katherine, och jag är mycket glad för publicering på den här bloggen på hur en stor stavnings caster hjälpte mig att föra tillbaka kärleken i mitt liv. Jag vet att det finns många kvinnor som mig där ute som har gjort så mycket för att få tillbaka sin make, jag är här för att berätta allt för att söka längre eftersom svaret är rätt här. Jag uppriktigt tror att om det finns upp till fem spell hjul som Dr Ade denna värld skulle vara en bättre plats, har jag sett folk klagar på hur falska stava kaster lovat att hjälpa dem, men jag kunde inte men med Dr Ade berätta ditt problem är lösas redan. Min man och jag hade varit ifrån varandra i 3 år och jag kunde inte stå utan leva utan honom, jag har försökt allt för att få honom tillbaka men ingenting fungerade tills jag såg många vittnesbörd om en stavnings caster heter Dr Ade och hur stor hans arbete är. Jag kontaktade honom omedelbart och följ steg som han ber och under de närmaste 48 timmarna min före detta make ringde mig och var angelägna om min förlåtelse och att han ville något mer än att ha mig i sina armar för evigt. Jag fyllde så mycket glädje och lycka som jag hittade Dr Ade, jag hoppas att ni alla här kommer att finna detta vittnesbörd till mig och få din man eller kärlek tillbaka på bara 48 timmar. E-postadressen är adespelltemple @ gmail. com eller ring sitt mobilnummer, + 2347057375409 Du är nästa att dela vittnesbörd för alla i världen.

    SvaraRadera
  101. Det Dr.SUNNY kan du maila honom om du behöver hjälp i deras förhållande drsunnydsolution1@gmail.com
    Jag lovar att dina problem löses omedelbart. Efter att ha varit i relation med honom i sju år, han lämnade mig, jag gjorde allt Kan jag ta honom tillbaka igen, men allt förgäves. Skulle för den kärlek jag känner för honom, bad han, men han vägrade att jag förklarade mitt problem till någon på nätet och hon föreslog att jag skulle snarare postade en spellcaster som kunde hjälpa mig att föra honom ett pass tillbaka, men jag är killen som aldrig trott på pass, hade han inget annat val än att prova det, skickade hjul, sade inget problem så blir allt bra inom tre dagar, mitt ex tillbaka till mig inom tre dagar, var passet avgivna och överraskande, den andra dagen , var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, svarade han samtalet och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hänt, jag ville, som jag älskar så mycket. Jag var så glad, överraskad. Sedan gjorde jag ett löfte som alla vet att de aldrig har en relation problem, som jag kommer att hänvisa till stavnings kannan för att få hjälp. Varje person kan behöva hjälp av hjul, hans e drsunnydsolution1@gmail.com samtal eller WhatsApp honom 2348077620669

    Han gjorde också många stavnings liknande,
    (1) du vill att ditt ex tillbaka.
    (2) Du har alltid mardrömmar.
    (3) För att främjas på sitt kontor
    (4) Vill du ha en barn.
    (5) Vill du bli rik.
    (6) vill behålla din make / maka att vara bara din för evigt.
    (7) Behovet av ekonomiskt stöd.
    8) Vill du ha kontroll över att äktenskap
    9) Vill du vara attraherad av människor
    10) Barnlöshet
    11) Behöver du en maka / make
    13) Hur man vinner din lotteri
    14) PROMOTION SPELL
    15) SKYDD SPELL
    16) period av BUSINESS
    17) SPELL BRA ARBETE
    18) bot för någon sjukdom / H.I.V.
    Kontakta honom idag på: drsunnydsolution1@gmail.com

    SvaraRadera
  102. Jag är vid namn Amanda mer från USA, jag vill ta tillfället i akt att tacka den stora DR Paul för att hjälpa att få min Ex man tillbaka till mig, jag har varit i stora smärtor tills den dagen jag kontaktade DR Paul han gjutna en kärlek stava för mig och berättade att vänta för bara 48 timmar att min Ex man kommer att kalla mig och jag gjorde enligt instruktionerna till mig av honom och överraskande , i 48 timmar, min före detta make verkligen kallade mig och började ursäkt för allt han hade orsakat mig. Jag är den lyckligaste kvinnan på jorden i dag eftersom DR Paul har gjort ett fantastiskt gärningar i mitt liv och jag kommer att fortsätta att dela vittnesbörd om du vill gärna kontakta DR Paul och om du vet att du stöter på samma villkor, besöka honom idag av kontakta honom via denna giltig e-postadress: salvationlovespell@gmail.com

    SvaraRadera
  103. CONTACT THE VOODOO SPELL CASTER FOR LOTTERY SPELL,CASINO GAMBLING SPELLS,WIN LOTTERY JACKPOT,EUROMILLION JAKPOT, WIN YOUR CASINO GAMLIN GAMES WITH THE HELP OF A SPELL CASTER DR.OGUDU [OGUDUSPELLTEMPLE@YAHOO.COM]
    Hello all my viewers My name is PETER FRY, from USA INDINA i am 69 years old, I and my wife are very happy for sharing this great testimonies,The best thing that has ever happened in our lifes is how we win the lottery [mega millions jackpot 3 days ago with my wife. I am a man who believe that one day I will win the lottery. finally my dreams came through when i email Dr OGUDU and tell him I need the lottery numbers. I have spend so much money on ticket just to make sure I win. But I never know that winning was so easy until the day I met the voodoo spell caster online which so many people has talked about that he is very great in casting lottery spell,so I decide to give it a try.I contacted this great Dr and he did a spell and he gave me the winning lottery numbers. But believe me when the draws were out i was among the first winners. I win [1,000,000 million Dollar] now i am now a big millionaire smile and i am happy with my families. Dr. OGUDU truly you are the best,with these great Dr you can win millions of money through lottery or casino games.I am so very happy to meet these great man now, I will be forever be grateful to you Dr.OGUDU Email him now for your own winning lottery numbers:OGUDUSPELLTEMPLE@YAHOO.COM OR WHATSAPP NUMBER +2348106058254

    SvaraRadera
  104. Uppmärksamhet, ta dig tid att läsa min berättelse.

    Mitt namn är Norman Sidney från USA men bor i Sverige, jag har en sjukdom och läkaren sa att jag kan inte föda, min make uthärdat med mig och fortfarande älskar mig, en dag han bara ändrade sig och sade att han inte kan fortsätta med mig så här längre, jag var så förvirrad och vet inte vad jag ska göra, han lämnade mig, jag nästan dödade mig.

    Jag letade efter lösning varje där, tills jag såg ett inlägg på nätet om Dr.Ota Otubu, jag aldrig trott det, men jag bara ge det ett försök, jag kontaktade honom och berätta för honom problemet och han berättade att det inte finns något hans orakel kan inte göra, jag spelade en lång med honom. inom en vecka min sjukdom var borta och han kom tillbaka man att samma vecka, jag har 2 barn nu, vi alla lever lyckligt.

    Jag använder detta medium för att berätta för hela världen att om du har några problem, tveka inte att kontakta Dr.Ota Otubu via e-post otaspellhome@gmail.com eller hans telefonnummer +2349030649833 han är en stor och en verklig spell caster. Om inte för hans hjälp, jag kunde ha begått självmord genom nu.

    Dr.Ota Otubu jag älskar dig så mycket och jag är evigt tacksam för denna underbara sak du har gjort i mitt liv.

    SvaraRadera
  105. Har du en dålig kredit värdering? Är du ekonomiskt ner? Vi ger ut lån
    vid låg ränta på 3%. Företag lån, personliga lån och företag lån
    eller något slag, kontakta al_kamarfunds@outlook.com för mer info.


    alla svarar ska riktas till al_kamarfunds@outlook.com

    SvaraRadera
  106. Mitt namn är Jessica från USA. jag önskar att
    dela mitt vittnesbörd med allmänheten om
    En stor spell caster kallas (Dr Kakuta) har gjort för mig, detta tempel
    har just flyttat tillbaka min förlorade ex
    älskare till mig med sina stora stavnings arbete, jag dejta den här mannen som kallas
    Steven vi var tillsammans under en lång
    tid och vi älskade vår jagets men när jag var oförmögen
    att ge honom en manlig barn under 5 år lämnade han mig och sa
    att han inte kan fortsätta längre då var jag nu
    letar efter sätt att få honom tillbaka och även bli gravid, tills en vän
    till mig berättade om detta tempel och gav mig sin kontakt e-post,
    kommer du inte tro det när jag kontaktade dem på mina problem de
    beredd objekt och kasta passet för mig och ta min förlorade make
    tillbaka, och efter en månad jag missade min månatliga flödet och gå för ett test och
    Resultatet anges att jag var gravid, är glad idag är en mor till
    en uppsättning av tvillingar en pojke och en flicka, jag tackar templet en gång för
    vad de har gjort för mig, om du är ute passera någon
    av detta problem kan du kontakta denna stora Dr för hjälp som anges nedan:

    Kontakta dem ... kakutaspellz@gmail.com eller ring +2348168199202

    (1) Om du vill att ditt ex tillbaka
    (2) Om du alltid har mardrömmar.
    (3) Du vill främjas på kontoret.
    (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) Du vill vara rik.
    (7) Du vill binda din make / maka att vara
    din för alltid.
    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (9) Herbal vård
    (10) Om du inte kan ha möjlighet att tillfredsställa din fru
    kön önskan grund eller
    låg err åtgärder.
    (11) Om din menstruation vägrar att komma
    ut dagen antar eller över flöden.
    (12) om ditt arbete vägrar att betala dig, folk
    grund dig ?.
    (13) lösa en markfrågan och få tillbaka.
    (14) Har din familj Denny dig om din
    höger?
    (15) Låt folk lyda mina ord och göra mitt
    önskar
    (16) Har du ett lågt spermie?
    (17) Mål lösa
    (18) Behöver du hjälp att vinna ett lotteri? ETC

    Kontakta dem på deras e-post på

    kakutaspellz@gmail.com eller ring +2348168199202

    Och få löst alla dina problem

    Tack.

    SvaraRadera
  107. Maria lassron

    En fantastisk vittnesmål på en spell caster som tog min make tillbaka till mig, är mitt namn Eric Gomez, jag bor i Los Angeles CA. och jag lyckligt gift med en härlig och omtänksam man, med två barn, inträffade ett mycket stort problem i min familj sju månader sedan, mellan mig och min make så fruktansvärt att han tog ärendet till domstol för en skilsmässa han sade att han aldrig ville stanna med mig igen, och att han inte älskar mig längre så han packade ut ur mitt hus och gjorde mig och mina barn passerade svår smärta. Jag försökte alla mina möjliga medel för att få honom tillbaka, efter mycket tiggeri, men alla till ingen nytta och han bekräftade att han har gjort sitt beslut, och han ville aldrig se mig igen. Så på en kväll, som jag var på väg hem från jobbet, jag träffade en gammal vän till mig som frågade min make så jag förklarade allt för henne, så hon berättade för mig att det enda sättet jag kan få min make tillbaka, är att besöka en stavnings hjul, eftersom det verkligen har arbetat för henne också så jag aldrig trott på stava, men jag hade inget annat val än att följa hennes råd. Sedan gav hon mig e-postadressen stavnings caster som hon besökte. (Drisaachelpcenter@gmail.com} Så nästa morgon, jag skickade ett mail till den adress hon gav till mig, och stavnings caster försäkrade mig att jag kommer att få min man tillbaka nästa dag vad ett fantastiskt uttalande !! jag aldrig trott, så han talade med mig, och berättade allt som jag behöver göra. Sedan nästa morgon, så överraskande, min make som inte kalla mig för det gångna sju {7} månader, gav mig en uppmaning att informera mig om att han skulle komma tillbaka så fantastiskt !! Så det var hur han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag, och för smärta han orsakat mig och mina barn. från den dagen, var vår relation nu starkare än hur det var innan, genom hjälp av ett pass caster. om du har några problem kontakt Dr Isaac, jag ger dig 100% garanti för att han kommer att hjälpa dig. Så tack vare Dr Isaac för att föra tillbaka min make, och inneburit stora glädje till min familj en gång again.{drisaachelpcenter@gmail.com}, tack ..

    SvaraRadera
  108. Jag vill använda detta medium för att berätta för världen om Doctor Kakuta som hjälpte mig att få min älskare tillbaka med sin kraftfulla stava, mitt ex och jag var med missförstånd som ledde till vårt uppbrott men jag gick att be henne flera gånger för att förlåt och acceptera mig tillbaka eftersom jag vet att jag förolämpade henne men varje gång jag gick jag känner alltid djupare i smärta och ångest eftersom hon alltid gå ut på mig och vill inte lyssna på vad jag har att säga men jag trogen dag som jag var surfar jag kom uppstod ett vittnesbörd om en kvinna vars problem var mer än mitt och ändå Doktor Kakuta hjälpte henne med sin spell så jag var glad och även kontaktat läkare Kakuta för att få hjälp via e-post och sedan berättade för honom min berättelse men det enda han sa var att jag kommer att torka du slita med min stavnings så tur för mig allt vill väl precis som han lovade och just nu har jag fått min fästman tillbaka och vi båda lever lyckligt. det finns inget Doctor Kakuta kan inte göra med är stava och precis som lovar mig själv jag kommer att hålla vittna på internet om hur doktor Kakuta hjälpte me.Are problemet större än min eller mindre jag ger dig 100% garanti för att doktor Kakuta kommer att sätta ett slut på det med sin kraftfulla stava, kontakta läkare Kakuta för att få hjälp via e-post Kakutaspellz@gmail.com eller ring +2348168199202

    1. få ditt ex VÄN TILLBAKA.
    2. VINNANDE lotterier.
    3. barnafödande.
    4. bryta GENERATION KURS.
    5. FÅ AV JOBB.
    6. främjande av sysselsättning.
    7. PENGAR stava.
    8. andligt skydd.
    9. HERBAL CARE.
    10. SKÖNHET stava.
    11. Om du vill ta TILL DIN sent en

    kontakta läkare Kakuta för att få hjälp via e-post Kakutaspellz@gmail.com eller ring +2348168199202

    SvaraRadera
  109. Jag vill använda detta medium för att berätta för världen om Doctor Kakuta som hjälpte mig att få min älskare tillbaka med sin kraftfulla stava, mitt ex och jag var med missförstånd som ledde till vårt uppbrott men jag gick att be henne flera gånger för att förlåt och acceptera mig tillbaka eftersom jag vet att jag förolämpade henne men varje gång jag gick jag känner alltid djupare i smärta och ångest eftersom hon alltid gå ut på mig och vill inte lyssna på vad jag har att säga men jag trogen dag som jag var surfar jag kom uppstod ett vittnesbörd om en kvinna vars problem var mer än mitt och ändå Doktor Kakuta hjälpte henne med sin spell så jag var glad och även kontaktat läkare Kakuta för att få hjälp via e-post och sedan berättade för honom min berättelse men det enda han sa var att jag kommer att torka du slita med min stavnings så tur för mig allt vill väl precis som han lovade och just nu har jag fått min fästman tillbaka och vi båda lever lyckligt. det finns inget Doctor Kakuta kan inte göra med är stava och precis som lovar mig själv jag kommer att hålla vittna på internet om hur doktor Kakuta hjälpte me.Are problemet större än min eller mindre jag ger dig 100% garanti för att doktor Kakuta kommer att sätta ett slut på det med sin kraftfulla stava, kontakta läkare Kakuta för att få hjälp via e-post Kakutaspellz@gmail.com eller ring +2348168199202

