lördag 25 maj 2013

Säkert apropå nåt

Betraktar bilder i en liten pocketbok vid namn Walderstens Instagram.Från Walderstens Online Gallery

8 kommentarer:

 1. Många saker där som får ögat att leka semikolon:
  ;)

  SvaraRadera
 2. mp-kongress, schlaugismen mot partiledningen ser ut att bli 10 - 0.
  L.

  SvaraRadera
 3. Inte riktigt 10-0. I så fall hade det blivit 30 timmar istället för 35.
  AK

  SvaraRadera
 4. Ps Och frågan är vad det kommer innebära i praktiken - en utredning som ursäkt för att slippa opinionsbildning? Den här frågan har ju varit uppe på varenda kongress de senaste åren utan att partiledningen tagit tag i den. Och frågan är hur man ens driver frågor man själv inte tror på. För att skapa opinion vill det till ett innerligt engagemang och innerlig övertygelse. Detta är ju fullkomligt bakvänt. Först väljer man "ledare" och i steg två ska man försöka tvinga på dessa grön ideologi. Varför inte börja i rätt ände. Passande nog måste jag nu skriva ordet examination för att bevisa att jag inte är en robot. Precis vad folkhögskoleläraren hade behövt genomgå innan uppdraget.
  AK

  SvaraRadera
 5. Waldersten är underbar, en fågel viskade att Birger kommer att intervjua honom efter sommaren i Kunskapskanalens En bok, en författare. Kul!

  SvaraRadera
 6. Den här bloggen har blivit Heja-Ja Birger -blogg; vad han än skriver är det toppen.
  Tråkigt.

  SvaraRadera
 7. Undrar om Waldersten och Folke är samma person? Jag tog bilder på Folkes små lappar på Södermalm för några år sedan. Stilen är väldigt lik. Det har varit tyst från Folke ett tag nu. Saknar Folke! Han förgyllde vardagen med sin skruvade små kommentarer på lyktstolparna. Kolla gärna likheterna:
  http://tinyurl.com/nbwr7xs

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.