måndag 11 april 2011

Måndag förmiddag...


Måndag förmiddag, tidningarna är lästa, helgens mejlskörd är genomgången och upplägget inför en föreläsning på högskolan i Borås om entreprenörskap och hållbar utveckling är avklarad. Allt till ljudet av fågelsången som vårlikt landar i öronen.  

Funderar över tre saker medan de nymalda förmiddagskaffet bryggs inför dagens övriga utmaningar...
  • Är det verkligen rimligt att alla finska grundskoleelever måste läsa svenska? Jag tycker inte det. Trots att jag därmed, i denna fråga, hamnar på samma åsikt som Sannfinländarna. Det sägs att man är populist om man tycker så som finländare. Är man populist som svensk också?
  • Jag förfasas över att anti-köttlobbyn nått riksdagen, utropar Roger Tiefensee (C) med anledning av att frågan om kött lagts på riksdagens bord. Jag förfasas över att en man som förfasas över detta kan sitta i riksdagen där han borde förfasas över en massa andra saker.
  • Är den hysteriskt dåliga hanteringen av frågan om antibiotikaresistenta bakterier det slutgiltiga beviset på den rådande marknadsekonomins brister? Ser fram mot att samtala om frågan i Kunskapskanalen så småningom.

49 kommentarer:

  1. Ja, Tiefensee verkar vara en lustig prick. Som att politik är lekstuga.

    Här är min replik Visst är köttkonsumtionen problematisk! samt artikeln av mig och Jonas Paulsson som debatten började med: Feg riksdag vill inte minska köttkonsumtionen.

    SvaraRadera
  2. Själv tänker jag inte ens fundera på att dra ner min köttkonsumtion förrän all form av "djurrätts"-terrorism upphört under minst ett år.

    SvaraRadera
  3. Till Anonym 14:23
    Intressant och djupt ställningstagande att motivet till att äta kött är att människor som kämpar för djurens rätt gör det med våld (för det är väl det som är terrorism). Själv ska jag inte sluta slå min fru förrän all form av terrorism riktad mot kvinnor upphört under minst ett år.

    SvaraRadera
  4. Bra svar, mitt i prick, av Henrik Spovin!

    Sedan kan man förfasas över att kärnkraftsanhängarna med Överste Kärnkraftskramaren i spetsen tycks ha gått under jorden. Det hade ju annars varit strongt av dem att komma igen och argumentera om den fina teknik de företräder.

    De behöver ju bara säga att Sverige inte är Japan. Eller att varje katastrof gör att nästa reaktorprojekt blir ännu säkrare.

    Och, att "vi följer utvecklingen noga".

    Men de har kanske inte fegat. De har kanske börjat meditera istället, och just nu planerar en vallfärd till något kloster.

    SvaraRadera
  5. Själv tycker jag att sannfinländarna verkar ha väldigt bra åsikter. Enligt Wikipedia är deras åsikter som följer:

    * Progressive taxation and the welfare state
    * Opposition to the European Union and to admission to NATO
    * Abolition of mandatory Swedish on all levels of education
    * Decentralization of municipal government
    * State support for rural regions
    * Reductions in foreign aid
    * Strict limits on asylum-seekers
    * Increased state investment in infrastructure and industry
    * Pro-industry environmental policy
    * Tax cuts for small businesses
    * Tougher punishment for crime
    * Support to those arts promoting Finnish identity


    Låter utmärkt alltihopa tycker jag.

    SvaraRadera
  6. Sannfinländarna (en bättre översättning av partinamnet vore Urfinländarna) driver även frågan om ett förnyat valsystem i Finland (med 3% spärr, och att partier som inte kommer in i två val måste läggas ner).

    SvaraRadera
  7. Så sannfinländarna vill knäböja sig för NATO. Nej tack skulle jag säga och detsamma till konst som stödjer finsk identitet. Ingen nation har speciellt intressant identitet, fram med annat.

    SvaraRadera
  8. Det är väl valfritt att läsa svenska i Finland sedan flera år? 2006 eller något sådant?

