onsdag 5 mars 2008

Motsättningar...

SVT i Kanal 2 visade igår Rakt på, med K G Bergsgtröm som intervjuade Carl Bildt.

I Kunskapskanalen gick däremot programmet
Intelligent framtid.

9 kommentarer:

  1. Intelligent framtid handlade om hur vi kan operera in datachips i hjärnan, koppla samman hjärnan med dator och när människan växlar över till att bli maskin. När jag ser Obama och Clinton tycks det mig alltmer vara maskiner. Trist.
    Brasse

    SvaraRadera
  2. Idag gör Birger livet lätt för sig, tror vi allt! Blott två rader. Men ack, så roliga de är!

    Jo, en sak till: "Rören" har väl som uppgift att mot yttervärlden kommunicera partiets program mellan kongresserna. Om de under resans gång skulle börja driva en annan linje, som mer hör hemma i motståndarlägret, kan då detta kallas svekfullt uppträdande mot huvuman?

    SvaraRadera
  3. Du är vansinnigt kreativ, min kära Birger. Varför suger inte någon organisation tag i dig? Eller är du för egensinnig för det?

    SvaraRadera
  4. Gå in på www.axess.se så förstår man varför Schlaugs blogg är så populär. Ideologierna är döda hos politiker och tankesmedjorna formar vårt tyckande.Schlaug är inspirerande de andra är transpererande.

    SvaraRadera
  5. Hej

    Du har den senaste tiden gått hårt åt ditt gamla parti. Det du inte verkar förstå är att många i parti toppen enbart har hållit på med politik som försörjning. Det är deras yrke och då vill man nå toppen - bli minister. Därför gör nu Eriksson o Wetterstarnd allt för att tillmötesgå Sahlin - så att man kan avsluta karriären som minister. Jag tror att ideologi blir mindre viktigt när man enbart har hålli på med politk som yrke - man tappar fotfästet. Du bör bli lite mer ödmjuk mot partiledningen och förstå hur de tänker.

    Robban

    SvaraRadera
  6. Robban är ironisk,eller?

    SvaraRadera
  7. Vad ni gnäller på era stackars rör, inte för att jag gillar dem.

    De är tillsatta för att skaffa makt så er politik kan genomföras så långt det är möjligt. VDar för mp helt enkelt.

    Om de inte lyckas är det bara för ert årsmöte eller vilka det nu är som bestämmer sånt, att sparka dem och anställa några nya som förhoppningsvis (inte) lyckas bättre.

    SvaraRadera
  8. Underbart inlägg, Birger!

    Missade tyvärr intelligent framtid, men får hoppas på goda arvsanlag eller nåt istället...

    SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.