    1. få ditt ex VÄN TILLBAKA.
    2. VINNANDE lotterier.
    3. barnafödande.
    4. bryta GENERATION KURS.
    5. FÅ AV JOBB.
    6. främjande av sysselsättning.
    7. PENGAR stava.
    8. andligt skydd.
    9. HERBAL CARE.
    10. SKÖNHET stava.
    11. Om du vill ta TILL DIN sent en

    kontakta läkare Kakuta för att få hjälp via e-post Kakutaspellz@gmail.com eller ring +2348168199202

    SvaraRadera
  110. Vad på jorden ska jag göra för att tacka doktor Excel för hans hjälp? Han är underbar och har ett gott hjärta. Han är som en Gud på jorden och jag vet inte vad jag ska göra för att tacka honom för att hjälpa mig att återfå min mans kärlek tillbaka med sin spell. År sedan min man sa att det var slut mellan oss och han lät mig och våra barn utan att säga ett ord, jag gjorde allt jag kunde för att stoppa honom, men hans sinne gjordes upp. Några månader senare min vän berättade för mig hur doktor Excel hjälpte henne med sin spell så jag kontaktade Doktor Excel för att också hjälpa mig med sin stava och han svarade att säga att han kommer att hjälpa mig med sin stava och jag kommer att se resultat inom 12 till 16 timmar. Idag är jag så glad att allt hände precis som doktor Excel sagt, min man kom tillbaka till mig inom 12 till 16 timmar på knä bad mig att förlåta honom och accepterar honom tillbaka in i mitt liv. Behöver du hjälp kontakta honom för att få hjälp via e-post: Excellovespell@hotmail.com eller ring honom på: +2348156784928 eller kontakta honom direkt på sin hemsida på Excellovespell.com

    SvaraRadera
  111. Vad på jorden ska jag göra för att tacka doktor Excel för hans hjälp? Han är underbar och har ett gott hjärta. Han är som en Gud på jorden och jag vet inte vad jag ska göra för att tacka honom för att hjälpa mig att återfå min mans kärlek tillbaka med sin spell. År sedan min man sa att det var slut mellan oss och han lät mig och våra barn utan att säga ett ord, jag gjorde allt jag kunde för att stoppa honom, men hans sinne gjordes upp. Några månader senare min vän berättade för mig hur doktor Excel hjälpte henne med sin spell så jag kontaktade Doktor Excel för att också hjälpa mig med sin stava och han svarade att säga att han kommer att hjälpa mig med sin stava och jag kommer att se resultat inom 12 till 16 timmar. Idag är jag så glad att allt hände precis som doktor Excel sagt, min man kom tillbaka till mig inom 12 till 16 timmar på knä bad mig att förlåta honom och accepterar honom tillbaka in i mitt liv. Behöver du hjälp kontakta honom för att få hjälp via e-post: Excellovespell@hotmail.com eller ring honom på: +2348156784928 eller kontakta honom direkt på sin hemsida på Excellovespell.com

    SvaraRadera
  112. Vad på jorden ska jag göra för att tacka doktor Excel för hans hjälp? Han är underbar och har ett gott hjärta. Han är som en Gud på jorden och jag vet inte vad jag ska göra för att tacka honom för att hjälpa mig att återfå min mans kärlek tillbaka med sin spell. År sedan min man sa att det var slut mellan oss och han lät mig och våra barn utan att säga ett ord, jag gjorde allt jag kunde för att stoppa honom, men hans sinne gjordes upp. Några månader senare min vän berättade för mig hur doktor Excel hjälpte henne med sin spell så jag kontaktade Doktor Excel för att också hjälpa mig med sin stava och han svarade att säga att han kommer att hjälpa mig med sin stava och jag kommer att se resultat inom 12 till 16 timmar. Idag är jag så glad att allt hände precis som doktor Excel sagt, min man kom tillbaka till mig inom 12 till 16 timmar på knä bad mig att förlåta honom och accepterar honom tillbaka in i mitt liv. Behöver du hjälp kontakta honom för att få hjälp via e-post: Excellovespell@hotmail.com eller ring honom på: +2348156784928 eller kontakta honom direkt på sin hemsida på Excellovespell.com

    SvaraRadera
  113. Är här för att vittna vad denna stora spell caster har gjort för mig. Jag tror aldrig i spell gjutning, tills när jag var frestad att prova det .. Jag och min man har haft en hel del problem att leva tillsammans, kommer han alltid att inte göra mig glad eftersom han har förälskat sig i en annan dam utanför vårt äktenskap Jag försökte mitt bästa för att se till att min make lämnar denna kvinna men ju mer jag pratar med honom ju mer han gör mig föll ledsen, så mitt äktenskap föll leder till skilsmässa eftersom han ger mig uppmärksamhet längre. så med allt detta smärta och ångest, beslutade jag att ta kontakt med denna spell caster DR. Isikolo att se om saker och ting kan träna mellan mig och min make igen. denna spell caster DR. Isikolo berättade att min man är verkligen i en stor pass som han har varit charmen med någon magi, så han berättade att han skulle göra allt som vanligt igen. han gick framåt och kasta förtrollningen för mig, efter 3 dagars gjutning stava min make helt förändrat han kom ursäkt att säga hur han behandlade mig att han inte själv, jag verkligen tack DR. Isikolo för att föra tillbaka min man till mig jag vill att ni alla att kontakta honom för dem som har några problem i samband med äktenskapsfrågan och relationen problem han kommer att lösa det för dig. sin e-postadress är här isikolosolutionhome@gmail.com
    och hans mobilnummer +2348133261196

    SvaraRadera
  114. http://gastbok.nu/gb/3045/34/f

    SvaraRadera
  115. Hallå,
    En bra stavnings caster som hjälper mig att få tillbaka min make !!!
    Mitt namn är fru Alias ​​Olivia är från Gorthenburg Sverige, min man lämnade hemmet för tre och ett halvt år till Dubai för en semester, menade han en ung dam och han var förtrollad av denna dam, min make vägrar att komma hem igen med 2 barn han kvar jag grät hela dagen söker för hjälp. Jag läste en tidning när jag snubblar på en artikel med titeln "Great Iroko andliga spell caster" .. Jag kontaktade honom att hjälpa mig att få tillbaka min man till mig och han ber mig att inte oroa sig för det att hans gudar kommer att kämpa för mig .. han berättade i mitten av natten när alla andar är vaken han kommer att kasta förtrollningen att återförena mig och min make tillsammans och han gjorde det i mindre än 4 dagar som jag använder för att kontakta den här mannen min man kom tillbaka till mig och började fäller tårar att återförena att jag skulle förlåta honom, jag är så glad för vad denna stora spell caster gjorde för mig och min husband..You kan kontakta Great Iroko andliga spell caster på något av detta problem;
    (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
    (2) Om du alltid har mardrömmar.
    (3) Du vill främjas på kontoret.
    (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn / graviditet spell
    (6) Du vill vara rik.
    (7) Du vill binda din make / maka att vara
    din för alltid.
    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.
    (10) Stoppskilsmässa
    (11) Cure till alla typer av sjukdom / sjukdomar
    (12) vinnande av lotteri
    (13) Cure till HIV / Aids
    (14) lotteri / lotto Stava vinnande
    (15) Cure till herpes och andra sexuellt överförbara sjukdomar
    (16) Har du blivit lurad förut och måste återhämta sig alla dollar / pengar du förlorade mot bedragare ??? ..
    Kontakta Stor Iroko som hjälpt min vän ringde FERDINAND MORGAN från USA till återhämta sig tillbaka summan av $ 300,000.00 dollar han förlorade mot SCAMMERS ONLINE

    E-post ... Irokospiritualspellcaster@hotmail.com

    SvaraRadera
  116. Är du i några ekonomiska svårigheter? Behöver du
    ett lån för att starta ett företag eller att betala dina räkningar?
    Vi erbjuder lån till människor som behöver hjälp och vi lånar ut till lokala företag, internationella och även på en mycket låg ränta på 2%.
    Ansök nu via e-post: victoriamichaelloanfirm@gmail.com
    Tack
    Tack och Gud välsigne
    Mrs. victoria

    SvaraRadera
  117. Uppdelning eller skilsmässa är inte en lösning på dina äktenskapsproblem !!!! isikolosolutionhome@gmail.com !!! är säkert det bästa, och hans resultat är 100% garanti.
    Min man är hemma nu och vi lever med glädje tillsammans som en bra familj och jag tackar den kraftfulla stavningskastern. Han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela med mig av min historia på internet, att det fortfarande finns bra stavhjul och DR ISIKOLO, är en av de goda stavarna som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens besvär, My Äg nu älskar mig mer än innan jag är så lycklig och min man har avbrutit skilsmässan med hjälp av DR ISIKOLLO och vi tillbringade julhelgen tillsammans. Om du behöver en stavningskastare som kan stava en stavning som verkligen fungerar snabbt, föreslår jag dig, "," KONTAKTA Via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com! Du kan också ringa honom +2348133261196

    SvaraRadera
  118. Hälsningar till alla som läser detta vittnesbörd. Jag har blivit avvisad av min man efter tre (3) års äktenskap bara för att en annan kvinna hade en stavning på honom och han lämnade mig och
    barnet lider en dag när jag läste via webben såg jag ett inlägg om hur denna stavningsdrinkare Dr Isikolo på denna adress isikolosolutionhome@gmail.com han har hjälpt en kvinna att återvända till sin man och jag gav honom ett svar på sin adress och han berättade för mig att en kvinna hade en stavning på min man och han berättade för mig att han kommer att hjälpa mig och efter 2 dagar att jag ska få min man tillbaka. Jag trodde på honom och idag är jag glad att låta er alla veta att den här stavaren har makt att få älskare tillbaka. för jag är nu nöjd med min man. Tack
    för Dr Isikolo. Hans Whatsapp nummer +2348133261196 Email:
    isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  119. MÅSTE LÄSAS:

    Jag heter Sandra am från Los Angeles, jag är här för att vittna om det stora arbetet med en stor stavningskrock som hjälpt mig med alla mina problem idag är glad på grund av honom började det hela 2001 jag var gift med en man som hette Johan Smith från Storbritannien, Han blir trött på mig efter 11 års äktenskap och det finns inget barn och saker var svåra för oss, ekonomiskt var vi inte okej, och min man söker skilsmässa bara för att leva mig ensam och möta livet, jag bad till Gud att få honom tillbaka till 2012 när jag träffade en vän som ledde mig till Dr Ogundele en stavningskastare som hjälpt henne med sina egna problem, uppmuntrade jag mig själv och kontaktade honom, det första han sa var att mina problem är över sedan jag har kontaktat honom för hjälp. Jag tror på honom och frågar honom vad jag ska göra nu, han berättade vad jag ska göra och han sa att min man kommer tillbaka till mig och bad på knä på 24 timmar. Det var efter 11 års skilsmässa, överraskande efter hans arbete, min man kom och bad på hans knän, jag accepterade honom snabbt och informerade Dr Ogundele om det, han sa att han skulle ställa pengar för mig också, för att min familj skulle gynnas ekonomiskt och jag arbetade med honom efter 48 timmar överallt jag gå folk gynna mig och mitt företag gick framåt för det bästa, nu är jag glad och glad att informera världen om att detta är den mest kraftfulla man jag har träffat någonstans i världen, han har lösningen på något slags problem du har, han är inte pengar medveten han hjälper till och väntar tills du är ok innan du förväntar dig hans uppskattning, så mina bröder och syster om du är i någon situation och behöver hjälp med att få råd, bör du kontakta Dr Ogundele idag och lösa dina problem. Här är hans email: ogundeletempleofsolution@gmail.com och hans mobil: +27638836445 för dig som behöver hjälp och för dem som vill tacka honom för mig för det bra arbetet.

    SvaraRadera
  120. Email Dr Isikolo för den riktiga kärleksspell: isikolosolutionhome@gmail.com
    Jag känner mig så välsignad igen i mitt äktenskap efter att Dr Isikolo tog med mig min man som skilde sig från mig för ett bra år. Jag heter Juliana. Även om jag har mun över hela kroppen, kommer det inte vara tillräckligt att tacka Dr Isikolo för hans hjälp i mitt liv. Min man skilde sig från mig i ett år och har haft ont och ont utan honom. Så jag letade efter hjälp överallt, men ingenting fungerade tills jag var hänvisad till Dr Isikolo av en vän. Jag förklarade min situation och han lovade mig att min man kommer att svara inom 48 timmar eftersom mitt hjärta fortfarande slår till honom. Jag trodde på honom och han förberedde en stavning för mig och min man ringde mig precis när han sa att han skulle ringa. Han bad mig och berättade för mig att han behövde mig tillbaka och nu lever vi lyckligt igen under de senaste 9 månaderna. Alla som läser min artikel som behöver hjälp ska kontakta honom ...

