lördag 23 april 2011

Kändisskap hotar rören?


Kolla här!
Gustav Fridolin är både mer känd och har högre förtroende än Åsa Romson, skrev Metro häromdagen. 61 procent av de tillfrågade visste att Fridolin lanserats som nytt manligt språkrör för Miljöpartiet, "medan endast 35 procent visste att Romson föreslagits bli hans parhäst".

Om de båda väljs kan de stå inför en tuff kamp – mot varandra. Detta meddelas, enligt tidningen, av några så kallade experter. 

Fridolin tar mycket plats men "av det jag sett verkar det som att även Romson aspirerar på att bli stjärnan", krystar Yougovs analyschef av någon anledning fram och varnar för bråk: "Miljöpartiet har alltid haft två språkrör där den ena är stjärnan och den andra mer av en doldis."Historiebeskrivningen är så korkad och enfaldig att begreppet analyschef fått en innebörd där några bokstäver bör tas bort. Problemet för MP har varit att medierna snarare spelat ner båda rören. Förmodligen har analyschefen aldrig hört talas om de flesta av MP:s språkrör.

Här har ni dem alla, och problemet har inte varit att en dränkt den andra utan att medierna varit ointresserade av båda och att riksdagsgruppen försökt dränka dem båda... Glad påsk. Imorgon är det uppståndelse. Punkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.