onsdag 29 augusti 2007

Och hur blir det med skatten på handelsgödsel, Maud?

- Vi måste använda skatteinstrumentet för att göra något åt klimatförändringen. Man ska beskatta det som skadar miljön och sänka skatten på det som gynnar miljön. Ge mer pengar till människor och höj skatten på det som är miljöskadligt, till exempel drivmedel och energi, säger Maud Olofsson.

Suck. Det är det som är principen för grön skatteväxling. Som borgarna motsatt sig, hånat och förlöjligat i tjugo år, så fort de fått tillfälle. Tänk om de istället för att vara fundamentalistiska nejsägare hade hjälpt till under alla dessa år. Problemet för Maud lär väl bli att miljöskatterna på konstgödsel och bekämpningsmdel snarast lär sänkas - i gammal god centeranda.... Och vad säger partiet som vilar på kristen etik om höjda bensinskatter...?

2 kommentarer:

  1. Det var det dummaste jag hört NI politiker sitter med er alldeles för höga lön och lyfter inte ens på ögonbrynet när ni höjt kostnader ni åker själva bil för att inte prata om alla flygresor kolla vad alla flyg släpper ut men det är som vanligt sk vanligt fattigt folk som får lida för era beslut men vet du vad Maud NÄSTA VAL ÅKER NI UT MED ÄNDALYKTAN

    SvaraRadera
  2. Sluta sparka på oss som redan ligger risigt till ekonomiskt och som behöver bilen ni politiker åker ju själva bil och flyger vad jag förstår väldigt mycket vad ska ni göra med flyget då höja nåt där med kanske Jag hoppas att folk är klokare til nästa val så att ni åker ut det bästa vore att få tillbaka ett soss parti som inte sparkar på oss som redan ligger risigt till och håller näsan knappt över kanten

    SvaraRadera

KOMMENTERA GÄRNA DET AKTUELLA BLOGGINLÄGGET- MEN LÅT BLI KOMMENTARER OCH INLÄGG OM ANNAT.

LÄGG INTE IN LÄNKAR I KOMMENTARSFÄLTET.

MÅNGA SOM VELAT FÖRA EN KONSTRUKTIV SAKDEBATT HAR UNDER ÅRENS LOPP MEDDELAT ATT DE TRÖTTNAT PÅ ATT FÅ INVEKTIV OCH STRUNT TILL SVAR FRÅN ANDRA KOMMENTATORER.

VI SOM ADMINISTRERAR BLOGGEN HAR DESSUTOM TRÖTTNAT PÅ ATT RENSA UT RASISTISKA OCH GENTEMOT MEDKOMMENTATORER KRÄNKANDE INLÄGG.

DET ÄR SCHYSST OM DU TAR HÄNSYN. OCH HELST ANVÄNDER DITT NAMN.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.