    E-post: isikolosolutionhome@gmail.com
    whatsapp kontakt: +2348133261196

    SvaraRadera
  121. TESTIMONI PÅ HUR JAG VAR HÄRLIGT. Jag var gift vid 26 och försökte omedelbart bli gravid. När jag inte kunde tänka mig hade jag blodprov för fertilitet och fick veta att jag hade ett FSH (follikelstimulerande hormon) av 54 och skulle inte kunna få barn. Trots att läkarna visste att jag hade diagnostiserats med Hashimoto's thyroidit sedan 20-åring störde ingen att kontrollera mina sköldkörtelnivåer. min TSH mättes vid .001. Min Synthroid dosering sänktes. en vän råder mig att kontakta en växtbaserad läkare D ISIKOLO som hjälper till med fertilitet med hennes medicin, jag samlade hennes kontakt och förklarade min situation för henne hon förberedde mig en örtmedicin som jag tog som jag beskriver av henne. blev gravid mycket snabbt, jag hade en lyckad graviditet. Jag har min baby mars 2015. att bli gravid vid 35 års ålder med mitt andra barn i maj 2017, tack mamma, det här är hennes emailkontakt om du behöver hennes hjälp isikolosolutionhome@gmail.com. Du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
    1) kärleksspell
    2) förlorad kärlek Spells
    3) Skilsmässa Spells
    4) Äktenskapsstavar
    botemedel för cancer,
    ASTMA,
    IMPOTENS,

    Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
    genom isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller whatsapp honom hans direktlinje +2348133261196

    SvaraRadera
  122. Jag var gift med min man i 5 år där vi levde lyckligt tillsammans för
    i år och inte förrän han reste till Italien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan
    då hatar han mig och barnen och älskar henne bara. Så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte gjorde det
    vill se mig och mina barn igen så han körde oss ut ur huset och han gick nu till Italien för att se det andra
    kvinna. så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag bodde bara hos min mamma och jag behandlade inte
    bra för att min mamma blev gift med en annan man efter min fars död så mannen som hon blev gift med var inte
    behandla henne bra, jag och mina barn var så förvirrade och jag letade efter ett sätt att få min man tillbaka hemma
    för att jag älskar och vårdar honom så mycket så en dag när jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om denna stavning
    Caster BABA KAKUTA, vittnesmål delade på internet av en dam och det imponerar mig så mycket jag tänker också på
    ge det ett försök. Först var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn passerar så kontaktar jag
    han och han berättade för mig att stanna lugn i bara 24 timmar att min man ska komma tillbaka till mig och till min bästa överraskning jag
    fick ett samtal från min man på den andra dagen frågar efter barnen och jag ringde präst Ngige och han sa din
    problem löses mitt barn. så det var så jag får min familj tillbaka efter en lång stress att bromsa upp av en
    onda damen så med all denna hjälp från BABA KAKUTA, jag vill att alla på detta forum ska gå med mig för att säga ett stort tack
    till Priest Ngige och jag kommer också att rådgöra för någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem
    ska också kontakta honom hans email är kakutaspellz@gmail.com han är lösningen på alla dina problem och
    predicaments i livet. än en gång är hans e-postadress kakutaspellz@gmail.com

    SvaraRadera
  123. Jag vill dela mitt vittnesbörd om hur jag kunde få tillbaka min man runt 19 december 2017 med hjälp av Dr Isikolo. Min man lämnade mig i över 1 år och gick vidare med en annan kvinna och jag kunde inte fortsätta med mitt liv på grund av den kärlek jag har för honom. Jag såg förra månaden ett vittnesbörd på internet om hur Dr Isikolole hjälpa någon med kärleksspell, så jag tror aldrig på det utan bara måste pröva min tro som jag gjorde, och jag kontaktade honom på den här e-postadressen: drhaberlespelltemple@gmail.com eller isikolosolutionhome@gmail.com och han berättade för mig vad jag behöver göra , och efter 2 dagar fick jag ett samtal från min man som frågade mig att komma tillbaka till honom, det var som en dröm för mig, jag är så glad nu när vi är tillsammans igen. Tack till Dr Isikolo och jag kommer att rådgöra någon som behöver hjälp med att kontakta honom på hans email: isikolosolutionhome@gmail.com eller SMS honom via Whats-app nummer: +2348133261196.

    SvaraRadera
  124. Man måste vara tacksam för alla som gjort en stor tjänst där livet, det är därför jag har tagit det på mig själv för att tacka den här stora stavningskastaren, som heter Dr.Adodo, för att genom hans hjälp blev mitt liv mer fyllt av kärlek och jag är glad att säga att min älskare som har separerats från mig under de senaste veckorna kom tillbaka till mig och bad om acceptans från mig. Det var en chockerande händelse för innan jag kontaktade Dr.Adodo var jag den som ber min älskare att komma tillbaka till jag men genom hjälp av Dr.Adodo har jag nu mitt förhållande återställt. Du kan också bara ha ett bättre förhållande om du kontaktar Dr.Adodo på Adodospelltemple@gmail.com eller ring +1 661 704 3225

    SvaraRadera
  125. Bra artikel! Jag hoppas det hjälper många människor där ute.

    Fix ditt äktenskap och förhållande efter en uppbrott eller skilsmässa, 100% garanti Kärlek stavar från Dr Isikolo (isikolosolutionhome@gmail.com) ..! Ett mycket stort problem uppstod i mitt äktenskap för sju månader sedan mellan mig och min man. så hemskt att han tog saken till domstolen för skilsmässa. Han sa att han aldrig ville stanna med mig igen, och att han inte älskade mig längre. Så han packade ut ur huset och fick mig och mina barn att gå igenom allvarliga smärta. Jag försökte alla mina möjligheter att få honom tillbaka, efter mycket tiggeri, men alla till ingen nytta och han bekräftade det att han har fattat sitt beslut, och han ville aldrig se mig igen. Så på en kväll, när jag kom tillbaka från jobbet, träffade jag en gammal vän av min som frågade min man. Så jag förklarade allt för honom, så han berättade för mig att det enda sättet jag kan få min man tillbaka är att besöka en stavningskastare, för att det verkligen har fungerat för honom också. Så jag trodde aldrig på stavning, men jag hade inget annat val än att följa hans råd. Sedan gav han mig e-postadressen till stavningskramen som han besökte. Jag skickade ett mail till den adress han gav mig och stavningskraven försäkrade mig om att jag kommer att få min man tillbaka nästa dag. Vilket fantastiskt uttalande !! Jag trodde aldrig så han talade med mig och berättade för mig allt jag behöver göra. Sedan nästa morgon, så förvånansvärt min man som inte ringde mig de senaste 7 månaderna, ringde mig att han skulle komma tillbaka. Så underbart!! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan han orsakade mig och mina barn. Sedan från och med den dagen var vårt förhållande nu starkare än vad det var förut med hjälp av en stavningskastare. Så jag kommer att rådgöra dig där ute om du har några problem med att kontakta Dr Isikolo, jag ger dig 100% garanti för att han hjälper dig. Emaila honom på: isikolosolutionhome@gmail.com WHATSAPP eller ring honom: +2348133261196

    SvaraRadera
  126. TACK TO DR ISIKOLO FÖR ATT HJÄLPA MIG SPARA MIN RELATIONSHIP. God dag, jag heter Birgitta och bor i Norge. Detta är en mycket lycklig dag i mitt liv med hjälp av Dr.Ere har givit mig genom att hjälpa mig att få min skilsmässa make tillbaka med sin magiska kraft och kärlek stava. Jag var gift i 5 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Dr ISIKOLO email (isikolosolutionhome@gmail.com) på internet om hur han hjälper så många människor att få sina ex tillbaka och hjälpa till att fixa relation.och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han kommer att hjälpa mig med min situation och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. han började ber mig att förlåta honom att han är mycket ledsen för allt, jag blev verkligen förvånad och var också glad, så det var så jag förlåter honom och nu lever vi tillsammans lyckligt än någonsin tidigare och han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min nutid. Jag är verkligen nöjd med mitt äktenskap, vilken stor fest. tack DR ISIKOLO som hjälpt mycket, om du behöver hans hjälp kan du kontakta honom via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller lägga till honom på whatsapp hans telefonnummer är +2348133261196.

    SvaraRadera
  127. Var vänlig min kära vän, jag är ledsen att du läser detta meddelande så här, jag ser bara det som ett sätt att hjälpa vem som behöver den typ av hjälp jag fick. se till att du läser detta mitt vittnesbörd till slutet, det är en livshistoria eftersom det är ett vittnesbörd som jag kommer att berätta för var och en att höra. Jag har varit gift i 3 år och i mitt äktenskaps 4: e år tog en annan kvinna min älskare ifrån mig och min man lämnade mig och barnen och vi har lidit i 2 år tills jag träffade en post där en man ringde överpräst Dr Chamberc har hjälpt någon och jag bestämde mig för att försöka hjälpa mig att ta med min älskare hemma och tro mig jag skickade bara min bild och mina detaljer till honom och min man och efter 2days som han har sagt till mig såg jag en bil körde in i huset och såg att det var min man och han har kommit till mig och barnen och det är därför jag är glad att göra var och en av er i likhet med att träffa den här mannen eftersom jag kan svära med mitt liv är mannen en mycket stark stavning och hans stavning fungerar väldigt bra utan någon bieffekter, om du vill ha mer information om präst Dr Chamberc Lider du verkligen i ditt förhållande just nu? vill du ha högpräst Dr Chamberc-intervention i ditt förhållande för att hjälpa dig att reparera ditt förhållande? kontakta honom idag via hans email: chamberc564@yahoo.com

    SvaraRadera
  128. Jag var mycket förvirrad när min älskare som jag giftes för 11 år sedan berättade för mig att hon behöver en skilsmässa helt enkelt för att hon blev kär i en kille som hon träffade i banken, tog alla sina tillhörigheter och lämnade mitt hus även när jag bad henne inte att gå men hon insisterade och lämnade. Det var inte lätt för mig, för jag var i smärta och kunde inte gå till jobbet eller ens äta, jag gjorde många undersökningar på Internet när jag kom över ett vackert vittnesbörd som folk delade om doktor UZOYA så jag kontaktade honom snabbt och berättade för honom min berättelse, jag visste aldrig att Dr Isikolo kunde vara så snäll, han berättade för mig att min älskare kommer tillbaka till mig inom 24 timmar och allt hände precis som han sa och då kom jag fram till att jag har hittat en gud på jorden och Jag fortsätter att vittna om honom tills Kristus kommer. Du kan kontakta honom om du behöver hjälp: [isikolosolutionhome@gmail.com] ELLER ring honom direkt på +2348133261196. tack så mycket Dr Isikolo.

    SvaraRadera
  129. URGENT GENUINE LOVE-SPELL FÖR ATT FÅ DIN EX BOYFRIEND / FLICKA ELLER ÄGN / KVINNA BACK FAST.
    Jag har något att dela med dig !!! Det finns en stor glädje i mitt hjärta
    som jag vill dela med alla. Jag heter Caroline Webb från Förenta staterna. Jag hade ett missförstånd med min älskare förra året vilket ledde oss till
    bryta upp och han ville aldrig höra min röst igen. Han såg en vacker
    kvinna som han tycker är mer sötare än mig, men när tiden gick vidare, träffade jag gud Dr Lucky Han är en bra stavningskastare. Jag kontaktade honom via hans email och
    förklarade allt för honom. Han sa att jag inte skulle oroa mig, det min älskare
    kommer tillbaka till mig på hans knän ber om förlåtelse före 24
    timmar. Min största glädje är nu att han faktiskt kom tillbaka till mig och föll vidare
    hans knän ber om förlåtelse, och idag är vi glada och han botade också
    min systers bröstcancer. Har du några problem? oroa dig inte mer för
    Dr Isikolo kan ge varaktig spellösning till några problem: maila honom isikolosolutionhome@gmail.com eller på whatsapp +2348133261196

    (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    (2) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
    (3) Om du vill bli botad av hiv, cancer och andra sjukdomar.
    (4) Du vill vara rik.
    (5) Du vill att din man / fru ska vara din för evigt.
    (6) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (7) Om du gick för att bli gravid.

    whatsapp +2348133261196

    SvaraRadera
  130. Detta är mitt vittnesbörd om det goda arbetet hos en man som hjälpte mig. Jag heter JULIO VERA, och jag är baserad i Spanien. Mitt liv har återvänt! Efter 8 års äktenskap lämnade min man mig och lämnade mig med våra tre barn. Jag kände att mitt liv var på väg att sluta och föll iväg. Tack vare en trollkarl som heter DR Barbara som jag träffade online. På en trogen dag, medan jag surfar på Internet, letade jag efter en bra stavningskastare som kunde lösa mina problem. Jag hittade en serie vittnesmål om denna speciella trollkarl. Vissa människor vittnade om att han förde en tidigare älskare tillbaka, vissa vittnade om att han återställde livmodern, vissa vittnade om att han kan framkalla en stavning för att stoppa skilsmässan och så vidare. Det fanns ett särskilt vittnesbörd som jag såg, en kvinna som heter Grace, vittnade om hur Dr Isikolo tog tillbaka sin tidigare älskare på mindre än 48 timmar och i slutet av vittnesbördet släppte hon Dr Isikologos e-postadress. Efter att ha läst allt detta bestämde jag mig för att prova DR Barbara. Jag kontaktade honom via e-post och jag förklarade mitt problem. På bara 3 dagar kom min man tillbaka till mig. Vi löser våra problem, och vi är ännu lyckligare än tidigare. Dr Isikolo är verkligen en begåvad och begåvad man och hon kommer inte sluta publicera det eftersom hon är en underbar man ... Om du har problem och du letar efter en riktig och genuin trollkarl att lösa det problemet för dig. Prova den stora dr Isikolo idag, han kunde vara svaret på ditt problem. du kan kontakta: isikolosolutionhome@gmail.com Tack, Barbara. Kontakta honom för följande:
    (1) Om du vill återställa din ex
    (2) Om du alltid har dåliga drömmar.
    (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
    (4) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) Du vill vara rik.
    (7) Du vill knyta din man / fru så att din blir för evigt.
    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (9) Vård av örter
    10) Hjälp få människor ur fängelset
    (11) Äktenskapsstavar
    (12) Mirakulösa stavar
    (13) Lotteri
    (14) CHARMINGPROFET
    (15) Attraktiva stunder
    (16) Eliminera sjukdomar
    (17) VINNANDE SPELAR AV VALEN
    (18) SUCCESS IN EXHIBITION SPELLS
    (19) Förtrollning att veta vem att älska dig.
    (20) Business Spell
    (21) Ta bort stavar av hiv-sjukdom
    Kontakta idag på:
    isikolosolutionhome@gmail.com
    WhatsApp +2348133261196.

