lördag 1 september 2012

Varifrån kommer ni?

Varifrån kommer ni som tittar in på den här bloggen?

Tja, ni kommer mestadels från Sverige, dessutom en del från USA (600 förra veckan), Norge, Danmark, Tyskland, Holland, Ryssland, Frankrike, Finland och Irland. Australiensarna hoppade över förra veckan.

I höst landar det 2500:e inlägget och inom snar framtid kommer den 30 000:e kommentaren. Den som skriver just den erbjuds att välja en bok som present - antingen Svarta oliver och gröna drömmar eller Gud älskar att färdas i en rosa Cadillac.

5 kommentarer:

 1. BS: "Australiensarna hoppade över förra veckan".

  Idag vid halvåttatiden så var det en besökare från Belrose, New South Wales och en från Nakhon Ratchasima (Thailand).

  SvaraRadera
 2. BS: Australiensarna hoppade över förra veckan.


  Idag vid halvåttatiden så var det en besökare från Belrose, New South Wales och en från Nakhon Ratchasima Thailand.

  SvaraRadera
 3. Ahmed, jo så är det emellanåt, men jag tror att det i en del fall beror på misstag att man hamnat på bloggen. I typ Australien vet jag ungefär vilka vilka som är inne och läser med taskig googleöversättning. Ibland blir den så marig att läsare mejlar och frågar vad sjutton jag menar...

  Fördelen med en del läsare på alla möjliga ställen på planeten är att man nog kan få gratis husrum om man besöker deras länder, nackelen är att jag försöker hålla mig inom ramarna för ett koldioxidkonto så resandet är starkt begränsat.

  SvaraRadera
 4. 1933 resp 2860.
  Ser på min karta att det finns läsare i Algeriet …?
  Lilleman

  SvaraRadera
 5. Eric, cykelkompis kanske? (Det förekommer ju att man hamnar fel också, för några år sedan fick jag en jättetopp med besökare från Nya Zeland. Hade tydligen nämnt något namn som också var en superkändis i MZ...  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.