söndag 28 november 2010

Det är bara att gratulera, kärnkraftens vänner har nått nya globala målsättningar. Iran har startat sitt första kärnkraftverk. Snyggt jobbat. Världen känns säker och fin... för kärnkraften är ju säker och har inga som helst kopplingar till kärnvapen... Heter det ju.

4 kommentarer:

 1. Riktigt fundersammån nov. 29, 09:19:00 fm

  Jag tackar å det ödmjukaste. Förstår dock inte kopplingarna mellan att jag förespråkar en säker och trygg energiförsörjning i gamla Svedala och de maktambitioner som de stenkastande mullorna har i Iran.

  SvaraRadera
 2. En säker och trygg energiförsörjning bygger i en globaliserad värld på att den kan uppfatta som säker och trygg i hela världen. Varför skulle Iran, utifrån sina krav på energi, inte ha samma rätt som vi att ha kärnkraft?

  SvaraRadera
 3. Riktigt fundersammån nov. 29, 10:32:00 fm

  Iran:
  En diktatorisk mördarregim som styrs av stenkastande mullor.

  Sverige:
  En demokrati som styrs av ett folkvalt parlament.

  Däri ligger skillnaden. Skulle Iran vara ett fredligt, demokratiskt och frihetligt land då skulle de mer än gärna få ha kärnkraft. Ser du skillnaden?

  SvaraRadera
 4. Det intressanta är ju inte om du eller jag ser skillnaden, det intressanta är om makthavare i Iran ser skillnaden och hur trovärdiga vi är när vi själva tillåter oss kärnkraft men förvägrar andra det.

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.