    SvaraRadera
  131. Tack så mycket Dr Isikolo FÖR ATT RINGA MITT HUSBAND TILLBAKA MIG HEM +2348133261196 Jag och min man hade varit mycket kärleksfull, omtänksam och delat många vanliga saker i nästan 28 år och i (december 2017) hoppades jag gå reser med min man. Vem vi träffade skulle kommentera hur mycket vi kompletterar varandra. Han var en kärleksfull far och man, men han ändrade sig utan att jag såg det. Han medgav till en affär och jag fick reda på en nästa och plötsligt kom han fram med skilsmässans uppfattning. Jag blev deprimerad till självmordstiden. Jag såg aldrig det här kommande. Jag besökte vår äktenskapsterapeut flera gånger, men det verkade allting blev värre. Jag kände mig tom och hopplös om framtiden. Vi båda nyligen pensionerade och jag trodde att jag kunde spendera resten av mitt liv i pension med honom. Jag försökte allt möjligt att komma tillbaka med honom och jag grät 24 timmar om dygnet och visste inte hur jag skulle komma tillbaka med honom tills jag träffade Lord Lugard från Miracle Temple som garanterade mig en 24 timmars kraftfull kärleksspell för att ta med mig make att återvända till mig igen och älska mig ovillkorligt. Jag var redo att prova något för att jag fortfarande älskade honom mycket och inte ville förlora honom. Nu bor vi lyckligt igen efter att Dr Isikolo gjorde sin stavning på bara 24 timmar, tog tillbaka min man och återförenade min familj tillbaka. Ord räcker inte för att låta dig berätta för dig hur tacksam jag är för dina förklaringar. Tack så mycket Herre för att få mig att börja i år som en glad och uppfylld kvinna. Här är hans Email: isikolosolutionhome@gmail.com och även hans WhatsApp nummer +2348133261196

    SvaraRadera
  132. Ulrika Charles är mitt namn som bor i Australien. Vänligen med mig som i uppskattar stor man Oduduwa kärlek stava caster Han lunch en kärleks spell på min räkning för två veckor sedan två föra tillbaka mitt ex pojkvän, även han återställa mitt äktenskap. Min man dumpade mig förra året för att träffa en annan kvinna, vi hade två barn tillsammans. men min man hittar alltid fel i mig, min man litar inte på mig längre, jag berättade för en kollega att arbeta om mitt äktenskapsproblem, min vän introducerade mig till email dr.oduduwa för hjälp. Jag skickade ett meddelande till den e-postadress som min vän gav mig. Jag förlorade hoppet på stavningskastare för att jag har kontaktat upp till tre olika stavningskanaler, ingen kunde lösa mitt äktenskapsproblem, de fortsätter alla att fråga om mer pengar från mig. förvaltas min vän Jennifer eftersom hon var frånskild i mer än 2 år trä Jag är medveten om och nu hennes man är tillbaka kär här och hon förutsade mig Oduduwa gör det möjligt med kraftfull magi kärlek stava och även jag har läst bra kommentar Posta online bloggar om samma Oduduwa-befogenheter att återställa äktenskap. Jag gav det ett sista försök att tro och hoppas på ett bra resultat, så jag jobbar och följer DR ODUDUWA instruktioner under processen med Love-spell lunchen. Det förvånade mig efter tre dagars lunch magiska kärlek stava i luft, överraskande min make Robert ringde mig på telefon, talar till mig så fint ber mig att förlåta honom för abondaning mig och vår dotter för mer än ett år, var så glad två prata med min man, acceptera honom ursäkt med glädje i mitt hjärta. Idag har min man och min man det bästa av vårt äktenskapsliv tillsammans i kärlek mer än någonsin tidigare. Jag är usingthis medel två shower min uppskattning och tacksamhet två Oduduwa och två fulla provideh Relaterade till er alla som kan gå igenom liknande relation kris, jag har en stark vilja att dela med er alla. Jag lovade att dela mitt vittnesbörd efter att stavningen har fungerat. och det fungerar säkert för mitt gott. Jag tror att någon äktenskap kommer att återställas i dag som du skickar e-postmeddelande två Oduduwa personliga e-postadress oduduwaspellcaster@protonmail.com gärna be om lösningen två återställa någon typ av relationsproblem som anges några nedan: ..
    - Om du vill ha din ex tillbaka.
    - Avsluta skilsmässa och återförenas med ditt äktenskap
    - Vinn tillbaka Tillit från din älskare
    - om du alltid har mardrömmar eller baddröm på natten
    - Du vill bli befordrad på ditt kontor.
    - Du vill ha kvinnor / män att lockas till dig.
    - Om du vill ha ett barn själv.
    - Stava till styrkor, rikedom och berömmelse.
    - LOTTO vinnande magiska nummer.
    - Växtskydd och läkning av någon blodsjukdom.
    Oduduwa kan också prata på whatsapp +2348109844548.
    dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera
  133. Jag behöver min EX LOVER BACK Kontakt: isikolosolutionhome@gmail.com, Är verkligen den bästa stavningskanalen online, och hans resultat är 100% garanti. Mina namn är Julie Collins från USA. Efter 12 år av äktenskap har jag och min man varit i ett skel eller det andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var slut och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågar mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt av sorger och smärtor eftersom jag var verkligen kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och vill alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp online och jag kom över en webbplats som föreslog att Dr Isikolo kan hjälpa till att få ex tillbaka snabbt . Så jag kände att jag skulle ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en (Love spell) för mig. 28 timmar senare ringde min man verkligen till mig och berättade för mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan som han fick mig och barnen. Sedan från och med dagen var vårt äktenskap nu starkare än vad det var förut, Allt tack till Dr Isikolo. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min historia på internet som Dr Isikolo verklig och kraftfull stavning som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tiden av besvär, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttat till en annan kvinna, gråta inte längre, kontakta den här kraftfulla stavningskanalen nu. Här är hans kontakt: Maila honom på: isikolosolutionhome@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägga till honom på WhatsApp nummer +2348133261196

    SvaraRadera
  134. Jag måste erkänna att här i Sverige är det väldigt svårt att få en kraftfull stavkista som kan återställa brutna äktenskap eller relationer. Men med hjälp av internet kunde jag komma i kontakt med den här kraftfulla stavningskanalen Dr .Adodo efter att ha läst mycket bra recensioner om honom på internet så jag kontaktar honom genom dessa detaljer via e-post: Adodospelltemple@gmail.com Och efter att jag berättade om min relativ stress så berättade Dr.Adodo att jag skulle lugna ner att min älskare kommer tillbaka till ursäkter för att lämna mig, jag lärde mig aldrig att detta skulle bli möjligt. Bara inom 48 timmar som jag kontaktade Dr.Adodo min älskare skickade mig och ett textmeddelande som säger att jag skulle förlåta honom och innan jag visste det han var redan på min plats och bad mig att acceptera honom tillbaka. Du kan kontakta Dr.Adodo på hans e-postadress Adodospelltemple@gmail.com

    SvaraRadera
  135. VILL DU DIN EX LOVER BACK ELLER HAR DU ANTAL RELATIONS PROBLEM? KONTAKTA DR LEWIS FÖR EN PERFEKT LÖSNING!

    Jag är Helen Greeve, från NY, USA. Jag blev separerad från min man för 2 år sedan. Det fanns ingen kommunikation mellan oss. Jag rådades av familjer och vänner att släppa, glömma äktenskapet och fortsätta med mitt liv. Jag ville inte gifta mig med någon annan för djupt ner, jag älskar fortfarande min man. Jag var i så mycket smärta och förvirrad tills jag läste ett vittnesbörd på nätet om hur Dr LEWIS återförenar ett brutet äktenskap med hjälp av hans andliga stavkraft. Jag fortsatte att läsa så många vittnesmål om hur han hjälpte till att stoppa skilsmässa och återvände folkens ex-lover till dem, och min tro förnyades. Jag måste kontakta DR LEWIS (lewis7temple@gmail.com) omedelbart, några minuter senare svarade han och instruerade mig om vad man skulle göra, efter att han hade uppfyllt det nödvändiga kravet skickade han mig ett paket och instruerade mig om hur man använde det, som jag gjorde. Få dagar senare återställdes kommunikationen mellan mig och min man. Jag såg honom efter två veckor och vi kunde lösa våra skillnader, han klev faktiskt och bad mig att förlåta honom. Hans här bredvid mig som jag skriver detta vittnesbörd. Jag besökte så många webbplatser som letade efter hjälp, det såg hopplöst fram tills jag kom i kontakt med DR LEWIS, som hjälpte mig att återställa min glädje. Jag är faktiskt den lyckligaste och lyckligaste kvinnan någonsin att få sin man tillbaka i henne liv. Om du har liknande problem i ditt äktenskap, vill du att din man eller fru ska älska dig igen, du har någon du älskar och du vill att han eller hon ska älska dig i gengäld, du har någon utmaning i ditt äktenskap. DR LEWIS SPELL TEMPLE är lösningen på ditt problem, kontakta honom idag via e-post: lewis7temple@gmail.com eller ring honom +2347067468416

    Han kan hjälpa dig att lösa följande problem
    1. HUR DIN EX LOVER BACK.
    2. FÖR ATT STOPPA DIVERSE.
    3. ATT FÅ EN JOBB.
    4. FÖR ATT FÅ RIKTIGT.
    5. FÖR ATT FÅ EN GOD HUSBAND ELLER WIFE.
    6. FÖR ATT ÖVRIGA DIN PENIS OCH BOOBS
    7. OCH MÅNGA MER

    Kontakta honom idag via email: lewis7temple@gmail.com eller ring honom +2347067468416

    SvaraRadera
  136. jag heter ära, jag hörs för att ge ett vittnesbörd om hur jag kom tillbaka min man, vi blev gift i mer än 9 år och har fått två barn. Det gick bra med oss ​​och vi är alltid glada. Till en dag började min man att uppträda på ett sätt som jag inte kunde förstå, jag var väldigt förvirrad över hur han behandlade mig och barnen. Senare den månaden kom han inte hem igen alls och han ringde mig att han vill ha en skilsmässa, jag frågade honom vad har jag gjort fel för att förtjäna detta från honom, allt han sa är att han vill ha en skilsmässa som han hatar mig och vill inte se mig igen i sitt liv, jag var arg och frustrerad vet inte vad jag ska göra, jag var sjuk i mer än 2 veckor på grund av skilsmässan. jag älskar honom så mycket att han var allt för mig utan honom är mitt liv ofullständigt. Jag sa till min syster och hon berättade för mig att kontakta en stavningskastare, jag tror aldrig på allt detta stavning av en sak. jag vill bara försöka om någonting kommer ut ur det. hon gav mig en baba kontakt från afrikanska och ber mig att kontakta honom för min mans återkomst till mig, jag undertryckte mycket när jag kontaktade baba, han svarade på mig och vi började prata, längs linjen berättade baba mig att min man har tagits av en annan kvinna, att hon kastar en stava på min man från Brasilien, det är därför han hatar mig och vill också att vi ska skilja sig. då berättade han för mig att han måste kasta ut stavningen på min man som får honom att återvända till mig och barnen, han gjorde verkligen av att ställa ut stavningen och efter en vecka ringde min man mig och han berättade att jag skulle förlåta han började be om ursäkt på telefon och sa att han fortfarande älskar mig att han inte visste vad som händer med honom som får honom att lämna mig och barnen.
    det är så vi kommer igen igen, och min familj är nu lycklig igen idag. tack så mycket MR EGBO för vad du har gjort för mig jag skulle ha varit någonting idag om inte för din stora stavning. Jag vill ha er alla mina vänner som passerar alla dessa slags kärleksproblem för att komma tillbaka till sin man, fru eller fd pojkvän och flickvän att kontakta dregbosolutioncenter@gmail.com. och du kommer att se att ditt problem kommer att lösas utan dröjsmål. Han är specialiserad på att lösa andra problem, inklusive följande som han nämnde för mig.
    (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    (2) om du alltid har dåliga drömmar
    (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
    (4) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (7) Om du vill ha botemedel mot hiv-aids
    kontakta honom nu för omedelbar lösning av din
    problem på dregbosolutioncenter@gmail.com
    Tack

    SvaraRadera
  137. Jag vill verkligen apprecaite Dr.Chamberc vill bara dela min erfarenhet med hela världen på hur jag fick min man tillbaka och räddade mitt äktenskap ... Jag var gift i 5 år med 2 barn och jag har levt lyckligt med min familj tills saker började bli ful med mig och min man som leder oss till att slåss och argumenterar nästan varje gång ... det blev sämre vid en punkt som min man lämnade för skilsmässa ... Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra sig och stanna hos mig för att jag älskade honom med hela mitt hjärta och ville inte förlora min man men allting fungerade bara inte ... Han flyttade ut ur huset och gick fortfarande fram till fil för skilsmässa ... Jag bad om och försökte allt men fortfarande fungerade ingenting. Genombrottet kom när någon introducerade mig till den här underbara, stora stavningskanalen kallad: Dr.Chamberc, som till slut hjälpte mig ... Jag har aldrig varit en fan av saker som detta men bara bestämt mig för att prova det eftersom jag var desperat och lämnade inget val ... Han gjorde stava för mig och saker som verkligen tränar som han lovar och min man har en sinnesförändring och kommer tillbaka hem för att stanna hos mig och barnen. Och lova att aldrig skada mig igen. Vi lever lyckligt som det var med hjälp av Dr.Chamberc. Han är specialiserad i följande spel. (1) Om du vill ha din ex tillbaka. (2) om du alltid har dåliga drömmar (3) Om du vill bli befordrad på ditt kontor. (4) Om du vill att kvinnor / män ska springa efter dig. (5) Om du vill ha ett barn. (6) Om du vill vara rik. (7) Om du vill knyta din man / fru för att vara din för evigt. (8) Om du behöver ekonomiskt stöd. (9) Hur du har blivit scammed och du vill återställa du förlorade pengar. (10) om du vill stoppa din skilsmässa. (11) om du vill skilja din man (12) om du vill ha dina önskemål. (13) Graviditet stava för att bli gravid baby (14) Garantera att du vinner de oroliga domstolsförhållandena och skilsmässa oavsett hur vilket skede (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär. (16) om du har någon sjukdom (H I V), (CANCER) (HERPES) eller någon sjukdom. återigen se till att du kontaktar honom om du har några problem han hjälper dig. hans e-postadress är chamberc564@yahoo.com kontakta honom omgående.

