söndag 9 oktober 2011

Våra liv

God morgon, det är höst på väg. Funderar på att även de största och rikaste och förnämaste så småningom kan drabbas av det som inga pengar eller status rår på. När budskapet sänkt skatt och mer pengar till konsumtion blir huvudnummer är det bara att skaka på huvudet.

9 kommentarer:

 1. Vilken vacker video du valde ... Och livet ÄR rättvist... och vackert.

  SvaraRadera
 2. På samma sätt som tillvaron är oändlig utåt, så är den det även inåt. Lennart Nilssons fotografikonst antyder detta. Det är bara tekniken som sätter gränsen. En gräns som ständigt flyttas bortåt.

  Tänk om det är så, att demens inte är en sjukdom, annat än i våra åsikter. Tänk om det är så, att den demente bara har upptäckt andra världar, vilka är osynliga för oss andra?

  Med "majoritetens rätt" bestämmer vi vad som ska anses vara normalt. Sedan försöker vi med mediciner få de andra att anpassa sig och se samma värld som vi ser.

  Kanske vi, som är vårdare av anhörig, mer skulle inrikta oss på att hjälpa de dementa på deras planhalva.

  Gt

  SvaraRadera
 3. Gt

  Är jag dement?

  Natten till i dag, så ställdes ett brinnande stearinljus framför mig på en vit yta. Jag är snart 70 år och kommer att berätta och kommer att fortsätta att berätta om vad som händer mig.
  Jag tror att det är bättre att andra tolkar mina drömmar, än att jag själv gör det.
  Om ni inte kommer er för så kommer jag inte att kunna hålla mig!

  SvaraRadera
 4. Ingela Wall har något ätt meddela! Så bra.

  SvaraRadera
 5. Hej,

  Jag antar att du redan sett videon, men den är för bra för att inte tipsas om igen:

  http://www.youtube.com/watch?v=F-QA2rkpBSY&feature=relmfu

  Tack för en bra blogg!

  SvaraRadera
 6. Shit vad Alliansen, främst Reinfeldt, fullständigt krossar Romson i miljödebatten! Eller vad säger ni, inte kan väl ni Romson/BS-fan vara nöjda?

  SvaraRadera
 7. 09:42 har rätt.

  Alliansen + dess drabant SD gick fräckt fram med sin kärnkraft. Inte ett ord om den fruktansvärda baksidan.

  Hur många Tjernobyl ska staplas framför deras näsor, innan de fattar?

  Romson sa inte särskilt mycket om det.

  Gt

  SvaraRadera
 8. 09:42 tipsas om denna hemsida:

  www.grona-partiet.se

  SvaraRadera
 9. Anonym 09:43: Åsa Romson var så bra som jag vet att hon är när hon inte slarvat med förberedelser. Förmodligen var det ett genombrott i teve, från att ha varit komplement till Gustav så steg hon fram som jämbördig. Dessutom har hon den gröna grund som de tidigare rören valde bort. Hennes konstaterande att det är konsumtionen som skall räknas - när man tittar på ett lands utsläpp av koldioxid - var välkommet. De gröna tycks vakna till liv efter den fadda smaken som växte efter Peter och Marias anpassning till de övriga partiernas gamla världsbild.

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.