fredag 24 augusti 2012

Panel om massmördare och samhällsförminskare

Ganska tätt har det blivit i sommar med extra nyhetspaneler för min del. På väg  dit nu, det lär bli den ordinarie uppsättningen med Ursula och Towe. Sosse och moderat, men ganska lyhörda och ibland kritiska mot sina partier.
 Med samhällsförminskare menar jag sådana som vill att samhälle, utbildning och individens frihet skall underställas "Näringslivets" önskemål.

7 kommentarer:

 1. Mycket blurr om Breivik och Quick men Sluggos inlägg om moderaternas utbildningssyn var en tiopoängare.

  SvaraRadera
 2. SVT:s hemsidor är verkligen förvirrande, nu hittar man inte panelerna, rätt var det är finns de där igen. Konstigt är det.

  SvaraRadera
 3. Haha, klart du gillar estetiska ämnen i skolan till skillnad från moderaterna. Robert Schlaug är en av världens bästa digitalfotokonstnärer och Gottfrid Schlaug forskar på musikens goda effekter på hjärnan och själv är du en jäkel på att snickra, eller hur?
  Minibigos

  SvaraRadera
 4. Om det bara var Moderaternas utbildningssyn - och inte deras kultursyn, samhällssyn, ...
  De är samhällsförminskare när det gäller allt.
  Deras påhejare kommer att jubla när nattväktarstaten står klar, men champagnen kommer att förbli odrucken eftersom gatorna är då så osäkra att deras rutanställda pigor inte kommer fram för att hälla upp den.

  SvaraRadera
 5. 01:52

  Birger kan snickra, mura, odla och paddla, utöver att skriva, dikta och hålla intressanta anföranden om författare, tonkonst, scenkonst, bildkonst, ja nästan allt.

  Det enda som väntar på att klarna är frågan om andlighet kontra ateism. Där skulle nog Karen Armstrongs bok "Historien om Gud" (Forum 1995) kunna komma till pass.

  SvaraRadera
 6. Minibigos, nja, jag är duglig, men inte en jäkel på att snickra. I övrigt var det rätt.
  Anonym 01:52 - har läst den.
  Fred: ungefär så...

  SvaraRadera
 7. Tipset Historien om Gud var nog inte från 01:52.

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.