    Däremot finns den lagstiftade möjligheten att läsa svenska för alla som vill. Om jag fattat det rätt.

    Motsvarande gäller självklart för finska för den finlandssvenska befolkningen.

    SvaraRadera
  9. Henrik Spovin:
    Tillskillnad från dig anser inte jag att människor någonsin kan likställas med djur. Kan bara konstatera att du på det sättet som du behandlar din fru har relationen människa-djur som referensram. Det säger det mesta!

    Men hur tycker du att vi ska gå tillväga när vi bekämpar "djurrätts"-terrorism? Vi har försökt, och fortsätter, med alla demokratiska och med rättstaten förenliga insatser. Men terrorn fortsätter! Enda lösningen jag kan se är att vi agerar i direkt motsats mot deras mål, då kanske vi får ett stopp. Därför kommer jag fortsätta äta minst lika mycket kött som idag tills all form "djurrätts"-terrorism upphört.

    SvaraRadera
  10. Anonym 07.30: Vi människor är djur. Visst är det svårt att likställa något som redan är lika.

    Du som exempel verkar bara lite mindre mänsklig än de flesta andra människodjur då du uppenbarligen har någon slags felkoppling i din empatiska förmåga.

    Männikans hantering av jorden och livet omkring oss (andra människor givetvis inkluderade) är den värsta terrorism den här världen har att skåda.

    Antropocentrism är en farsot. Respekt för liv ger en bättre värld. Ensidigt fokus på människans behov skapar enorma problem också för vår egen överlevnad.

    SvaraRadera
  11. Det var väl den ryske filosofen och skriftställaren Leo Tolstoj (1828-1910) som sa: "Så länge det finns slakterier, så länge finns det krig".

    Vördnaden för livet måste ta plats i våra hjärtan, om det någonsin ska bli fred på jorden.

    www.vegan.se
    www.vegetarian.se
    www.vildasnan.se

    SvaraRadera

  12. Jag är privat, aktieägare i banken och direktör för
    flera företag på platsen. Jag är en mamma i affärer. jag
    en mycket viktig huvudstad. Du är också en bra privat moral,
    ärlig och pålitlig, Efter en intervju med en av mina rådgivare
    Vi best ämde o ss för att göra lån från 750.000 euro
    upp till 900.000 euro för att hjälpa människor som har tyvärr
    har inte tillgång till bankerna sina svåra förhållanden att uppfylla, så här
    Min email för mer information:luciana.salvatore147@gmail.com

    SvaraRadera

  13. Jag är privat, aktieägare i banken och direktör för
    flera företag på platsen. Jag är en mamma i affärer. jag
    en mycket viktig huvudstad. Du är också en bra privat moral,
    ärlig och pålitlig, Efter en intervju med en av mina rådgivare
    Vi best ämde o ss för att göra lån från 750.000 euro
    upp till 900.000 euro för att hjälpa människor som har tyvärr
    har inte tillgång till bankerna sina svåra förhållanden att uppfylla, så här
    Min email för mer information:luciana.salvatore147@gmail.com

    SvaraRadera


  14. Jag är privat, aktieägare i banken och direktör för flera företag på platsen. Jag är en mamma i affärer. jag en mycket viktig huvudstad. Du är också en bra privat moral, ärlig och pålitlig, Efter en intervju med en av mina rådgivare Vi bestämde o ss för att göra lån från 750.000 euro upp till 150.00000 euro för att hjälpa människor som har tyvärr har inte tillgång till bankerna sina svåra förhållanden att uppfylla, så här Min email för mer information:luciana.salvatore147@gmail.com

    SvaraRadera

  15. erbjuder lån till 750.000 euro 48h

    Jag är privat, aktieägare i banken och direktör för flera företag på platsen. Jag är en mamma i affärer. jag en mycket viktig huvudstad. Du är också en bra privat moral, ärlig och pålitlig, Efter en intervju med en av mina rådgivare Vi bestämde o ss för att göra lån från 750.000 euro upp till 150.00000 euro för att hjälpa människor som har tyvärr har inte tillgång till bankerna sina svåra förhållanden att uppfylla, så här Min email för mer information:luciana.salvatore147@gmail.com