    SvaraRadera
  138. Jag har aldrig sett mig skjuta tårar för någonting förut, men den här dagen som min älskare lämnade huset med irritationer efter att vi hade någon kamp om honom, kom alltid sent och flirtade med kvinnor, ropade jag hela dagen, men efter så många dagar av ensamhet bestämde jag mig för att leta efter lösning på mitt förhållande och svar kom till mig när jag såg Dr.Adodo detaljer på internet och jag läste mycket recensioner om honom och jag bestämde mig för att ringa honom och med hjälp av Dr. Adodo min älskare kom tillbaka till mig inom 48 timmar och sedan dess har han aldrig kommit hem sent, så du kan se hur mäktig och användbar Dr.Adodo är för hela världen, det är därför jag ska sätta Dr.Adodo kontaktuppgifter just nu för de människor som behöver hans hjälp, kontakta Dr.Adodo via mobilen +2348107527833 eller lägg till honom på whatsapp eller skriv honom via e-post på Adodospelltemple@gmail.com

    SvaraRadera
  139. Jag har något att dela med dig !!! Det finns en stor glädje i mitt hjärta som jag vill dela med alla. Jag heter marie Jag hade ett missförstånd med min älskare förra året vilket ledde oss att bryta upp och han ville aldrig höra min röst igen. Han såg en vacker kvinna som han tycker är trevligare än mig, men när tiden gick, träffade jag doktor Adodo, han är en stor stavbräda (medicinsk man). Jag kontaktade honom genom hans email och förklarade allt för honom. Han sa att jag inte skulle oroa mig för att min älskare kommer tillbaka till mig på hans knän och ber om förlåtelse. När allt var förberedt berättade han för mig att min älskare kommer till mig inom 24 timmar och ber om det. Min största glädje nu är att han faktiskt kom tillbaka till mig och föll på hans knän och bad om förlåtelse, och idag är vi glada. Har du något problem med din älskade? Vet inte vad jag ska göra? oroa dig inte mer för att Doctor Adodo kan ge dig en stavning för att få honom eller henne tillbaka. Med hjälp av en stava precis som han hjälpte mig. Kontakta Doctor Adodo idag via e-post för din stavning: Adodospelltemple@gmail.com eller ring eller lägg till honom på whatsapp på +2348107527833

    SvaraRadera
  140. Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr. Adodo har givit mig genom att hjälpa mig att få min ex tillbaka med sin magiska spell. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över D.Adodo email på internet förklarade jag min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men att Min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu för att min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Dr.Adodo verkligen är en riktig stavning. Behöver du hjälp då kontakten doktor anger nu via e-post: Adodospelltemple@gmail.com eller ring eller lägg till honom whatsapp +2348107527833

    SvaraRadera
  141. Misslyckades inte med att se ljuset. För din online-inledande.
    Oavsett var du är. Pengar, befogenheter, berömmelse och rikedom blir din titel på bara tre dagar.
    Om du är intresserad av att vara medlem i Illuminati brödraskapets huvudkontor på (USA) Email: (joinilluminati66@gmail.com)
    ring eller whats-app-agent genom den här kontakten ...
    +2348036148428

    Inget avstånd kan påverka vårt baphomets arbete.
    Kontakta oss på Viber App: +1(909)328-3827
    Bli inte lurad och akta dig för online-internet
    bedrägerier som hävdar att vara en av oss gör det säkert för dig
    Bekräfta först innan du gör en förfrågan ..

    SvaraRadera
  142. Här är för att vittna om vad den här stora stavningskastaren har gjort för mig. Jag tror aldrig på stavgjutning tills jag blev frestad att prova den. Jag och min man har haft mycket problem att leva tillsammans, han kommer alltid inte göra mig glad för att han har blivit kär i en annan dam utanför vårt äktenskap jag försökte min bäst att se till att min man lämnar den här kvinnan, men ju mer jag pratar med honom desto mer han gör att jag blev ledsen, så min äktenskap föll till skilsmässa eftersom han ger mig mer uppmärksamhet. Så med all denna smärta och ångest bestämde jag mig för att kontakta denna stavningskastare Spell-specialist för att se om saker kan träna mellan mig och min man igen. Denna stavningskastare Spell-specialist berättade för mig att min man verkligen är i ett stort pass eftersom han har blivit charmad med lite magi så han berättade för honom att göra allt som vanligt igen. han gick framåt och slog förtrollningen efter mig efter 3 dagar av stavning stava min man helt förändrats han kom och ber om ursäkt för att säga hur han behandlade mig att han själv, jag tackar verkligen Stavspecialisten att ta tillbaka min man till mig, jag vill ha er Alla att kontakta honom för dem som har några problem i samband med äktenskapsproblemet och förhållandeproblemen som han kommer att lösa det för dig. deras e-postadress är här: spellspecialistcaster937@gmail.com
    1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    (2) kärleksspell
    (3) Du vill vara befordrad på kontoret.
    (4) Du vill att kvinnor / män ska springa för dig.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) Du vill vara rik eller vinna en lotteri.
    (7) Du vill binda din make att vara din för evigt.
    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (9) Om du inte kan uppfylla din partner.
    (10) för att stoppa din skilsmässa.
    (11) om du vill skilja dig från din man
    (12) om du vill ha dina önskemål.
    (13) Graviditet stavar för att tänka barnet
    (14) Garanti du vinner oroliga rättsfall och skilsmässa oavsett scenen
    (15) Avbryt ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
    Återigen är e-postadressen spellspecialistcaster937@gmail.com
    Vad du än vill, kommer du att få det från Spell specialist. bara kontakta honom och förklara ditt problem för honom och bli löst.

    SvaraRadera
  143. Måste se

    God dag Alla, jag heter Anna, jag är från Rumänien, jag vill att världen ska veta om en stor stavningskrock som hjälper mig med mina livsproblem, min man lämnade mig 21 år efter äktenskapet, för att hans familj inte gillar mig, och han gick för att vara med en annan kvinna, jag och min son lida i över 21 år, fram till förra månaden när jag såg posten som en dam på nätet pratade om en stavningskastare som heter Dr Saheed, som hjälpt henne med sina problem, så jag måste kontakta den här mannen efter att han har sagt att mina problem är över, bara på mindre än 24 timmar ringde min man som lämnade mig i 21 år mig och ber mig att förlåta honom, och nu lever vi tillsammans lyckligt, jag är säger detta för att jag berättade för honom att jag kommer att dela varan nyheter på nätet för att folk ska veta och också komma till honom för hjälp också, så om du har någon form av problem, relation eller något mänskligt problem kontakta dr Saheed nu och få en lösning, Här är hans kontaktuppgifter. E-post: saheedtempleofsolution@gmail.com . För direktsamtal och Viber Chat: +27638836445.

    SvaraRadera
  144. UNDERBAR:

    Wooow, jag är Gloria Meyers, jag vill dela min livshistoria till världen om hur jag fick min man, framför allt jag fick min lycka tillbaka, jag menade en annons av en Dr Saheed på internet om hur han hjälper en kvinna att få hennes pojkvän tillbaka och också läka henne av hennes sjukdom, så jag måste kontakta honom för att hjälpa mig att återställa mitt äktenskap, min man lämnade mig i 17 års äktenskap, eftersom hans familj och vänner inte gillar mig, och de ber honom att få en annan kvinna, men när jag kontaktar Dr Saheed för hjälp berättade han för mig att han skulle slappna av att han skulle hjälpa mig, dr Saheed tog tillbaka min man som lämnade mig i 17 år på bara 24 timmar, det här är en kraftfull stava jag aldrig sett någonting som detta i mitt liv tog han tillbaka min man till mig på bara 24 timmar och berättade för mig att jag ska ha mitt eget barn, idag har jag en 1 årig baby, den här mannen är bra, jag sa till honom att jag kommer att dela med sig av hans goda arbeta till världen även på radiostationer, om någon behöver hjälp och vill kontakta honom, kan du nå honom via: Email: saheedtempleof solution@gmail.com, Direktsamtal och Viber Chat: +27638836445.

    SvaraRadera
  145. 1488/5000
    Vänligen läs och kontakta Dr Abo om du behöver en kraftfull kärleksspell för att fixa ditt trasiga förhållande .....
    Jag fick en skilsmässa från min man när jag var sex månader gravid med mitt andra barn. Vi hade argumenterat och kränkt nonstop sedan dagen vårt första barn var tänkt, ingen kärlek eller lita på honom längre så han skilde mig. Och alla dessa har jag försökt på alla sätt för att få tillbaka honom, jag försökte också göra några olika stavtrådar här i USA, men ingen av dem kunde ge Richard tillbaka till mig. Det var bara Dr Abo som garanterade mig en brådskande 48 timmars stavgjutning, och han försäkrar mig att min man kommer att vara med mig igen. Jag skriver för att tacka dig och tacka dig för att hålla dina löften och att använda dina begåvade och stora krafter för att få honom hemma. Jag var glad att veta att du är specialiserad på att återförena älskare. Tack sir, för att hjälpa mig genom de värsta tiderna i mitt liv, för att vara en så stor stavning och för att ge mig en kärleksspell som har gett mig så mycket glädje i mitt äktenskap. Min man är tillbaka och lovar att aldrig lämna mig igen. Om du tvivlar på hans förmåga, lita på mig. Du borde ta en chans. Det lönar sig på sätt som du aldrig ens kunde föreställa dig. Om du är deras just nu och du behöver en kraftfull och brådskande kärleksspell för att ta tillbaka din ex vänliga kontakta Dr. Abo just nu är han det enda svaret för att återställa ditt trasiga förhållande eller äktenskap. Abospelltemple@gmail.com
    Text eller ring honom (+1662) 967-1783

    SvaraRadera
  146. Jag heter Ahiga Audrey, jag bor i Ohio, USA och jag är glad att ha en härlig och omtänksam make med tre barn. Ett stort problem inträffade i min familj för ett år sedan, mellan mig och min man, så hemskt att han förde saken till domstolen för skilsmässa. Han sa att han aldrig skulle stanna hos mig igen, och att han inte älskade mig längre. Så han lämnade huset och fick mig och mina barn att gå igenom allvarliga smärtor. Jag försökte alla mina medel för att få honom tillbaka genom mycket tiggeri men inte alls. Slutligen bekräftade han att han hade fattat sitt beslut och han skulle aldrig se mig igen. På en freaky natt när jag kom tillbaka från jobbet mötte jag en vän av min som frågade min man. Jag förklarade allt för henne, så hon berättade för mig att det enda sättet jag kan få min man tillbaka är att besöka en stava chaser eftersom det verkligen fungerade för henne också. Men jag trodde aldrig på stavning, men jag hade inget annat val än att följa hennes råd. Hon gav mig e-postadressen till stavningskontrollen som är spellspecialistcaster937@gmail.com
    Så nästa morgon skickade jag ett mail till adressen hon gav mig och stavningsförsäkran om att jag kommer att få min man tillbaka om två dagar. Vilket fantastiskt uttalande !! LOL !!! Jag trodde aldrig så han talade till mig och berättade allt jag behövde göra. Nästa morgon, förvånansvärt, ringde min man som inte ringde mig i över ett år mig att komma tillbaka. Så fantastiskt rätt? Jo så så kom han tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han blev om ursäkt för sina misstag och för smärtan han orsakade mig och mina barn. Från och med den dagen har vårt förhållande varit starkare än tidigare. Tack för hjälpen från den här stora stavningskanalen. Mitt råd för alla där ute genom olika utmaningar är att kontakta denna stora man och precis som han gjorde för mig kommer han att lösa alla dina problem. Du kan skicka honom ett mail via den här e-postadressen. Jag lovade honom att jag skulle berätta för hela världen om hans magnifika krafter. om du befinner dig i något sådant tillstånd eller om du har något problem med att "ta tillbaka din ex. inte bara det han kan hjälpa dig
    1) Främjas i allt du gör.
    2) Tjäna bra pengar eller vinn en lotteri.
    3) uppnå framgång i affärer
    4) andliga problem.
    5) åtalas
    6) Leta efter din livspartner.
    7) få ett välbetalt jobb.
    8) Få kontroll över ditt äktenskap.
    9) få nytta och få attraktion från människor.
    10) förlora pengar.
    (11) läka alla sjukdomar. både härdbart och ohälsosamt precis som hiv / aids, cancer, något alls
    (12) löser graviditetsproblem och välsignar dig med barn.
    (13) Få ditt visum eller arbetstillstånd
    hans email igen adressen är igen spellspecialistcaster937@gmail.com

    SvaraRadera
  147. Vänligen läs och kontakta Dr Abo om du behöver en kraftfull kärleksspell för att fixa ditt trasiga förhållande .....
    Jag fick en skilsmässa från min man när jag var sex månader gravid med mitt andra barn. Vi hade argumenterat och kränkt nonstop sedan dagen vårt första barn var tänkt, ingen kärlek eller lita på honom längre så han skilde mig. Och alla dessa har jag försökt på alla sätt för att få tillbaka honom, jag försökte också göra några olika stavtrådar här i USA, men ingen av dem kunde ge Richard tillbaka till mig. Det var bara Dr Abo som garanterade mig en brådskande 48 timmars stavgjutning, och han försäkrar mig att min man kommer att vara med mig igen. Jag skriver för att tacka dig och tacka dig för att hålla dina löften och att använda dina begåvade och stora krafter för att få honom hemma. Jag var glad att veta att du är specialiserad på att återförena älskare. Tack sir, för att hjälpa mig genom de värsta tiderna i mitt liv, för att vara en så stor stavning och för att ge mig en kärleksspell som har gett mig så mycket glädje i mitt äktenskap. Min man är tillbaka och lovar att aldrig lämna mig igen. Om du tvivlar på hans förmåga, lita på mig. Du borde ta en chans. Det lönar sig på sätt som du aldrig ens kunde föreställa dig. Om du är deras just nu och du behöver en kraftfull och brådskande kärleksspell för att ta tillbaka din ex vänliga kontakta Dr. Abo just nu är han det enda svaret för att återställa ditt trasiga förhållande eller äktenskap. Abospelltemple@gmail.com
    Text eller ring honom (+1662) 967-1783.

    SvaraRadera
  148. Jag läste vittnesmål om en kärleksspell av Dr. Abo om hur han har hjälpt massor av att få tillbaka sina ex-älskare inom 48 timmar. Med vänliga hälsningar tänkte jag bara om det var riktigt och om den här mannen verkligen skulle kunna hjälpa till med att ta tillbaka min älskare som Jag älskar så mycket. Jag bestämde mig för att kontakta honom för att jag älskar min flickvän mycket och vi har varit ifrån varandra i några månader jag saknade henne så mycket, jag har försökt alla andra sätt att få henne tillbaka men kunde inte. Jag kontaktade Abospelltemple @ gmail. com och han berättade för mig att min ex kommer tillbaka till mig de närmaste 48 timmarna, dr. Abo släppte henne för att veta hur mycket jag älskade och ville ha henne. Och öppnade ögonen för att visa hur mycket vi har delat ihop. Min ex är nu tillbaka till mig igen. När jag skriver detta vittnesbörd just nu är jag den lyckligaste killen på jorden och jag och min flickvän lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än hur det var redan innan vi bröt upp. Allt tack går till Dr Abo för det alltför stora arbetet han har gjort för mig genom att hjälpa mig att komma tillbaka med min ex flickvän. Jag skulle vilja släppa Dr Abo e-postadress och hoppas du ser detta vittnesbörd och kontakta honom om du har något problem E-post honom: Abospelltemple @ gmail. com, ring honom / text honom på +1 (662) 967-1783.

    SvaraRadera
  149. GREAT ILLUMINATIBOTHERHOOD.

