fredag 24 februari 2012

Kunskapskanalen fredag 19.00
Samtal med Stina Lundberg Dabrowski

Hon blev Stina med hela teve-publiken. Hon gjorde en kanonintervju med Margret Thatcher. Hon gjorde närgångna intervjuer. Frågade Michel Jacksons syster om hon var oskuld. Blev minst sagt irriterad på Bo Lundgren i en partiledarintervju.
Nu har hon skrivit en bok om misslyckade intervjuer, sitt liv och om hur man skall närma sig "smärtpunkten" hos den man intervjuar.  Ikväll är det min tur att intervjua Stina, kanske har jag lärt mig något av det hon som proffs lärt ut i sin bok. Jag vill prata med henne om allt från LSD och hur det kändes när hennes 60-årige far flyttade ihop med en artonåring till hur hon tror att det känns att bli intervjuad enligt de råd hon själv ger.
Repris vid midnatt samt lördag 09.00.

Så här kunde det se ut när Stina intervjuade:PS! Nästkommande samtal i Kunskapskanalen blir den 8 mars: Något jag sett fram emot i flera år, nämligen om albatrossen och denna fantastiska fågels liv.

Tillägg fredag kväll: Så här blev det. 

3 kommentarer:

 1. Det där var en riktigt, riktigt bra intervju som kom riktigt riktigt nära Stina som nog kände att hon inte gärna ville vara med om samma sorts intervju som hon själv lär ut att man skall göra! Fin, vänlig stämning med mycket nerv!
  L

  SvaraRadera
 2. Ojsan va tunga suckar det kom från Stina!

  SvaraRadera
 3. Stina borde ha sagt till Thatcher att Englands imperie byggande var knappast en sak av godhet, och att Hitler ville ha en tysk imperie inspirerat av just England.

  / 1984

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.