    SvaraRadera
  16. Jag är privat, aktieägare i banken och direktör för flera företag på platsen. Jag är en mamma i affärer. jag en mycket viktig huvudstad. Du är också en bra privat moral, ärlig och pålitlig, Efter en intervju med en av mina rådgivare Vi bestämde o ss för att göra lån från 750.000 euro upp till 150.00000 euro för att hjälpa människor som har tyvärr har inte tillgång till bankerna sina svåra förhållanden att uppfylla, så här Min email för mer information:luciana.salvatore147@gmail.com

    SvaraRadera
  17. förändra livet? Vi erbjuder lån till 750.000 kr 20 000.000 kr personer

    Kom dina finansiella problemen

    E-post: luciana.salvatore147@gmail.com

    Du behöver en akut lån? utan långdragen process? Du vill köpa en bil? renovera din lägenhet? av ett projekt? att förändra livet? Vi erbjuder lån till 750.000 kr 20 000.000 kr personer som är i behov med en ränta på tre procent 3% återbetalas under 35 år gammal. Kontakta mig luciana.salvatore147@gmail.com

    E-post: luciana.salvatore147@gmail.com

    SvaraRadera
  18. luciana.salvatore147@gmail.com Hej Herr och Fru Jag gör lån till individer som sträcker sig från 75.000 € till 6500.000 € , jag erbjuder privata investeringar och vilken typ av lån som helst. Dessutom gör jag korta, medellånga och långfristiga lån. Mina transaktioner är försäkrade av en bank som ger säkerhet för den senare, alla med en 3% ränta. Om du är intresserad, vänligen kontakta mig för alla dina önskemål och förslag om räntesats och betalningar enligt din kapacitet. Kontakta mig via mail: luciana.salvatore147@gmail.com

    SvaraRadera
  19. Get rich today and take the risk of transforming your own life.Try and get an ATM card blank today (CLIFFORD JACKSON) of cliffordhackerspays@gmail.com and be among the lucky ones who are benefiting from this card. This ATM card in white set is capable of hacking into any ATM anywhere in the world. I have to know about this ATM card when I was looking for work online about a month ago..It has really changed my life forever and now I can say I'm rich because I am a living testimony. The less money I get in a day with this card is $ 8,000.Every now and then keep pumping money into my account. Although illegal, there is no risk of being caught, as it is programmed so that it can not track, but also has a technique that makes it impossible for the CCTV to detect you..For details on how to get yours today, email hackers: cliffordhackerspays@gmail.com

    SvaraRadera

  20. luciana.salvatore147@gmail.com Hej Herr och Fru Jag gör lån till individer som sträcker sig från 75.000 € till 6500.000 € , jag erbjuder privata investeringar och vilken typ av lån som helst. Dessutom gör jag korta, medellånga och långfristiga lån. Mina transaktioner är försäkrade av en bank som ger säkerhet för den senare, alla med en 3% ränta. Om du är intresserad, vänligen kontakta mig för alla dina önskemål och förslag om räntesats och betalningar enligt din kapacitet. Kontakta mig via mail: luciana.salvatore147@gmail.com

    SvaraRadera

  21. luciana.salvatore147@gmail.com Hej Herr och Fru Jag gör lån till individer som sträcker sig från 75.000 € till 6500.000 € , jag erbjuder privata investeringar och vilken typ av lån som helst. Dessutom gör jag korta, medellånga och långfristiga lån. Mina transaktioner är försäkrade av en bank som ger säkerhet för den senare, alla med en 3% ränta. Om du är intresserad, vänligen kontakta mig för alla dina önskemål och förslag om räntesats och betalningar enligt din kapacitet. Kontakta mig via mail: luciana.salvatore147@gmail.com

