söndag 26 februari 2012

Ovanligt otroligt

Jag läser rubriken i DN: "Ovanligt söt,vacker och lik sin mamma". Den som anses vara ovanligt söt är den nyfödda prinsessan. Jag undrar vad vanligt söt är och vid vilken grad man övergår till att bli ovanligt söt.

Vidare hörde jag Christer Björkman säga att man gjort otroligt mycket för att påtala att man i Azerbajdzjan inte bör behandla människor alltför illa när man skall bereda plats för nybyggd arena för Eurovision Song Contest. Jag undrar vad troligt mycket hade varit.

När jag nu läser vad jag skrivit undrar jag om om det är ovanligt eller otroligt dumt av mig att du som läsare fått del av dessa undringar i jakt på vad jag ska delge världen idag...

Passar på att citera ett pressmeddelande från MP, som i utropar följande, med anledning av beslut i socialutskottet: "Alla omsorgstagare kan nu vara säkra på att de alltid får den vård som behövs." Vad menas med alla? Vad menas med alltid? Vad menas med säkra? Ibland undrar man om det är kusiner till Boxer-Robert som är PR-chef i partierna.

Hoppas i alla fall att söndagen blir fin. Det sägs att det skall bli fint väder och vår i luften. Paprikorna börjar redan ta fart. Det är mer verkstad och mindre prat i de där små fröerna än i hela riksdagen. Dom är grönare också. Ha en bra söndag.

6 kommentarer:

 1. DET VAR EN RÄLIGT STORER TUPP DEN GUBBEN SKAFFAT SIG

  SvaraRadera
 2. Oftast är frör från olika växter inom gulskalan,oavsett detta så kan paprikafrö ge upphov till både gröna,röda och oranga frukter.
  Ett förhållande som borde kvalificera till ett forskningsuppdrag inom genussfären.

  SvaraRadera
 3. Kanske är alla hästar ohemma hos PR-chefen.

  SvaraRadera
 4. Det er ikke så ofte man stopper opp og tenker over hva det er folk faktisk sier. Når man gjør det, og begynner å faktisk SE språket, så kan man få en del aha-opplevelser. Hadde vi gjort dette mye mer, hadde våre politikere fått en mer krevende jobb!

  SvaraRadera
 5. Lik sin mamma? Men kronprinsessan är ju varken vacker eller söt. Hen är av kunglig börd. Det är hela saken. Hyckleri som hyckleri. Blir så trött på det.

  SvaraRadera
 6. Underbart sista stycke Birger! De är ett sant nöje att läsa din blogg. Jag hoppas att du aldrig lägger ner den! //Niclas

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.