Thursday, 1 December 2011

Inlägg om Durban i Newsmill

Har ett inlägg om Durban på Newsmill. Finns här. Klimatskeptikerna har kastat sig över artikeln i vanlig ordning.

PS!
På Newsmill skriver förresten Annika Nordgren Christensen (f.d miljöpartistisk riksdagsledamot) och hennes kollega på Newsmill (P.M.Nilsson) dels att  "M behöver Miljöpartiets framtidsgloria och MP behöver Moderaternas ekonomiskpolitiska trovärdighet"
dels att "klimat och miljö är väl integrerade i alla partier och MP:s framväxt som det nya FP - det förnuftiga valet för folk i stan - gör det relevant att studera M:s trevare gentemot MP."

Jaha. MP som det nya FP. Dags för Gustav och Åsa att vakna upp innan det blir en allmän uppfattning!

3 comments:

  1. Hej Birger, vore det inte bra om MP etablerar sig som "det förnuftiga valet för folk i stan"? :)

    ReplyDelete
  2. Hej Annika, jodå, det är kanon, men det var ju bara det att det ni kopplade det ni menar vara förnuft till Folkpartiet. Det ni tycks mena med förnuft är Natomedlemskap, mer kärnkraft och än mer frihet för kapital, där Sverige redan utmärker sig som ett eldorado. Ett parti som inte förmår skilja på frihet för fysiska personer och frihet för juridiska personer uppfattar kopplar jag inte ihop med förnuft utan med ekonomistisk fundamentalism.

    ReplyDelete
  3. Nejdu, det är allt en vantolkning:) "MP:s framväxt som det nya FP - det förnuftiga valet för folk i stan" betyder just precis det; att FP för många i stan har framstått som det förnuftiga valet (och att MP kan ta den platsen).

    ReplyDelete

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.