    SvaraRadera

  22. luciana.salvatore147@gmail.com Hej Herr och Fru Jag gör lån till individer som sträcker sig från 75.000 € till 6500.000 € , jag erbjuder privata investeringar och vilken typ av lån som helst. Dessutom gör jag korta, medellånga och långfristiga lån. Mina transaktioner är försäkrade av en bank som ger säkerhet för den senare, alla med en 3% ränta. Om du är intresserad, vänligen kontakta mig för alla dina önskemål och förslag om räntesats och betalningar enligt din kapacitet. Kontakta mig via mail: luciana.salvatore147@gmail.com

    SvaraRadera

  23. luciana.salvatore147@gmail.com Hej Herr och Fru Jag gör lån till individer som sträcker sig från 75.000 € till 6500.000 € , jag erbjuder privata investeringar och vilken typ av lån som helst. Dessutom gör jag korta, medellånga och långfristiga lån. Mina transaktioner är försäkrade av en bank som ger säkerhet för den senare, alla med en 3% ränta. Om du är intresserad, vänligen kontakta mig för alla dina önskemål och förslag om räntesats och betalningar enligt din kapacitet. Kontakta mig via mail: luciana.salvatore147@gmail.com

    SvaraRadera

  24. förändra livet? Vi erbjuder lån till 750.000 kr 20 000.000 kr personer

    Du behöver en akut lån? utan långdragen process? Du vill köpa en bil? renovera din lägenhet? av ett projekt? att förändra livet? Vi erbjuder lån till 750.000 kr 20 000.000 kr personer som är i behov med en ränta på tre procent 3% återbetalas under 35 år gammal. Kontakta mig
    E-post:luciana.salvatore147@gmail.com

    SvaraRadera

  25. förändra livet? Vi erbjuder lån till 750.000 kr 20 000.000 kr personer

    Du behöver en akut lån? utan långdragen process? Du vill köpa en bil? renovera din lägenhet? av ett projekt? att förändra livet? Vi erbjuder lån till 750.000 kr 20 000.000 kr personer som är i behov med en ränta på tre procent 3% återbetalas under 35 år gammal. Kontakta mig
    E-post:luciana.salvatore147@gmail.com

    SvaraRadera
  26. förändra livet? Vi erbjuder lån till 750.000 kr 20 000.000 kr personer

    Du behöver en akut lån? utan långdragen process? Du vill köpa en bil? renovera din lägenhet? av ett projekt? att förändra livet? Vi erbjuder lån till 750.000 kr 20 000.000 kr personer som är i behov med en ränta på tre procent 3% återbetalas under 35 år gammal. Kontakta mig
    E-post:luciana.salvatore147@gmail.com

    SvaraRadera
  27. Att få ett legitimt lån har alltid varit ett stort problem För kunder som har ekonomiskt problem och behöver lösningar på det. Frågan om kredit och säkerhet är något som kunderna alltid är oroliga för när de söker lån från en legitim långivare. Men .. vi har gjort skillnaden i utlåningsindustrin. Vi kan ordna ett lån från intervallet $ 5.000.00 USD till $ 500.000.000.00 USD så låg som 3% intresse Vänligen svara genast på det här mejlet: billjohnson.loanfirm011@gmail.com

    Våra tjänster omfattar följande:

    Skuldkonsolidering

    Andra hypotekslån

    Business Loans

    Personliga lån

    Internationella lån

    Lån för alla slags

    Familjelån
    Vi finansierar småskaliga låneföretag, mellanhänder, småskaliga finansinstitut för att vi har obegränsad kapital. För mer information om att skaffa ett lån kontakta oss, vänligen svara genast på det här mejlet: billjohnson.loanfirm011@gmail.com

    Mr Bill Johnson

    SvaraRadera
  28. förändra livet? Vi erbjuder lån till 750.000 kr 20 000.000 kr personer