    Bli rik och berömd. Bli med idag för att styra världen.
    NYA MEDLEMSFÖRDELAR
    1. Kontantpris på 1.000.000 USD.
    2. Ny stilfull bil.
    3. ett hus
    4. Din månatliga semester i fem år (fullt betald).
    5. Fem år Golfmedlemskapspaket.
    6.V.I.P behandling på alla flygplatser runt om i världen, med vårt medlemskort.
    7.Access till Bohemian Grove.
    Om du vill gå med, vänligen kontakta oss illuminatibrothers999@gmail.com
    +44672288754

    SvaraRadera
  150. Allt tack till Dr Isikolo för kärleksspell som gjorde min skilsmässa make hemma

    Am Angela Baca Alosilla .. Är väldigt glad idag inte på grund av något annat än bara på grund av vad den här stora mannen kallade Dr. Isikolo gjorde för mig. Jag var så nere när min ex make lämnade mig. Jag kan bara inte tro det här nu är min ex man nu tillbaka till mig på knäna och presenterar en rubinro som ber mig att ta tillbaka honom och han kände sig otrogen och ledsen för att han lämnade mig och för att få mig att smärta efter skilsmässan. Och hela detta mirakel hände efter att jag beställde en brådskande 48 timmar från Dr Isikolo. Sir Jag är den lyckligaste kvinnan idag i hela denna stora värld. Dr Isikolo du gjorde det verkligen. Ja. Det är ett mirakel och evigt nöje och glädje för mig och min familj idag .. Tack sir för din dyrbara hjälp. Du är en äkta stavbräda och du kommer aldrig att glömmas för att göra mig en fulländad kvinna igen .. Du är min hjälte .. Barnen är glada att få sin pappa att komma hem för gott. kontakta honom om du behöver akut hjälp i ditt förhållande. E-post: isikolosolutionhome@gmail.com. ring eller Whatsapp eller Viber honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  151. Jag har hört och läst om bröstcancer och hur de härrör från bröstvävnad. Tyvärr har min moster blivit ett av offren och medan jag var så inriktad på att söka efter botemedel och förebyggande upptäckte jag vem som har hjälpt så många människor. Jag tyckte att det var roligt och kontaktade honom och nu var min faster, som fick sex veckor att leva för 4 år sedan, väl och hälsosam. Intresserad person bör kontakta honom via e-post. kahunahelp@yahoo.com Ring eller meddela honom på sin direktlinje +2348147400259

    SvaraRadera
  152. Hur jag fick min man tillbaka ... Jag heter LISA. Jag bor i Kanada, och jag blev gift för fyra månader sedan.
    Min man och jag har levt ett mycket lyckligt och härligt liv. Så som tid
    fortsatte jag började märka denna konstiga attityd som min man var
    besitter. Han gick nu ut med andra tjejer, i den mån han
    Jag hämtade inte längre mina samtal, och han sov inte ens i
    hus längre. Jag blev förvirrad och visste inte vad jag skulle göra. Så blev jag
    orolig och strandsatt, som medför så många tankar i mitt sinne, för jag
    har aldrig upplevt någonting som detta tidigare i mitt liv.
     Så jag bestämde mig för att besöka en stavbräda för att se om han kan hjälpa mig. Så
    omedelbart gick jag till internet där jag såg ett fantastiskt vittnesbörd om a
    spell caster som förde någons ex-älskare tillbaka, så jag
    kontaktade honom omedelbart och jag förklarade för honom alla mina problem och han
    berättade för mig att det blir väldigt lätt för honom att lösa, jämföra med dem
    som han har gjort tidigare. Och han gav mig också ett bevis på att jag verkligen är säker
    av hans arbete, och han försäkrade mig om att min man kommer tillbaka till mig
    omedelbart är han igenom med stavningen. Och han berättade också att jag skulle sätta alla mina
    lita på honom, och jag lydde honom verkligen. Så det var 8:00 på nästa
    på morgonen när jag var på väg att jobba, när jag fick min mans telefonsamtal,
    och han berättade för mig att han kom hem, och han bad om ursäkt för mig och
    berättade för mig att han är mycket ledsen för smärtan som han har kostat mig. Och efter
    några timmar senare kom han verkligen hemma, och det var så vi fortsatte
    vårt äktenskap med mycket kärlek och lycka, och vår kärlek var nu starkare
    än hur det var förut.

     då berättade han också för mig att en gång mitt hjärta har blivit lust till mig
    att jag borde gå och berätta om sitt arbete här på internet. Höger
    nu är jag den lyckligaste kvinnan på jorden idag när jag skriver detta vittnesbörd,
    och jag vill verkligen tacka dig för att få tillbaka min man och för
    föra glädje och kärlek till min familj. Han kan också kasta andra stavar som,
    stava för att bli gravid,
    stavar för pengar,
    stava för att få jobb,
    botemedel mot hiv-hjälpmedel,
    säkerhetsförlopp,
    stavar för läkning av sjukdom,
    och så så många andra

    KONTAKTA HEM NU PÅ DENNA E-POST

    Tack så mycket för att du tar dig tid att läsa igenom
    ,e-post. kahunahelp@yahoo.com ring eller meddela honom på sin direktlinje +2348147400259

    SvaraRadera
  153. Hej jag heter LEO MEG från england jag vet
    en stavningskastare
    som hjälpte mig när jag hade problem med
    min fru om du
    behöver rätt plats för att lösa dina problem
    kontakta
    Kahuna har rätt
    val. han är en
    stor man som har kastat stavar med
    år av
    erfarenhet. han kastade stavar för olika
    ändamål som
    (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    (2) om du alltid har dåliga drömmar
    (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
    (4) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) Du vill vara rik.
    (7) Du vill knyta din man / fru för att vara
    din för alltid.
    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (9) Växtskydd
    (10) Om du kan uppfylla din fru
    sex önskan på grund
    till låg erraktion.
    (11) om din menstruation vägrar att komma
    ut dagen det
    anta eller överflöden.
    (12) om ditt arbete vägrar att betala dina, människor
    på grund av dig?
    (13) lösa en markfråga och få tillbaka den.
    (14) Gjorde din familj Denny dig av din
    höger?
    (15) Låt folk lyda mina ord och göra mina
    som.
    (16) Har du ett lågt spermierantal?
    (17) Fall lösa E.T.C
    fritt att kontakta honom på
    kahunahelp@yahoo.com, ring eller meddela honom på sin direktlinje +2348147400259 om du behöver hjälp
    berätta för honom vad du behöver vara salva.

    SvaraRadera
  154. Love Spells- How I Got My Husband Back.Read more about Dr Sambo his contact details seen below: divinespellhome@gmail.com
    WhatsApp him now +1(267)527-9481

    My husband who departed from me 2 years ago started calling me and wanted us to get back Dr Sambo love spell made my husband to reconcile with me. When he came back he was all on me kissing and rubbing on me telling me how much he missed me and loves me, Dr Sambo is spectacular in repairing relationship! His work is wonderful, i am glad to let you all know that this spell caster have the power to bring lovers back. Because i am now happy with my husband. I highly recommending this service for those experiencing difficulties trying to restore there relationship. he is the real deal. you can reach Dr. Sambo his contact details seen below:

    divinespellhome@yahoo.com or divinespellhome@gmail.com
    WhatsApp him now +1(267)527-9481


    SvaraRadera
  155. Jag vill vittna om en stavningskastare som hjälper mig att återställa mitt brutna äktenskap efter att min man nästan skiljt mig för en annan kvinna, är glad idag att vi båda är tillsammans igen tack vare Dr.Excel, den stora stavningskastaren, kontakta Dr.Excel på hans mobilnummer eller lägg till honom på WhatsApp +1 (267) 527 3329 E-post Excellovespell@hotmail.com

    SvaraRadera
  156. Kära Herr / Fru,

    behöver du ett lån? Är du intresserad av att få någon form av lån?
    Eller är du ekonomiskt orolig? Har du en skuld att betala? Om ja,
    Vi ger ut lån till alla delar av världen. För att få ditt lån idag,
    Kontakta oss nu Via företaget E-postadress på: Mustafabello83@gmail.com


    Vi förväntar dig att du snabbt svarar, vi är till din tjänst.

    Vänliga hälsningar,
    Mustafa Bello
    M / D
    Kontakt: Mustafabello83@gmail.com
      För ditt lån idag är vi till din tjänst.

    SvaraRadera
  157. Jag har aldrig gråtit någon anledning eller till och med den dagen min man lämnade mig och mitt barn på grund av en annan kvinna, grät jag varje dag, jag bestämde mig för att leta efter lösningen på mitt förhållande och svaret kom till mig när jag såg Dr.Excel detaljer om internet och jag läste mycket goda vittnesmål om honom så jag kontaktade honom för hjälp och han kastade en kärleksspell som verkligen förändrar min mans tankar. Efter två dagar kom min man hem och ber om ursäkt för hans handlingar. kontakta Dr.Excel idag på hans email Excellovespell@hotmail.com ring eller lägg till honom på Whatsapp +1 (267) 527-3329

    SvaraRadera
  158. Idag är det verkligen en bra dag i mitt liv, jag har övervinnat och löser mitt problem med min pojkvän!
    Jag har gått igenom några dåliga tider med min pojkvän coz han bröt upp med mig på grund av en annan tjej som han träffade i affären, lämnade han huset och bryr sig aldrig om vår son Jag gjorde allt som möjligt tryna pratar känner till honom men han kommer inte även lyssna på någon! Min vän Alison presenterar mig för Dr.Excel en stavningskastare i Colorado och han förberedde en andlig kärleksspell på honom att han var under förtrollning från tjejen ..
    Min pojkvän kom tillbaka två dagar senare be om ursäkt och jag satt bara mållös Jag kunde inte säga något coz Jag blev förvånad över hur han har förändrats med hjälp av Dr.Excel och nu lämnar vi tillsammans med fred och kärlek vilket är vad jag har alltid velat, jag tror att det finns andra som går igenom relationsproblem, uppbrott och skilsmässa men uppmanar dig att kontakta Excel idag på Email excellovespell@hotmail.com eller chatta honom på WhatsApp +1 (267) 527 3329 coz det var vad jag gjorde.

    SvaraRadera
  159. Jag vill säga en mycket stor tack till DR Isikolo för att hjälpa mig att ta tillbaka prinsen i mitt liv tillbaka. Jag blev så förvånad den 1 januari 2015, min pojkvän som jag var förlovad till och vi skulle vara gift i mars berättade att han inte längre var intresserad av relationen. jag kände mig förbannad för mitt långsiktiga förhållande att bara hamna så. Min partner skar bort alla kontakter med mig. jag visste aldrig att en kompis hade intresse för min man och hon gick så långt i kontakt med en stavningskrock för hjälp att få honom från mig. När jag såg ett vittnesbörd om DR Isikolo, översteprästen för alla de registrerade stavningskasterna över hela världen, berättade han för mig allt och hur den andra damen kontaktade en annan stavningskastare. Han berättade att jag inte skulle oroa mig om att i 48 timmar kommer min situation att sorteras. jag hade bara tro, lita på och tro på honom att han verkligen kommer att göra det för mig. Lol och se 48 timmar senare ringde Williams för att säga att han var ledsen och att det var djävulens arbete. nu är jag glad. snälla jag vill berätta för hela världen att DR Isikolo är den bästa stavningskastaren och du kan maila honom på isikolosolutionhome@gmail.com. ring eller Whatsapp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  160. Min man lämnade till Nederländerna förra sex månaderna och därefter vägrade han att komma hem jag ringde och jag ringde och han fortsatte då direkt jag hade något nytt fel någonstans jag letade efter hjälp från vertikalt till horisontellt och ändå till ingen nytta. Jag grät och grät men hon kom inte tillbaka till mig. den 21 september tog jag upp min dator för att få förslag form var som helst så jag kan då kom jag över isikolosolutionhome@gmail.com men för att säga det faktum att jag ville göra någonting för att få min fru tillbaka, har jag fortfarande tvivel på att detta kan fungera för att jag inte tror på overtro. Svaret jag fick var slående att min man hade blivit spellbound av en annan kvinna. Jag skrek hjälp men han sa inte oroa sig. Detta är vad jag borde göra och jag gjorde. till min största överraskning 48 timmar klockan den 23 september ringde min man och han grät till mig och inte veta vad jag ska göra jag byter in i tårar men med glädje. så jag kommer att använda det här mediet för att uppmana varje enskild själ med problem av något slag, försök och kontakta det här e-postmeddelandet. isikolosolutionhome@gmail.com. ring eller Whatsapp honom på +2348133261196 Great DR ISIKOLO ÄR EN PROBLEMLÖSNING.

    SvaraRadera
  161. Jag heter Cabrera Ochoa Manuel, Utan respekt för dig och dina stavar måste jag göra detta vittnesbörd känt för alla. Jag har varit på andra stavhjul utan att se något resultat. Jag ville bara att jag kom till dig tidigare, jag fick det bästa av dig. Min ex fru var borta i ett år och jag gick överallt och andra stavhjul för hjälp men inget resultat tills min vän presenterade mig för Dr Mudodo Efter att kärleksspell var klar fick jag äntligen ett samtal från honom. Hans stavar fungerade underverk och min fru är tillbaka med full av kärlek. Det är ett mirakel! hon kom plötsligt tillbaka med blommor och sa att jag skulle förlåta henne, jag var verkligen flabbergastad och chockad när min fru knepade och bad om förlåtelse och att jag skulle acceptera ryggen. Jag är verkligen kortfattad av ord och glad, du är en Gud skickas till mig och hela min familj .. Och nu är jag en glad man igen. Tack så mycket Dr Mudodo För alla som letar efter en riktig stavningskastare, kontakta Dr Mudodo på Mudodospelltemple@gmail.com eller ring / dra honom på +1 (306) 993-9253.

    SvaraRadera
  162. Hej gråter du att din man har lämnat dig och barnen till en annan kvinna, du behöver inte gråta längre eftersom jag var i samma position tills jag hörde om Dr Mudodo hur han har hjälp så många människor i deras relation idag jag kan djärvt rekommendera Dr, Mudodo till alla som behöver hjälp. Han misslyckades inte med mig, jag tror också att han inte kan misslyckas med dig också. Han är verkligen en mirakelarbetare. Jag har försökt så många stavhjul och psykiska efter att min älskare lämnade mig. Dr Mudodo var den enda stavningskastaren som kunde hjälpa mig. Förvisso är det här verkligen ett välståndstempel där du kan få tillbaka din ex-älskare. Dr Mudodo kastade en kärleksspell och min make förändrades för gott, han gjorde henne till en bättre kvinna och distanserade alla hennes hemliga älskare. Jag är glad att ha en enad familj, det kunde inte vara möjligt utan Dr Mudodos ansträngning. Min man är tillbaka med full av kärlek och uppriktighet. Gör kontakt med Dr Mudodo för relationshjälp Skicka honom till;
    mudodospelltemple@gmail.com eller ring / whatsapp honom på +1(306)993-9253. och dela ett underbart vittnesbörd precis som jag.

