fredag 30 april 2010

Meddelande från DN Twitter

5 kommentarer:

 1. Jag tycker det låter som en utmärkt lördagstradition att du förgyller morgonpressens debattsidor. Läser av princip inte längre DN sedan de kickat halva kulturredaktion och låtit lysande idédebatt ersättas av sövande nöjes- och kändisbevakning, men ska göra ett undantag i morgon.

  SvaraRadera
 2. Ska vi miljöpartister vara rädda? Man vet ju inte vad du kan ta dig till! Ingen pappersblaska imorgon men det lär väl varit kö till debattsidan på DN.se just Första maj. Du lär således ha bett i den artikeln. Som den gamle DN-debatträv du är. -:)
  H.W.

  SvaraRadera
 3. Schlingman borde vara grön av avund, precis som Göran Hägglund som också gör allt för att lägga beslag på arbetarnas dag (tänker på hans "familjedag" med hopptorn i Uppsala...). Hoppas att den handlar om arbetarnas rätt att gå ner i arbetstid, då hoppas jag att arbetarrörelsen inte kan annat än att tacka och buga och sprida budskapet på gator och torg!

  SvaraRadera
 4. Läs dagens Arena i dag:

  Det finns hopp för en 1:a maj som förnyar vänstern och vrider den rödgröna rörelsen mot framtiden:


  "Till grunden för all politik måste också ligga en utvärdering och kritik av de för givet tagna ordningarna: nyliberal ekonomi, ständig tillväxt. En skarpare fördelningspolitik är inte nödvändig bara av gamla socialdemokratiska rättviseskäl. Minskade klyftor är ett måste för att skapa legitimitet hos de mest utsatta för de stora förändringar som klimatfrågan kräver."

  http://www.dagensarena.se/text/2010/04/hur-komma-till-mojligheternas-land

  SvaraRadera
 5. Ska du inte 1:majtala också ????

  SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.