    Du behöver en akut lån? utan långdragen process? Du vill köpa en bil? renovera din lägenhet? av ett projekt? att förändra livet? Vi erbjuder lån till 750.000 kr 20 000.000 kr personer som är i behov med en ränta på tre procent 3% återbetalas under 35 år gammal. Kontakta mig
    E-post:luciana.salvatore147@ gmail.com

    SvaraRadera
  29. Jag är privat, aktieägare i banken och direktör för flera företag på platsen. Jag är en mamma i affärer. jag en mycket viktig huvudstad. Du är också en bra privat moral, ärlig och pålitlig, Efter en intervju med en av mina rådgivare Vi bestämde o ss för att göra lån från 750.000 euro upp till 150.00000 euro för att hjälpa människor som har tyvärr har inte tillgång till bankerna sina svåra förhållanden att uppfylla, så här Min email för mer information:luciana.salvatore147@gmail.com
    Eller kontakta mig via Whatsapp: +228 96 51 20 64

    SvaraRadera
  30. Jag är privat, aktieägare i banken och direktör för flera företag på platsen. Jag är en mamma i affärer. jag en mycket viktig huvudstad. Du är också en bra privat moral, ärlig och pålitlig, Efter en intervju med en av mina rådgivare Vi bestämde o ss för att göra lån från 750.000 euro upp till 150.00000 euro för att hjälpa människor som har tyvärr har inte tillgång till bankerna sina svåra förhållanden att uppfylla, så här Min email för mer information:luciana.salvatore147@gmail.com
    Eller kontakta mig via Whatsapp: +228 96 51 20 64

    SvaraRadera
  31. Jag är privat, aktieägare i banken och direktör för flera företag på platsen. Jag är en mamma i affärer. jag en mycket viktig huvudstad. Du är också en bra privat moral, ärlig och pålitlig, Efter en intervju med en av mina rådgivare Vi bestämde o ss för att göra lån från 750.000 euro upp till 150.00000 euro för att hjälpa människor som har tyvärr har inte tillgång till bankerna sina svåra förhållanden att uppfylla, så här Min email för mer information:luciana.salvatore147@gmail.com
    Eller kontakta mig via Whatsapp: +228 96 51 20 64

    SvaraRadera
  32. Jag är privat, aktieägare i banken och direktör för flera företag på platsen. Jag är en mamma i affärer. jag en mycket viktig huvudstad. Du är också en bra privat moral, ärlig och pålitlig, Efter en intervju med en av mina rådgivare Vi bestämde o ss för att göra lån från 750.000 euro upp till 150.00000 euro för att hjälpa människor som har tyvärr har inte tillgång till bankerna sina svåra förhållanden att uppfylla, så här Min email för mer information:luciana.salvatore147@gmail.com
    Eller kontakta mig via Whatsapp: +228 96 51 20 64

    SvaraRadera
  33. Lösningar på ditt problem: caravellamariepierre@gmail.com

    Gå med i våra olika projekt tack vare våra krediter.

    E-post: caravellamariepierre@gmail.com
    E-post: caravellamariepierre@gmail.com
    E-post: caravellamariepierre@gmail.com

    SvaraRadera
  34. Lösningar på ditt problem: caravellamariepierre@gmail.com

    Gå med i våra olika projekt tack vare våra krediter.

    E-post: caravellamariepierre@gmail.com
    E-post: caravellamariepierre@gmail.com
    E-post: caravellamariepierre@gmail.com

    SvaraRadera
  35. Fred, barmhärtighet och välsignelse med Gud vara med dig, vi erbjuder personliga lån och inteckningar, billån, hypotekslån till lägre ränta och finansiering från den privata sektorn. Vi erbjuder lån med lägre eller dokument. Kontakta oss nu via e-mail.gujuyouriantuoihin3000@gmail.com

    SvaraRadera
  36. Hai bisogno di prestiti a un basso tasso di interesse? Ti è stato negato il prestito da una banca perché non hai garanzie o hai un cattivo credito? sei stanco dello stress bancario? Allora sei nel posto giusto, contattaci ora, disponibili sono start up businessloan, Emailwaveeykegtjvfdcvc780 @ gmail.com