    SvaraRadera
  163. Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som doktor Excel har gjort för mig genom att hjälpa mig att få min man tillbaka med sin magiska kärleksspell. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över doktorens excel-e-postadress på internet förklarade jag min situation för honom och sökte sedan sin hjälp, men att Min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu för att min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Doctor Excel verkligen är en riktig stavningskastare. Behöver du hjälp då kontakten doktor Excel via e-post: Excellovespell@gmail.com ring honom på +1 (859) 429 1007

    SvaraRadera
  164. Jag visste aldrig att stavar är riktiga, jag trodde att de var alla skam och falska tills jag träffades med excel! jag heter crystal reagan jag vill vittna om handlingarna av en stavningsman som hjälper till med att föra min ex pojkvän tillbaka till mig med sin kärleksspell, vi bröt upp för månader sedan och jag hade gett upp visste jag att han aldrig kommer att komma tillbaka för att han är fick flirtens frihet som han vill men allt som slutar när jag träffade detta excel här i Lund gjorde han denna kärlek stavning och rolig kom min pojkvän tillbaka och slutar misshandla så allt tack vare Excel. Jag kommer att släppa sin kontakt för att han är riktig! E-post excellovespell@hotmail.com ring honom +1 (859) 429 1007

    SvaraRadera
  165. Jag är Maris, och jag är här på denna sida för att tacka DrAgbazara för det bra arbete han gjorde för att få mitt förhållande tillbaka på rätt spår. Jag själv och min älskare hade någon tvist som ledde till vår uppbrott. Men genom hjälp av Dr.Agbazara kunde jag få tillbaka henne inom 48 timmar av den anledningen kommer jag att släppa kontaktinformationen för Dr.Agbazara på den här sidan för de som behöver sin hjälp att kontakta honom på Whatsapp via ( +2348104102662 ) eller email: ( agbazara@gmail.com )

    SvaraRadera
  166. Jag trodde aldrig på stavhjul förrän mitt liv föll ifrån när min älskare på 5 år bestämde mig för att kalla det sluta. Jag var så förödad att jag hade en olycka som lämnade mig bedridden. Efter 8 månaders känslomässig smärta och languish introducerade min vän mig till en viss stavningskastare, det här var efter att jag har blivit scammed av olika falska stavningskastare kallad dr ini, dr evu och dr ewatu. Jag presenterades för Dr Isikolo. På mindre än 3 dagar såg jag underverk, min älskare kom tillbaka till mig och mitt liv kom tillbaka precis som ett färdigt pussel. Är så glad. Dr Isikolo har alla slags stavar från graviditet till kärlek, från anställning till visum lotteri vinnande. Han har stava för att sluta skilja sig, stava för att få någon att se attraktiv och andra. Här är hans kontakt för seriösa sinniga människor, det kan vara till hjälp .... isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp honom på +2348133261196. Underbar Dr Isikolo. Tack så mycket, jag är så tacksam som du räddade mitt liv.

    SvaraRadera
  167. Jag skulle inte vilja köra någon med min kommentar och vittnesbörd, men jag skulle vilja att de skulle snälla läsa min kommentar så att de kommer att kunna hitta en lösning på deras trasiga relation. Månader sedan bodde jag ett ensamstående liv tills jag läste en artikel på en blogg om Dr.EXCEL och hans förmåga att återställa brutna förhållanden och äktenskap. Efter att ha läst artikeln bestämde jag mig för att kontakta Dr.EXCEL genom hans kontaktuppgifter såg jag på artikeln som är +1 (859) 429 1007 och hans e-postadress Excellovespell@gmail.com Inom några timmar som jag kontaktade Dr.EXCEL fick jag en Ring från min älskare söker förlåtelse från mig alla på grund av kärleksspell.

    SvaraRadera
  168. Det här är den mest underbara sak jag någonsin har upplevt, och jag måste dela detta stora vittnesbörd, jag vill bara säga tack till Dr Isikolo för att ta mig tid för att hjälpa mig att kasta stavningen som tog tillbaka min ex make, jag heter Beatrice Modi , Jag vill dela mitt vittnesbörd och min lycka med er alla på den här sidan, förra året lämnade min man mig för en annan kvinna på hans arbetsplats och han övergav mig och mina två (2) barn, allt var så svårt för mig och barn eftersom jag älskar honom så mycket, så jag såg DR Isikolo vittnesmål, om hur han har hjälpt damer att komma dit man tillbaka så jag kontaktade honom och han hjälper mig att kasta en returstavning för min man och nästa dag min mannen lämnade den andra kvinnan och han kom tillbaka till mig och bad om förlåtelse med så mycket kärlek och omsorg. Jag kommer aldrig att glömma den hjälp som DR Isikolo gav mig och mina barn. om du är här behöver du hjälp för att få dig älskare tillbaka kan du kontakta honom via det här mejlet ärikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WHATSAPP honom på +2348133261196, jag är ett levande vittnesbörd om hans makt

    SvaraRadera
  169. Hej, jag är så exalterad att mitt brutna äktenskap har återställts och min man är tillbaka efter att han lämnade mig och våra 2 barn till en annan kvinna. Efter 8 års äktenskap har jag och min man varit i ett skel eller det andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var slut och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågar mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt av sorger och smärtor eftersom jag var verkligen kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och vill alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp online och jag kom över en webbplats som föreslog att Dr Mohammed kan hjälpa till att få ex tillbaka snabbt . Så jag kände att jag skulle ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en (Love spell) för mig. 28 timmar senare ringde min man verkligen till mig och berättade för mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan som han fick mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än vad det var förut, Allt tack vare Dr Mohammed. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min historia på internet som Dr Mohammed verklig och kraftfull stavning som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens besvär, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttat till en annan kvinna, gråta inte längre, kontakta den här kraftfulla stavningskanalen nu. Här är hans kontakt: Maila honom på: monicaspiritualtemple@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägga till honom på Whats-app: +2348134493948

    SvaraRadera
  170. Fantastiskt kärleksspell för att komma tillbaka med din partner och åtgärda ditt brutna förhållande

    Glad helg från mig Mirela Vjeko. Min man bröt upp med mig för 3 månader sedan och tvingade mig att skriva under skilsmässapapper, och jag var helt hjärtbruten. Och jag kunde inte komma tillbaka i någon form emotionellt. Jag tackar gud för den här häpnadsväckande och strålande stavningskastern som kom till min räddning. Wow! Denna stavningskastare har hjälpt mig så mycket. Dr Isikolo garanterade mig en brådskande 48 timmars stavgjutning, som jag accepterade den. Chockerande! den här månaden den 23 december 2018 ringde min man tillbaka med mycket ursäkter efter 48 timmar, vilket han försäkrade mig, och han gjorde allt för att dra tillbaka skilsmässapapirerna som tidigare var igång med kraften i denna mirakel-arbetsförstörare. Vissa människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern, botar cancer och annan sjukdom, tack så mycket så mycket för Herren för dina kraftfulla trollformler. uttryck är inte tillräckliga för att säga tack. E-post Dr Isikolo Nu för brådskande kärlek Stav isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  171. Hello everyone my name is Joan from Poland, i never ever believed in spell until i met a spell man called Dr.Excel who helped me cast a spell that brought back my ex-husband to me within 48 hours. Dr.Excel spells works beyond my imaginations and today i am happily married and he’s now fully committed to me! What more can i say rather than to say thank you Dr.Excel for being there for me. Contact Dr.Excel today and your relationship issues will never remain the same. YOU CAN CONTACT Dr.Excel VIA EMAIL: Excellovespell@gmail.com CALL or whatspp HIM ON +2348107527833 visit his website http://excellovespell.website2.me/

    SvaraRadera
  172. Hello everyone my name is Joan from Poland, i never ever believed in spell until i met a spell man called Dr.Excel who helped me cast a spell that brought back my ex-husband to me within 48 hours. Dr.Excel spells works beyond my imaginations and today i am happily married and he’s now fully committed to me! What more can i say rather than to say thank you Dr.Excel for being there for me. Contact Dr.Excel today and your relationship issues will never remain the same. YOU CAN CONTACT Dr.Excel VIA EMAIL: Excellovespell@gmail.com CALL or whatspp HIM ON +2348107527833 visit his website http://excellovespell.website2.me/

    SvaraRadera
  173. Jag är så glad att saker och ting äntligen har fungerat mellan mig och min pojkvän! Jag heter Sanita från Scania och det kommer gärna att meddela världen om Dr.Excel lösningen på dina relationer problem, min pojkvän lämnade mig för en annan tjej på sin arbetsplats då kontaktade jag en stavningskast som heter Excel på e-post: Excellovespell@gmail.com och inom 48 timmar var allt mitt problem borta för att han kom tillbaka till mig och bad om ursäkt för att söka förlåtelse. Du kan också ringa till DrExcel +1 (859) 429 1007 hemsida http://excellovespell.website2.me/

    SvaraRadera
  174. Jag ger ett vittnesbörd om Dr.Isikolo. jag vann 100 000 euro i min lek lotteri, jag tog ett råd från någon person som pratade om denna stora stavningskrock heter Dr Isikolo personen lade ett vittnesbörd på en blogg som säger hur Dr Odion hjälpte honom att vinna lotteriet genom att skicka honom det vinnande numret jag var nyfiken och jag trodde att det var allt skämt inte förrän jag kontaktade denna stavningskrock för att själv veta hur det här arbetet medför att jag har spenderat mycket att köpa biljetter och jag vinner aldrig. Jag kontaktade honom och han berättade för mig det nödvändiga som måste göras och jag gjorde det och han berättade för mig att vänta på 3days och verkligen gav han mig vinnande nummer för att spela lotteriet som jag gjorde, kan du tro att mitt namn var först bland vinnare. Han berättade för mig (min son, allt jag behöver dig att göra för mig är att du delar dessa vittnesmål mot andra så att de också kan vinna lotteriet eftersom jag inte har mycket tid att stava på internet) det är därför jag är dela detta vittnesbörd med dig att om du vill vinna lotteri så är det här sättet att tips på nätet kan hjälpa dig, du kan kontakta honom via det här e-postmeddelandet isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196 är det enda svaret på det du problem med att vinna lotteriet

    SvaraRadera
  175. Jag heter Elizabeth James, är från USA, jag är här för att vittna om det goda arbetet med AROZA SPELL CASTER & SPIRITUAL TEMPLE.
    Jag har varit äktenskap i tio bra år och inget barn och och min man hotade att skilja mig och gifta mig med en annan kvinna.
    Jag träffar en vän som presenterade mig för Dr Aroza som hjälper till att ställa en stavning och jag var gravid och lever nu lyckligt med min man och barn.
    Passerar du genom problem som .....
    Andliga problem
    Traditionella ritualer
    Äktenskapsproblem
    Pengar stavar
    Barreness
    Skilsmässa lösningar
    Attraktion
    Sysselsättning
    Rättsfall
    Revevge
    Hälsoproblem
    Känner du att du inte har någon framtid?
    Har du förlorat iver för livet?
    Känner du att du förlorar den?
    Ständigt drabbar du av otur?
    Söker du kärlek, vänskap vill ha en förälskad älskare att återvända eller en nuvarande älskare att begå?
    Kontakta sedan AROZA SPELL CASTER & SPIRITUAL TEMPLE
    Ring eller WhatsApp 79267785378
    E-post. arozatemple@gmail.com
    Skype. Aroza tempel
    Facebook: Arozatemple2

    SvaraRadera
  176. I have been casting spells for many years and I have helped many people, I might be able to help you too. I am honest, and I genuinely care for all the clients who choose me to cast a spell for them.


    If you have any questions about Love, Money, curse, protection, bad luck, divorce, court cases, or about me please call or email me. I really want you to feel comfortable before moving forward with any spells, or other services. I will take the time to explain things to you and provide you with honest advice, to what is best for your situation. I will not pressure you into having a spell cast, I will leave that decision up to you, and when or if you decide to move forward, I might be able to help you.
    I will respect your Privacy. I will not seek to obtain any of your personal information beyond what you might voluntarily offer and all information you might give me including emails, phone numbers and photos will remain private and confidential.
    I perform my Rituals only at night between the hours of 0.00 - 0.59 (South African time) lasting 1 hour but of course, this depends on the nature of the ritual, some rituals might take hours and can also become necessary to be performed at specials places like; flowing streams, cemeteries and other places dictated by the gods.
    I do not want anyone to be under any illusions about my spells and its numerous rituals. Real and effective Voodoo is no child's play, it is expensive because, after the rituals, I will have to destroy all the materials involved by fire and the ashes scattered over a flowing stream or river.
    You will get what you seek.But please understand this might take a lot of time and that individual results may vary. contact +27663492930, greatogudugu@gmail.com

    Herbal cure for Following DISEASES,this is not scam is 100% Real.

    -HPV
    -DIABETES
    -PENIS ENLARGEMENT AND WEAK ERECTION
    -VIRGINA PROBLEM
    -WHOOPING COUGH
    - HEPATITIS B
    -FORDYCE SPOT
    -COLD SORE
    -ALS
    -LOWER RESPIRATORY INFECTION
    -LOW SPERM COUNT
    -MRSA(METHICILLIN-RESISTANT STAPHYLOCOCCUS AUREUS
    -ZIKA VIRUS
    -HIV
    -STROKE
    -IMPOTENCE
    -PILE
    -HYPERTENSION
    -LOW SPERM COUNT
    -MENOPAUSE DISEASE
    -ASTHMA
    -CANCER
    -BARENESS/INFERTILITY
    -PCOS
    -SHINGLES
    -VIRAL HEPATITIS/HEPATITIS B
    -FIBROID
    -ASTHMA
    -SICKLE CELL
    -TINNITUS
    -BARENESS/INFERTILITY
    -DIARRHEA and so on...

