söndag 8 april 2012

Grill för vapenmånglare

Ser i bladet att det varit några lönsamma hopp från Försvarsdepartementet till den så kallade försvarsindustrin. Nu när grillsäsongen tar sin början finns en förgylld grill att konsumera för de rädda pojkar som måste klä sig i groteska löner. Grillen kostar inte mer än en knapp månadslön för den som jobbar hårt för att kränga vapen.

Den förste mer kända sossen som lämnade politiken och blev vapenmånglare var Jan Nygren - den gamle SSU-ordföranden som jobbade hårt för att få gymnasieelever att tro att en röst på S var en röst mot JAS och för en mycket, mycket restriktiv vapenexport.

4 kommentarer:

 1. Är du förvånad? Nej, inte jag heller. Dessa historier finns det otaliga av, där munnen säger en sak, men kroppen gör en annan.

  Ett exempel är Monsanto o dess chefer. Har du lust att uppmärksamma detta företag, som kontrollerar födan så monumentalt?

  /Rickard Danilda

  SvaraRadera
 2. Skriv gärna om Monsanto, bara det inte blir det gamla vanliga tramset om GMO.

  SvaraRadera
 3. Sossarna är duktiga på att tala med dubbel tunga. Det är de andra också ibland, men S utmärker sig särskilt.

  SvaraRadera
 4. Tillvaron är varken svart eller vit, den är grå. Det upptäcker man som politiker. Det är bara väljarna som tror någonting annat.

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.