    SvaraRadera
  37. Fred, barmhärtighet och välsignelse med Gud vara med dig, vi erbjuder personliga lån och inteckningar, billån, hypotekslån till lägre ränta och finansiering från den privata sektorn. Vi erbjuder lån med lägre eller dokument. Kontakta oss nu via e-mail.davidloantytjhnbg671@gmail.com

    SvaraRadera
  38. Vi erbjuder personliga lån och inteckningar, billån, hypotekslån till lägre räntor och finansiering från den privata sektorn. Vi erbjuder lån med lägre eller dokument. Kontakta oss nu via e-post.
    mokemedrhsad601@gmail.com

    SvaraRadera


  39. Erbjuder snabb finansiering
    Hej, är Du som söker lån för antingen återuppliva din verksamhet, antingen för att genomföra ett projekt , antingen du köper en lägenhet, men du är förbjuden bank eller din fil på sommaren avvisade på banken. Jag är en allt jag ger lån som sträcker sig från 5.000 till 1.000.000 € med alla människor som kommer att kunna uppfylla villkoren.
    Min räntan är 3% per år. Om du behöver pengar av andra skäl , vänligen tveka inte att kontakta mig för mer information.
    E-post: jemis.gracias@gmail.com

    SvaraRadera


  40. Online-pengar lånerbjudande


    Du som letar efter lånepengar. Du är företagare, privat investerare eller ännu bättre någon som behöver snabb finansiering med tanke på en situation. Här är en möjlighet att låna pengar online på 72 timmar. Jag erbjuder dig lån från 100.000 kr till 250.000 kr upp till
    500.000.000 kr. Här är min e-post: jemis.gracias@gmail.com

    SvaraRadera


  41. Snabbt och säkert lånerbjudande

    Vi ger lån från 2000 € till 999 000 000 € med en ränta på 2% till all seriös och ärlig person som är i behov, kontakta oss för mer information. email: jemis.gracias@gmail.com

    SvaraRadera
  42. ยินดีต้อนรับสู่ภราดรภาพที่ยิ่งใหญ่
    คุณต้องการเป็นสมาชิกของอิลลูมินาติในฐานะภราดรภาพที่จะทำให้คุณร่ำรวยและมีชื่อเสียงในโลกและจะมีอำนาจในการควบคุมคนที่อยู่ด้านบนสุดของโลก คุณเป็นนักธุรกิจหรือหญิง, ศิลปิน, นักการเมือง, นักดนตรี, นักเรียน, คุณต้องLLUMINATI *ที่จะรวย, มีชื่อเสียง, มีประสิทธิภาพในชีวิต, เข้าร่วมลัทธิของพี่น้องอิลลูมินาติในวันนี้และได้รับผลรวมทันที $ 2 ล้านต่อสัปดาห์และบ้านฟรี ทุกที่ที่คุณเลือกที่จะอยู่ในโลกนี้และรับ $ 20,000,000 ต่อเดือนด้วยเงินเดือน% 2026ประโยชน์ที่มอบให้กับสมาชิกใหม่ที่เข้าร่วม ILUMINATI
    1. รางวัลเงินสด $ 800,000 USD
    2. Elegant Dream CAR ใหม่มูลค่า 500,000 ดอลลาร์สหรัฐ
    3. ดรีมเฮ้าส์ซื้อในประเทศที่คุณเลือก
    4. หนึ่งเดือนของวันหยุดพักผ่อน (ชำระเต็มจำนวน) ไปยังจุดหมายการท่องเที่ยวในฝันของคุณ
    5. หนึ่งปีของสมาคมกอล์ฟแพคเกจ
    6.V.I.P การรักษาที่สนามบินทุกแห่งในโลก 7. การเปลี่ยนแปลงวิถีชีวิตโดยรวม 8. การเข้าถึงโบฮีเมียโกรฟ
    9. ชำระรายเดือน 99,000,000 เหรียญสหรัฐเข้าบัญชีธนาคารของคุณทุกเดือนในฐานะสมาชิก
    10. เดือนทำเครื่องหมายนัดกับผู้นำระดับโลก 5 อันดับแรกและ 5 อันดับแรกของโลก
    หากคุณสนใจที่จะร่วมงานกับเราในสัญลักษณ์ของมือของซาตานในกลุ่มภราดรภาพอิลลูมินาติที่ยอดเยี่ยมโปรดติดต่อเราทางอีเมล illuminatiworld521@gmail.com