    SvaraRadera
  177. Många har skrivit artiklar om hur de hjälpte sig av en stavningskastare, men jag är mycket tacksam för den här stora stavningskramen som förde min ex make till mig. Detta vittnesbörd är en sann historia och jag heter Elena Toni. När jag kom i kontakt med denna man var också genom ett vittnesbörd om honom och jag har också stött på många vittnesmål om hur han har hjälpt andra med sitt liv. Att komma tillbaka med en ex är en av de mest inre känslorna som många människor skulle vilja uppleva, särskilt eftersom de minnen med vår ex alltid skymmer vårt sinne när någon annan gör några av de saker som vi tidigare brukade göra. Jag var ensamstående förälder i nästan 6 år och även om min ex make var långt ifrån mina barn önskar jag än en dag att han kommer tillbaka till mig. Den här läkare som jag kände igen som doktor Odunga hjälpte mig med mina önskningar och jag är glad att säga att jag är tillbaka med min före detta man och jag är väldigt glad att dela vittnesbörd med alla så att de också kan träffa den här stora läkaren och lösa deras problem. Jag vet inte vad andra kan känna för att få sin ex tillbaka i sitt liv, men jag vet alltid att det finns en välsignelse i förklädnad med bara en enda återkoppling med ex. Om du vill lyckas komma tillbaka med din ex, kontakta den här stora stavningskanalen på isikolosolutionhome@gmail.com. Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196 och dela ett fantastiskt vittnesbörd för precis som jag

    SvaraRadera
  178. Dr Isikolo, du är verkligen en mirakelarbetare. Jag har försökt så många stavhjul och psykiska efter att min man lämnade mig och berättade för mig att gå och se advokaten för skilsmässan bara för att hans mamma, min svärmor var inte till stöd för vårt äktenskap, hon hatade mig för nej anledning och behandlade mig som en outcast, min man har varit på min sida sedan vi giftades tidigt i år och plötsligt ändrade han helt och började lyssna på sin mamma för att skilja mig. Jag har försökt så många stavbrott för hjälp men det fanns inget resultat efter att jag slösat bort mycket pengar, jag fortsatte att försöka eftersom jag älskade min man så mycket och aldrig ville förlora honom. Efter några dagar kom jag över Dr. Isikolo-kontakten på internet och bara Dr. Isikolo var den enda stavningskastaren som kunde garantera mig en brådskande 48 timmars kärleksspellgjutning .. och han försäkrade mig om att min man kommer tillbaka .. Jag litade på Dr Isikolo och det var mer än en dröm att se min man tillbaka till mitt liv med mycket ursäkter och kärlek den 24 januari i år 2019 .... Och han var ångerfull för alla sina felaktiga handlingar, även min mamma svärfar kom med sina vänner som bad mig att förlåta henne att hon aldrig visste varför hon hatade mig. Det är verkligen ett mirakel tempel. Veta mer om Dr Isikolo via hans isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196. Herr Jag är tacksam för att återställa fred i mitt hem

    SvaraRadera
  179. Är väldigt glad att berätta för var och en för att höra mitt vittnesbörd kommer att säga. är Tracy
    Johnson från United States, är en sjuksköterska, den här berättelsen om mitt älsklingsliv. Jag har varit
    gift för 4 år och på femte året av mitt äktenskap hade en annan kvinna
    att ta min älskare ifrån mig och min man lämnade mig och barnen och vi
    har lidit i 2 år tills jag träffade en post där den här mannen Dr Kakuta har
    hjälpte någon och jag bestämde mig för att försöka hjälpa mig med min älskare
    hemma och tro mig jag skickar bara min bild till honom och min
    man och efter 48 timmar som han har sagt till mig, såg jag en bil körde in i
    hus och se det var min man och han har kommit till mig och barnen och
    Det är därför jag är glad att göra var och en av er i likhet med det här
    man och få din älskare tillbaka till dig själv. Du kan kontakta honom med det här
    e-postadress {gethelp05@gmail.com eller ringa +2348147400259

    SvaraRadera
  180. Är väldigt glad att berätta för var och en för att höra mitt vittnesbörd kommer att säga. är Tracy
    Johnson från United States, är en sjuksköterska, den här berättelsen om mitt älsklingsliv. Jag har varit
    gift för 4 år och på femte året av mitt äktenskap hade en annan kvinna
    att ta min älskare ifrån mig och min man lämnade mig och barnen och vi
    har lidit i 2 år tills jag träffade en post där den här mannen Dr Kakuta har
    hjälpte någon och jag bestämde mig för att försöka hjälpa mig med min älskare
    hemma och tro mig jag skickar bara min bild till honom och min
    man och efter 48 timmar som han har sagt till mig, såg jag en bil körde in i
    hus och se det var min man och han har kommit till mig och barnen och
    Det är därför jag är glad att göra var och en av er i likhet med det här
    man och få din älskare tillbaka till dig själv. Du kan kontakta honom med det här
    e-postadress {gethelp05@gmail.com eller ringa +2348147400259

    SvaraRadera
  181. Detta är den mest underbara sak jag någonsin har upplevt, och jag behöver dela detta stora vittnesbörd, jag vill bara säga tack till Dr Isikolo för att ta mig tid för att hjälpa mig att kasta den stava som tog tillbaka min före detta man, jag heter Ana Mateovic , Jag vill dela mitt vittnesbörd och min lycka med er alla på denna sida, förra året lämnade min man mig till en annan kvinna på hans arbetsplats och han övergav mig och mina två barn, allt var så svårt för mig och barn eftersom jag älskar honom så mycket, så jag såg DR Isikologos vittnesbörd om hur han har hjälpt damer att komma dit mannen tillbaka så jag kontaktade honom och han hjälper mig att kasta en avkastning för min man och nästa dag min mannen lämnade den andra kvinnan och han kom tillbaka till mig och bad om förlåtelse med så mycket kärlek och omsorg. Jag kommer aldrig att glömma den hjälp som DR Isikolo gav mig och mina barn. om du är här behöver du hjälp för att få dig älskare tillbaka kan du kontakta honom via det här mejlet ärikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196, jag är ett levande vittnesbörd om hans makt.

    SvaraRadera
  182. TESTIMONI PÅ HUR JAG VAR HÄRLIGT. Jag var gift vid 26 och försökte omedelbart bli gravid. När jag inte kunde tänka mig

    hade blodprov för fertilitet och fick veta att jag hade ett FSH (follikelstimulerande hormon) av 54 och skulle inte kunna

    ha barn. Även om läkarna visste att jag hade diagnostiserats med Hashimoto's thyroidit sedan 20 år, ingen

    störde att kontrollera mina sköldkörtelnivåer. min TSH mättes vid .001. Min Synthroid dosering sänktes. en vän råder mig till

    kontakta en Herbal Doctor Ilekhojie som hjälper till med fertilitet med hennes medicin, jag samlade hennes kontakt och förklara min

    situation för henne hon förberedde mig en örtmedicin som jag tog som beskriver jag av henne. blev gravid väldigt snabbt, jag

    hade en lyckad graviditet. Jag har min baby mars 2015. att bli gravid vid 35 års ålder med mitt andra barn i maj 2017, tack

    mamma, det här är hennes emailkontakt om du behöver hennes hjälp, gethelp05@gmail.com, du kan maila honom om du behöver hjälp

    i ditt förhållande eller något annat fall.
    1) kärleksspell
    2) Lost Love Spells
    3) Skilsmässa Spells
    4) Äktenskapsstavar
    botemedel för cancer,
    ASTMA,
    IMPOTENS,

    Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
    genom gethelp05@gmail.com eller ring eller whatsapp honom sin direkta linje +2348147400259

    SvaraRadera
  183. TESTIMONI PÅ HUR JAG VAR HÄRLIGT. Jag var gift vid 26 och försökte omedelbart bli gravid. När jag inte kunde tänka mig

    hade blodprov för fertilitet och fick veta att jag hade ett FSH (follikelstimulerande hormon) av 54 och skulle inte kunna

    ha barn. Även om läkarna visste att jag hade diagnostiserats med Hashimoto's thyroidit sedan 20 år, ingen

    störde att kontrollera mina sköldkörtelnivåer. min TSH mättes vid .001. Min Synthroid dosering sänktes. en vän råder mig till

    kontakta en Herbal Doctor Ilekhojie som hjälper till med fertilitet med hennes medicin, jag samlade hennes kontakt och förklara min

    situation för henne hon förberedde mig en örtmedicin som jag tog som beskriver jag av henne. blev gravid väldigt snabbt, jag

    hade en lyckad graviditet. Jag har min baby mars 2015. att bli gravid vid 35 års ålder med mitt andra barn i maj 2017, tack

    mamma, det här är hennes emailkontakt om du behöver hennes hjälp, gethelp05@gmail.com, du kan maila honom om du behöver hjälp

    i ditt förhållande eller något annat fall.
    1) kärleksspell
    2) Lost Love Spells
    3) Skilsmässa Spells
    4) Äktenskapsstavar
    botemedel för cancer,
    ASTMA,
    IMPOTENS,

    Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
    genom gethelp05@gmail.com eller ring eller whatsapp honom sin direkta linje +2348147400259

    SvaraRadera
  184. Jag vill bara att hela världen ska veta om den här stavningskastaren jag träffade för en tid sedan, jag kan inte säga allt han har gjort för mig.

    min fru lämnade mig för 3 år sedan kvar med mina barn jag surfar genom nätet när jag träffade den här underbara människans vittnesbörd

    online bestämde jag mig för att försöka och min fru är tillbaka till mig nu och vi är lyckligtvis gift igen eftersom det är för mycket att sätta

    I skrivande är allt jag kan säga tack så mycket, väldigt glad, och han försäkrade mig om att han gör mycket stavning
    Inklusive
    Kärleksförtrollning
    Power Spell
    Framgångsstavning
    Sjukdomsstavning
    Graviditetsspell
    Äktenskapsstavning
    Jobbstavning
    Skyddsstavning
    Vinn domstolsdomstävet
    Luck Spell etc. du behöver hans hjälp kontakta honom på det här meddelandet
    adress gethelp05@gmail.com eller ring +2348147400259 och diskutera ditt problem med honom. Han är en bra man och jag kommer för alltid

    var tacksam mot honom.
    tack.

    SvaraRadera
  185. Fantastiskt kärlek lpell att komma tillbaka med din partner och fixa ditt trasiga förhållande

    Min man bröt upp med mig för 3 månader sedan och tvingade mig att skriva under skilsmässa papper, och jag var helt hjärtbruten. Och jag kunde inte komma tillbaka i någon form emotionellt. Jag tackar gud för den här häpnadsväckande och strålande stavningskastern som kom till min räddning. Wow! Denna stavningskastare har hjälpt mig så mycket. Dr Isikolo garanterade mig en brådskande 48 timmars stavgjutning, som jag accepterade den. Chockerande! den här månaden den 18 FEBRUAR 2019 ringde min man tillbaka med massor av ursäkter efter 48 timmar som han försäkrade mig, och han gjorde allt som var möjligt för att dra tillbaka skilsmässapapirerna som tidigare var igång med kraften i denna mirakel-arbetsspellare. Några människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, några vittnade om att han återställer livmoderhals, botar cancer och annan sjukdom, tack så mycket så mycket för Herren för dina kraftfulla stavar. uttryck är inte tillräckliga för att säga tack. email Dr Isikolo Nu för brådskande kärleksspell isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  186. HUR JAG HAR GJUT MIN HUSBAND BAKA HEM MED HJÄLP AV EN VERKLIG OCH KRAFTIG SPELLARE, Dr Isikolo CALL / WHATSAPP +2348133261196. Jag heter Doris Antonio, jag tog nästan mitt liv på grund av min man som lämnade mig och slutade välja mina samtal som svarade på mina mail och mina meddelanden. Han sa att han inte litar på mig längre, jag försökte övertyga och be honom, men han kommer inte att tro eller svara mig förrän vi hade en kamp och bröt upp i 6 månader, då förstår jag att jag inte kan leva utan honom på grund av kärlek jag har för honom. Jag försökte allt för att få honom tillbaka, men inte fungerade för mig, några falska stavhjul scammed mig och gick bort med mina pengar tills jag kom över den här mannen som heter Dr Isikolo, han hjälpte mig att ställa en stava för mig och se min man kom tillbaka efter 48 timmar bad mig om förlåtelse, blev jag så förvånad över att stavbräda som Dr Isikolo fortfarande finns. Om någon här behöver hjälp, med all uppriktighet, kontakta Dr Isikolo idag På isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  187. MÅSTE LÄSAS

    Hej Alla jag heter Tonia, jag vill dela min historia till världen om hur jag fick tillbaka min ex man med kärleksspell, jag har lidit ensam med min lilla dotter i 9 år, min man lämnade mig och följde en annan kvinna, jag letade efter hjälp överallt Ingen kunde hjälpa mig, förrän i förra månaden såg jag annonsen av en kvinna från Tyskland och pratade om Dr Ogundele. Den här mannen är väldigt kraftfull, han har makt att göra någonting, han tog min man till mig med hans stavning var jag så glad och jag sa till honom att jag kommer att dela sitt namn till världen för att folk ska känna honom. Dr Ogudele tog tillbaka min man som lämnade mig i 9 år på bara 24 timmar, den här mannen är super kraftig, jag vill informera dig där ute som har relation eller någon form av problem, kontakta dr Ogundele till och han kommer att hjälpa precis som han hjälper mig. Här är hans kontaktuppgifter för dem som vill kontakta honom för lösning Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com WhatsApp och Viber Chat: +27638836445.

    SvaraRadera
  188. Varje gång jag tittar tillbaka på vad som hänt med mig kommer jag alltid att uppskatta den stora dr Akhen (Akheretemple@yahoo.com) för det han har gjort för mig. Den här stavningskanalen tog tillbaka min finans, som lämnade mig utan anledning. Jag träffade den stora stavningskastaren och han berättade allt jag behöver göra! Nu är glad att Dr Akhere tog tillbaka honom och han älskar mig mer än han brukade! Du kan också kontakta honom på sin aktiva e-postadress (Akheretemple@yahoo.com) eller lägga till honom på Whats-app: +2348129175848 ......

    SvaraRadera
  189. Varje gång jag tittar tillbaka på vad som hänt med mig kommer jag alltid att uppskatta den stora dr Akhen (Akheretemple@yahoo.com) för det han har gjort för mig. Den här stavningskanalen tog tillbaka min finans, som lämnade mig utan anledning. Jag träffade den stora stavningskastaren och han berättade allt jag behöver göra! Nu är glad att Dr Akhere tog tillbaka honom och han älskar mig mer än han brukade! Du kan också kontakta honom på sin aktiva e-postadress (Akheretemple@yahoo.com) eller lägga till honom på Whats-app: +2348129175848 ......

    SvaraRadera
  190. Varje gång jag tittar tillbaka på vad som hänt med mig kommer jag alltid att uppskatta den stora dr Akhen (Akheretemple@yahoo.com) för det han har gjort för mig. Den här stavningskanalen tog tillbaka min finans, som lämnade mig utan anledning. Jag träffade den stora stavningskastaren och han berättade allt jag behöver göra! Nu är glad att Dr Akhere tog tillbaka honom och han älskar mig mer än han brukade! Du kan också kontakta honom på sin aktiva e-postadress (Akheretemple@yahoo.com) eller lägga till honom på Whats-app: +2348129175848 ......

    SvaraRadera
  191. Detta är ett vittnesbörd som jag kommer att berätta för var och en att höra. jag har varit gift fyra 4 år och i femte år av mitt äktenskap måste en annan kvinna ta min älskare ifrån mig och min man lämnade mig och barnen och vi har lidit i 2 år tills jag träffade ett inlägg där den här mannen Dr.Wealthy har hjälpt någon och jag bestämde mig för att försöka hjälpa mig att ta med min älskare hemma och tro mig, jag skickade bara min bild till honom och min man och efter 48 timmar som han har sagt till mig såg jag en bil körde in i hus och se det var min man och han har kommit till mig och barnen och det är därför jag är glad att göra var och en av er i likhet med att träffa den här mannen och få din älskare tillbaka till dig själv. Hans email: wealthylovespell@gmail.com. ELLER KAN DU LÄGGA UPP HEM UPP PÅ WHATSAPP ANVÄNDA DETTA MOBILNUMMER +2348164728160.

    SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.