    SvaraRadera
  43. การขอสินเชื่อที่ถูกต้องมักเป็นปัญหาใหญ่สำหรับลูกค้าที่มีปัญหาทางการเงินและต้องการแนวทางแก้ไข ปัญหาเรื่องสินเชื่อและหลักประกันเป็นสิ่งที่ลูกค้ามักจะกังวลเมื่อต้องการเงินกู้จากผู้ให้กู้ที่ถูกต้องตามกฎหมาย แต่ .. เราได้สร้างความแตกต่างนั้นในอุตสาหกรรมการให้กู้ยืม เราสามารถจัดเตรียมเงินกู้ได้ตั้งแต่ $ 5,000.00 USD ถึง $ 500,000.000.00 USD ต่ำถึงดอกเบี้ย 3% กรุณาตอบกลับอีเมลนี้ทันที: billjohnson.loanfirm011@gmail.com

    บริการของเรามีดังต่อไปนี้:

    การรวมหนี้

    สินเชื่อที่อยู่อาศัยครั้งที่สอง

    สินเชื่อธุรกิจ

    สินเชื่อส่วนบุคคล

    เงินกู้ระหว่างประเทศ

    เงินกู้ทุกชนิด

    เงินกู้ครอบครัว
    เราให้ทุนกับ บริษัท เงินกู้ขนาดเล็กตัวกลางสถาบันการเงินขนาดเล็กเพื่อให้เรามีเงินทุนไม่ จำกัด สำหรับรายละเอียดเพิ่มเติมเกี่ยวกับการจัดหาเงินกู้ติดต่อเราติดต่อเรา WhatsApp +27653716382 ติดต่อเรากรุณาตอบกลับอีเมลนี้ทันที: billjohnson.loanfirm011@gmail.com
    เว็บไซต์: https://billjohnsonloanfir.wixsite.com/billjohnsonloanfirm

    นายบิลจอห์นสัน

    SvaraRadera
  44. Behöver du ett lån för att reglera din skuld eller betala dina räkningar? Har du stängts av ständigt av dina banker och andra finansinstitut bara för att du har låg kreditvärdighet? Behöver du ett lån eller ett lån av någon anledning och vårt lån är 2% ränta. vi erbjuder som,

    * Fordonslån
    * Fastighetslån
    * Affärslån
    * Lånelån
    * Bostadslån
    * Skuldkonsolideringslån
    * Personliga lån

    Då har du möjlighet att ta en nu, vi erbjuder lån till alla oavsett var du kommer ifrån. För att ansöka kontakta oss via e-post: loanoffers842@gmail.com eller ring +393510651312 Intresserade ska kontakta oss via e-post: - loanoffers842@gmail.com för att göra det möjligt för oss att öppna en lånebehandlingsfil.

    SvaraRadera
  45. Behöver du ett legitimt, ärligt, pålitligt och brådskande lån? Sökandet efter ett legitimt lån slutar här idag, eftersom vi är här för att tillgodose dina ekonomiska behov. Om din bank eller finansinstitut av någon anledning vägrar låna ut till dig, oroa dig inte för dina ekonomiska problem, vi är lösningen på din ekonomiska katastrof. Vi har säkrat miljarder (i olika valutor) företagslån till mer än 32 000 företagare. Vi använder vår specifika riskteknik för att erbjuda dig rätt lån för att hjälpa dig att utvidga din verksamhet. Vi erbjuder alla typer av lån med låga räntor och lång återbetalning av lån Har du dålig kreditvärdighet? Behöver du pengar för att betala skatt? Känner du behovet av att starta ett nytt företag? Har du ett oavslutat projekt på grund av dålig finansiering? Behöver du pengar för att investera i en specialitet som gynnar dig? ISLAMIC REINANCING LOAN COMPANY Kreditoperatör
    Syftar till att erbjuda utmärkta professionella finansiella tjänster e_mail: [islamicrefinancing@gmail.com]
    Vad händer; +15716666386

    SvaraRadera
  46. Knäböjer du på golvet? Och ombeds du om pengar innan du ger?
    NEJ, hos oss betalar du ingenting innan du får ditt lån
    För att respektera lagen och kundnöjdheten, förskott vi de nödvändiga utgifterna och
    du återbetalar oss när hela beloppet för din beställning har mottagits.
    Du kunde låna mellan 5 000 och 5 000 000 euro till en låg ränta på 2% under en period av 1 till 30 år

    OBS: Inga avgifter, notarie etc. betala inte innan du får ditt lån

    VÅR ALLVARLIGA GÖR EN SKILLNAD
    E -post: Expressfinance02@gmail.com

    SvaraRadera
  47. BEHÖVER DU ETT DRIVT LÅN EMAILL OSS NU FÖR DIN FASTLÅN
    (remy.credit111@gmail.com) whatsapp: +46769618757
    behöver du ett lån ??, Vad är dina finansiella behov? Vi ger ut lån från minst 1000kr till högst 100.000.000,00kr med behaglig varaktighet som sträcker sig från 1 till 50 år till en mycket reducerad ränta på 2%. Behöver du ett affärslån? Behöver du ett personligt lån? Vill du köpa en bil? Vill du refinansiera? Behöver du ett inteckningslån? Behöver du ett enormt kapital för att starta ditt affärsförslag eller utbyggnad? Har du tappat hoppet och tror att det inte finns någon väg ut och dina ekonomiska bördor fortfarande kvarstår? Tveka inte att kontakta oss för eventuellt affärssamarbete Kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com whatsapp: +46769618757 Vi har ett lån till dig








    BEHÖVER DU ETT DRIVT LÅN EMAILL OSS NU FÖR DIN FASTLÅN
    (remy.credit111@gmail.com) whatsapp: +46769618757
    behöver du ett lån ??, Vad är dina finansiella behov? Vi ger ut lån från minst 1000kr till högst 100.000.000,00kr med behaglig varaktighet som sträcker sig från 1 till 50 år till en mycket reducerad ränta på 2%. Behöver du ett affärslån? Behöver du ett personligt lån? Vill du köpa en bil? Vill du refinansiera? Behöver du ett inteckningslån? Behöver du ett enormt kapital för att starta ditt affärsförslag eller utbyggnad? Har du tappat hoppet och tror att det inte finns någon väg ut och dina ekonomiska bördor fortfarande kvarstår? Tveka inte att kontakta oss för eventuellt affärssamarbete Kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com whatsapp: +46769618757 Vi har ett lån till dig


    SvaraRadera
  48. 2022 Je mets à votre disposition un prêt à partir de 2.000 € à 5.000.000 € sur une période de 1 à 15 ans avec des conditions très simples à un taux de 2%.
    Je fais aussi des investissements et des prêts entre particulier de toutes sortes. J'offre des crédits à court, moyen et long terme.
    Pour plus d'informations veuillez me contacter directement à mon adresse e-mail : kanelforbin@gmail.com

    Mme KANNEL ROSALIE FORBIN

    NB - Vivre en France , territoire ou région d'outre mer ou dans l'un
    des pays de L'UE.

    SvaraRadera
  49. behöver du ett lån? privatlån? Företagslån? Ett bolån? Jordbruks- och projektfinansiering? Vi erbjuder alla typer av lån till 2% ränta! Kontakta e-post: tinvestor53@gmail.com eller Whatsapp +1 (757) 576-8165

    SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.